70 lerden kurtulmak isteyenler buraya

Bü aralar hiç spor yapmıyorum evet yakın kilolar sen yine zayıf sin ama sen yurus falan yapuyomusun
cnm kızımdan dolayı yapamıyorum iki gun önce anneme bırakıp eşimle iki saat yürüdük we resmen anında hafif incelme farkettım belde gerçkten yuruyuş çk etkili

Kızlar bişe sorcm dün marketten mantı aldıydk dondurucudan we ben onu ewe gelınce unutmuşum dolaba koymayı dısarda masanın üstünde kalmış sabah yedı de buzluğa koydum bozulmuşmudur napim atim mı

Kızlar bişe sorcm dün marketten mantı aldıydk dondurucudan we ben onu ewe gelınce unutmuşum dolaba koymayı dısarda masanın üstünde kalmış sabah yedı de buzluğa koydum bozulmuşmudur napim atim mı
Bence bozulmamistir hamur sonucta

Sabah 1 dilim elma
Sirkeli su
1 bardak yesil cay

Oglen 1 tabak sebze yemegi kiymali
1 dilim ekmek
Salata
Asurenin tadina baktim

2tabak dolusu dolma yedım of of napıcm şimdı ya okadar uğraştm dolma sarcm die iki taneck yemeyim dedim emeğm boşa gitmesin die

2tabak dolusu dolma yedım of of napıcm şimdı ya okadar uğraştm dolma sarcm die iki taneck yemeyim dedim emeğm boşa gitmesin die
Artik yemissin yapcak birsey yok
Sarmasaydin canim keske iyi erken yemissin bari daha bisey yeme madem
Bende 2 dilim ekmek ile yarim tabak taze fasulye yedim aksam yemegim

Artik yemissin yapcak birsey yok
Sarmasaydin canim keske iyi erken yemissin bari daha bisey yeme madem
Bende 2 dilim ekmek ile yarim tabak taze fasulye yedim aksam yemegim
Zaten ayda yilda bi sariyorum canim neyse artik bundan sorasina bakicaz

Ben gobegim cok yok ama icime cekip birakiyorum gunde 100 kere faydali bence forumda okumistum
Denemekta fayda var canım göbek olun ca mekik çekmek okadar zorki bugün bende çok kaçırdım ya börek çörek aşure dünyaları yedim sanki offffffffffff

Denemekta fayda var canım göbek olun ca mekik çekmek okadar zorki bugün bende çok kaçırdım ya börek çörek aşure dünyaları yedim sanki offffffffffff
Kiz ciddimisim senden beklemezdim bacimcok azimli goruyodum yikildim suanbugun bende cok kaciranlar danim 2 tabak dolma ve aksm soslu misir yedim 2 kase hemnde kucuk kase ama

Bak biekac gun düzenli yap hemwn farkedeceksin 25 er cekiyorum gunde 4 kere yapıp faydasini gorenler olmus mekik hareketi yapmis gibi oluyorsun

Kiz ciddimisim senden beklemezdim bacimcok azimli goruyodum yikildim suanbugun bende cok kaciranlar danim 2 tabak dolma ve aksm soslu misir yedim 2 kase hemnde kucuk kase ama
Evet canım yaaaââaaaaaaaaaaaa cok haklisin yarı n kendime ceza vericem kalabalık ortamlar beni bozuyo

Kizlar nerdesiniz yaa
Noluyo bize
Motive sifir
Napiyoruz yaaaa
Kendimize gelelimmmm
Ben iki gundur berbatim yiyorum paso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…