cnm kızımdan dolayı yapamıyorum iki gun önce anneme bırakıp eşimle iki saat yürüdük we resmen anında hafif incelme farkettım belde gerçkten yuruyuş çk etkiliBü aralar hiç spor yapmıyorum evet yakın kilolar sen yine zayıf sin ama sen yurus falan yapuyomusun
Bence bozulmamistir hamur sonuctaKızlar bişe sorcm dün marketten mantı aldıydk dondurucudan we ben onu ewe gelınce unutmuşum dolaba koymayı dısarda masanın üstünde kalmış sabah yedı de buzluğa koydum bozulmuşmudur napim atim mı
Ben gobegim cok yok ama icime cekip birakiyorum gunde 100 kere faydali bence forumda okumistum165 boy buara göbeği eridi sanki kocaman bi göbek var benim
Bir kere cozulmekle bozulmaz bence ama evin cokmu sicak bi bak kokusuna tadina benim mutfak serin meselaFatma içındeki kıyma nolck peki
Artik yemissin yapcak birsey yok2tabak dolusu dolma yedım of of napıcm şimdı ya okadar uğraştm dolma sarcm die iki taneck yemeyim dedim emeğm boşa gitmesin die
Esim atti canim nolur nolmaz dieBir kere cozulmekle bozulmaz bence ama evin cokmu sicak bi bak kokusuna tadina benim mutfak serin mesela
Zaten ayda yilda bi sariyorum canim neyse artik bundan sorasina bakicazArtik yemissin yapcak birsey yok
Sarmasaydin canim keske iyi erken yemissin bari daha bisey yeme madem
Bende 2 dilim ekmek ile yarim tabak taze fasulye yedim aksam yemegim
Denemekta fayda var canım göbek olun ca mekik çekmek okadar zorki bugün bende çok kaçırdım ya börek çörek aşure dünyaları yedim sanki offffffffffffBen gobegim cok yok ama icime cekip birakiyorum gunde 100 kere faydali bence forumda okumistum
Kiz ciddimisim senden beklemezdim bacimDenemekta fayda var canım göbek olun ca mekik çekmek okadar zorki bugün bende çok kaçırdım ya börek çörek aşure dünyaları yedim sanki offffffffffff
Bak biekac gun düzenli yap hemwn farkedeceksin 25 er cekiyorum gunde 4 kere yapıp faydasini gorenler olmus mekik hareketi yapmis gibi oluyorsunDenemekta fayda var canım göbek olun ca mekik çekmek okadar zorki bugün bende çok kaçırdım ya börek çörek aşure dünyaları yedim sanki offffffffffff
Evet canım yaaaââaaaaaaaaaaaaKiz ciddimisim senden beklemezdim bacimcok azimli goruyodum yikildim suan bugun bende cok kaciranlar danim 2 tabak dolma ve aksm soslu misir yedim 2 kase hemnde kucuk kase ama
Simdiden yapmaya başladım hadi hayırlısı çok kolay mekige göre Sağol canimak biekac gun düzenli yap hemwn farkedeceksin 25 er cekiyorum gunde 4 kere yapıp faydasini gorenler olmus mekik hareketi yapmis gibi oluyorsun
Ohhh misKahvaltım şimdi yeni yapiyorumEki Görüntüle 1686442 50 gr ekmek 25 gr peynir 1 yumurta yarım domates marul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?