Uyu canim o zamanValla aferin ama ben suan cok.kotuyim acliktan midem bulaniyo ve kafami kaldiramiyorum HLsizlikten
Benim kiz daha uyumadi canim onu bekliyom yoksa coktaan yatacamdaUyu canim o zaman
Aferin bize bugun ac yatacagiz olmeyiz dimi
Icebilirsin canim tuz atma ama bu kadar acikmadan icseydin keske bak bugun sucluluk hissetmeden uyuyacagiz yasasinBenim kiz daha uyumadi canim onu bekliyom yoksa coktaan yatacamda
Ayran kilo yaparmi ya azcik icsem
yaa ben onu uygulamaya çalıştım daha önce...bir kaç gün yedim yattım ve sabaha kadar içim yandı..sürekli su içip, wc ye gittim...benlik bişey değil pek..:) ama sadece yoğurt yemenin de göbek çevresindeki yağların erimesin de büyük etkisi olduğunu söylemişti Dr. Ayça Kaya..Yogurt limon pulbiber kurunu duydunuzmu ben onu uygulamayi dusunuyorum 2 hafta yapilabiliyo sanirim degisiklik olur
Ben de cok duydum ama tam yagli yogurtla olurmu ki aceoYogurt limon pulbiber kurunu duydunuzmu ben onu uygulamayi dusunuyorum 2 hafta yapilabiliyo sanirim degisiklik olur
Ama sureklibsu icip wc ye gitnek de cok uyi bisey canim idararla yag atiliyoryaa ben onu uygulamaya çalıştım daha önce...bir kaç gün yedim yattım ve sabaha kadar içim yandı..sürekli su içip, wc ye gittim...benlik bişey değil pek..:) ama sadece yoğurt yemenin de göbek çevresindeki yağların erimesin de büyük etkisi olduğunu söylemişti Dr. Ayça Kaya..
AksamKürlerin oldugu sayfada yaziyo yapanlar varmis tam yagli yogurtla ama bilmiyorum ben pazardan limon alayim baslicam
Sabak
1dilim ekmek
Kibrit kutusu peynir
2 bardak yesilcay
Oglen
Normal bi tabak sebze yemegi az yagli kiymali
Gecen gunden cigkofte kalmisti atilmasin diye 6 tane domatesle onu yedim 5 gibi sonra bisey yemedim cay sadece sekersiz
Bak ne guzel sevindim senin adina bugunde iyisin boyle devam edelim arkadasimKizlar dün gece çk açlık çektm ama yemedım we sabah kalktıımda karnım içe göçmüştü resmen ck mutlu oldum bugun kahwaltıda omlet domates salatalık zextın peynir yedm akşama doru çarşıya çıktım iki saat falan hç durmadan yürüdüm çocuk kucamda bazen birbuçuk simit yedim çkmu sizce akşamda esim hamsı almış ekmeksız yedim
Canim ben bu iis cozdum gercekten 6 den yada 6 ten sonra hicbise yemiceksin acliktan karnin guruldasa bile dun ole yaptim sabah 69bla uyandim ama bugun hamsi yedime cok pismanim esim almis ayip olmasin diye yedim cok tok hissediyorumBak ne guzel sevindim senin adina bugunde iyisin boyle devam edelim arkadasim
Yatmadan once biraz spor yap istersen burda okumistum bende gobegimi icime vekiyorum gunde 100 kere hem sindirime yardim ediyo hemde sikilastiriyo sanirim yazan bayan 120 cm den 80di sanirim oralara inmis 25 er yapiyorumCanim ben bu iis cozdum gercekten 6 den yada 6 ten sonra hicbise yemiceksin acliktan karnin guruldasa bile dun ole yaptim sabah 69bla uyandim ama bugun hamsi yedime cok pismanim esim almis ayip olmasin diye yedim cok tok hissediyorum
bizim eve hazır yoğurt pek girmediği için, evde mayalanmış yoğurtla denemiştim...elbette lıght yoğurt daha etkilidir...ama ben normal ev yoğurduyla denemiştim..zaten 2-3 gün sonra bırakmıştım..:) etkili olup olmadığını bilemiyorum yanii..:)Ben de cok duydum ama tam yagli yogurtla olurmu ki aceo
evet haklısın ama benim içimde yanma yaptı biber..sürekli su ihtiyacım onun için oldu..ama siz de bi deneyin tabikide...belki sizde aynı etkiyi yapmaz..Ama sureklibsu icip wc ye gitnek de cok uyi bisey canim idararla yag atiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?