Isallahh elseven o gunleri hep beraber gorecegiz69.5 i gordum cok sukur ama sabah ac karnina olan beni teselli etmiyo yok karnina ve giyinikken bile 60 lilari gormem lazim
İyi geceler canimYogurt kurumu yedim
Iyi geldi bastirdi acligimi, islh faydasini gorurum . Kabiżligima iyi gelsede yeter
Iyigecelerr
Kemikli kirmizi eti dudukliye koyup icine sarimsak sogan az patates kekik kirmizi biber tatli kasigi biber salcasi tuz biraz su ohh missDeriyo kavurup yagda koyuyosuniz dimi ustune bizim tiritte ondan valla iyi tutmussun kendini canim ya helal
Leslie ne canim
Bende fena degilim
Dursun cnmDry cim kalp çok tatlı olsun dursun orda:) buarada ck iyi yedıklerin ben sabağ 69.7 ile uyandm çk mutluyum
Ciddimisin nasil dayanacaksin aksamdan sinra kacamakmiydi bu yoksa aksam yemegimiydi1 kase bol biberli yogurt
1 kasik makarna cok canim istedi yemek kasigiyla yani
Aksam yemegim budur
Sen nerelerdesin canim biraktin sanki bizi buara goremedim seni aksam ne yedincaninkızlar hepinize maşallah....süper gidiyorsunuz...ben kahvaltıda biraz güzelce yiyorum sanırım..:) ahvaltıyı iyi yaparsam günüm güzel geçiyor..diğer öğünlerde kısabiliyorum ama kahvaltıda çok zor..
Canim adet donemindendir bence insan sinir oluyo dimiDursun cnm
Ne mutlu sana masallahhh
Ama niye fazla ciktimkiii okadar iradeleyim ve azimliyim, karnimin gurultusu disaridan duyuluyor ben fazla ciktim
Kabizliga bagliyorum ,birazdan form cayi iceyim sinemekili
Yok kacamak degil aksam yemegimCiddimisin nasil dayanacaksin aksamdan sinra kacamakmiydi bu yoksa aksam yemegimiydi
Adetim gecen hafta bittiCanim adet donemindendir bence insan sinir oluyo dimi
Sen nerelerdesin canim biraktin sanki bizi buara goremedim seni aksam ne yedincanin[/QUOTE
bugün misafir vardı..saat 4 gibi onlarla atıştırdım ama öyle pastalar börekler değil tabii...gayet hafif bişeyler yedim..
akşam başka birşey yemedim ama çayın yanında 1 kase ay çekirdeği yedim..şuan açım ama yemiyorum başka bişey..
Ayrıca ben buraları bırakmadım..bırakmam..burada kendimi iyi hissediyorum.ve tabiki deee burada mücadele veren herkesin mutluluğuna şahit olmak istiyorum...
Helal valla supersin peki suan nasilsinYok kacamak degil aksam yemegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?