Teşekkür ederim canim benim sizlerin sayesinde benim motivasyon umu arttiyosunuz burayı okumak bana iyi geliyovaayyyy süper gidiyorsun arkadaşım...hadi inşallah...
birbirimizi motiveyle gideceğiz artık..Teşekkür ederim canim benim sizlerin sayesinde benim motivasyon umu arttiyosunuz burayı okumak bana iyi geliyo
FenalardayimKızlar nerdesiniz8;30 kahvaltım sonrada kahvesm içtim komsumlaEki Görüntüle 1684095
Canım arada olur öyle...arada ipin ucu kaçar ama senin iraden üstün gelecektir..Ben inanıyorum..ilk günlerde bende adapte olmakta çok zorluk çektim..sonra arada yine kaçırdığım oldu..ama bilincimi kaybetmedim çok şükür....Sende toparlanacaksın..inanıyorum...Baskalarina yorum yapip begenmekle mesgulum kendim dikkat edemedigimden yaaa off motivasyonum nerdesin gel buralara .....
Calistigim yerde oglen yemek falan davet oluyo misafir falanda geldi derken gitti onceden engel olup yemiyodum simdi banamisin demiyorummmmm
COK MUTSUZUM....
Ayy o sey dolmami imm cok lezzetli gorunuyo iki tane yemisin helal yanindaki ne canimEki Görüntüle 1683133 sabahki ara ö günüm sonra kocamla avm gezdim ama boğazimi tuttum evde Gecikmiş yemeğimi yedimEki Görüntüle 1683144 birazdan çay yatmadan oncetarcinli sut içmeyi dusunuyorum
Bacim sen yaramazlik yapiyon galiba bu aralar:)))))
Kabak biber patlıcan hasladimm süzme yoğurtla yedim afiyet leAyy o sey dolmami imm cok lezzetli gorunuyo iki tane yemisin helal yanindaki ne canim
Canim istikrarlisin cok hosuma gidiyo motive olucam galiba yenidenKabak biber patlıcan hasladimm süzme yoğurtla yedim afiyet le
73.6 canimya buara tartılamiyorum tartım bozuldu yeni aldım oda bozuldu serviste şimdiSeyra kac kilosun tatlim
Boy kac canim zayiflamisnidr bence canim menulerin tammen kalorisiz az ve yagsiz birden tattilonca 71 falan cikar bence73.6 canimya buara tartılamiyorum tartım bozuldu yeni aldım oda bozuldu serviste şimdi
Canim ayni gibiyiz bende gobek ve simit sikauti var bel kalin baya cok kotu duruyo bel Hareketi yapiyonmu ben gunde 500 krer bel harekeyi yapiyom ama bakyim ayni biraktim bualar165 boy buara göbeği eridi sanki kocaman bi göbek var benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?