70 lerden kurtulmak isteyenler buraya

Baskalarina yorum yapip begenmekle mesgulum kendim dikkat edemedigimden yaaa off motivasyonum nerdesin gel buralara .....
Calistigim yerde oglen yemek falan davet oluyo misafir falanda geldi derken gitti onceden engel olup yemiyodum simdi banamisin demiyorummmmm
COK MUTSUZUM....

Canım arada olur öyle...arada ipin ucu kaçar ama senin iraden üstün gelecektir..Ben inanıyorum..ilk günlerde bende adapte olmakta çok zorluk çektim..sonra arada yine kaçırdığım oldu..ama bilincimi kaybetmedim çok şükür....Sende toparlanacaksın..inanıyorum... sende inan buna lütfen..

Kizlar nerDesiniz yahu sizi gidi kacamakcilar kacamak yaparkenbyazmiyoruz buraya bende dunden beri bi kacamaklardayim
Hic yapmicam seyi yaptim tavuk kizartip yedim dun aksam yemeginde aslinda haslama yiyodum ama cok canimcektiydi kizartma onu yedim diye motivem dustu biraz tartiyla aram yok buaralar ne goruyosam hak bana cunku

Aksam diyet kalmadı ya bu kocayi yapmalı bilmem bana sana suprizim var diye baklava almış diyette olduğumu biliyo bende npm dayanamadım yedim bunun cezası ni yarın cekerim

Bü aralar hiç spor yapmıyorum evet yakın kilolar sen yine zayıf sin ama sen yurus falan yapuyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…