70 lerden kurtulmak isteyenler buraya

Yani boyle kacamak yapildikca benimde yapasim geldi yaptimda vs. Diyetten koptum yani hic uyamiyoruz ne yazayim

Kizlar nerdesiniz yaa
Noluyo bize
Motive sifir
Napiyoruz yaaaa
Kendimize gelelimmmm
Ben iki gundur berbatim yiyorum paso
Gunaydinlar kizlar Evet aynen canım kendimize gelip toparlanmamaiz lazim haftalik tariya hedfbelirleyip yaris haline getisek (kilosu yakin olanlartabi) naslour sadece oneri dün hiç kimse uğramadı topige ara ara baktim kimse yok tartım servisten geldi sabah aç karnına tartıldim tam 72 1 geldi onca kaçamağı ragmen

Zeytin neden yemiyorsun canim
6 ay kadar oldu endokrin gittim insülin direnci ve seker çıktı diyetisyen gönder di listemde zeytin yok ama kacamak yapıyorum ara ara yeniden gitmem gerekiyo ihmal ediyorum ozaman 84 kiloidm bu gün oruç tutuyorum günler ksa ramazan borçları mi tutarım dedim

Sahur 1 bardak tarçınlı süt akşam iftarda 1 kase tarhana çorbası 4 kasiktaze fasulye 3kasik bulgur pilavı 40gr haşlama et roka salatasi bu günü kacamak olmadan atlatmak istiyorumhadi kızlar canlının biraz

Sera cok iyi gidiyosun benle ayni kilodasin sayilir ben buarabhic motive degilim az once ekmek arasi yedim ama toparlanicam senle hirs yapabiliriz ayni kilodayiz cunku

Allah kabul etsin arkadasim
Bol kacamakli bir grup duzenli donut yok maalesef form dusuyo sahsim adinada soyluyorum yanlis anlamayin

Bu hafta 1.400 gr vermeme ragmen ozel seveplerden bosladim kendimi. Simdi toparlanma zamanim. Kendime zayiflatan tayt ve biberiye kremi ve jeli ve alkali su sipraisi verip olaya cok ciddi giris yapiyorum bu hafta hic girmedim ama hergin baslayacam yazmaya

Sera cok iyi gidiyosun benle ayni kilodasin sayilir ben buarabhic motive degilim az once ekmek arasi yedim ama toparlanicam senle hirs yapabiliriz ayni kilodayiz cunku
Evet olabilir varım ben yarışa seninle yada hepimiz diyetim düzene girer belki................. canım kaçamakları bırakmam iz lazım .........Ftmk43 doğrusun topikcene toparlanma miz lazım ha gayret kizlar

Ben telefondan yapmayi bilmiyorum bilen arkadaslar bi liste yapsa gorsek kim ne vermis,kacla baslamis falan.

Canim bi hafta guzel vermissin
Aldklarinda etkilidir heralde jel falan
Bu bele de fayda yokmu acaba
Mesela korse giysem hic cikarmadan incelirmi ki yaa

Canim bi hafta guzel vermissin
Aldklarinda etkilidir heralde jel falan
Bu bele de fayda yokmu acaba
Mesela korse giysem hic cikarmadan incelirmi ki yaa
Daha baslamadm canim ama kullananlar cok memnunmus. Siparisi verdim haftaya gelir sanirim. Kullanmaya baslayinca burda sonucu beraber goruruz

Evet olabilir varım ben yarışa seninle yada hepimiz diyetim düzene girer belki................. canım kaçamakları bırakmam iz lazım .........Ftmk43 doğrusun topikcene toparlanma miz lazım ha gayret kizlar
Yani 2 hafta gecti 70.4 sakami ama yiyorumda kurallar olmali demisti bi arkadas sonra ugramadi birdaha sayfaya

Ben pazartesi yeni bi baslangic yapiyorum gitsin artik su kilolar ayyy sıkıldı m
Karatay sayfalarina bakiyorum sizde gelebilirsiniz

Karin cekme nasil gidiyo canim be. Dogum yaptim normaldi ama kilo alinca sarkti biraz bu baya faydali israrla yap diyorum
Yapıyorum canım gerçekten göbek gidicek bendede sarkma var göbek eridi ce incecik gorunuyo rum ben önden bakınca hamile gibiyim

Gidecek baska yolu yok her zaman yapilabiliyo cok kolay yatarken otururken arabada ooooh
Başka spor yürüyüş falan yapuyomusun ben yapamıyorum ama başlıca en kisa zamanda oğlum anne çok kilo verdin ama sıkılasmaya ihtiyacın var diyo

Başka spor yürüyüş falan yapuyomusun ben yapamıyorum ama başlıca en kisa zamanda oğlum anne çok kilo verdin ama sıkılasmaya ihtiyacın var diyo
Yapiyordum leslie bu hafta yapamadim ama disarida is donusu 15 dk falan hizli yuruyorum bazen sinifta bile cocuklarla egzersiz yapiyorum cok az biliyorum ama ..
Karnimi icime cekiyorum ayakta dururken parmaklarimin uzerinde kalkiyorum sikilassin arkalar diye tabi etek giydigim icin onluk falan disaridan anlasilmiyo yaparken

Tartı günü ve kilo hedefi belirleyelim haftaya sana uyarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…