70 lerden kurtulmak isteyenler buraya

Deriyo kavurup yagda koyuyosuniz dimi ustune bizim tiritte ondan valla iyi tutmussun kendini canim ya helal
Leslie ne canim
Bende fena degilim
Kemikli kirmizi eti dudukliye koyup icine sarimsak sogan az patates kekik kirmizi biber tatli kasigi biber salcasi tuz biraz su ohh miss

Tuttum ya veremiyorumki
Leslie diye bi bayan var internette vjdeolari var yuruyus yapiyorsun dikildigin yerde arada bi kac bacak hareketi falan 15 dk lik var 30 45 hangisini istersen masrafsiz aletsiz kolay ama yag yakiyo arkasindan birkac kol gerdorme hareketi yapiyorum

Merhaba ,
Sabah karnim sis kalktim. Kabizliktan mi bilmiyorum ve yarim kilo fazlayim dun ac ac butun gunum gecti ona ragmen boyle uyanmak beni uzdubu kalpte nerden cikyi silinmiyoda ya neysee

Kahvalti
Haslanmis yumurta
Maydonoz
Cay
Yarim dilim ç.ekmegi

Ogleden sonra kizimla gezdik cok yurudum ,kizim acikinca ona durum aldim yarisini yedim ama inceydi. Ekmek yerine gectigini varsayip aksama sadece acikirsam corba icecegim

Dry cim kalp çok tatlı olsun dursun orda:) buarada ck iyi yedıklerin ben sabağ 69.7 ile uyandm çk mutluyum
Dursun cnm
Ne mutlu sana masallahhh

Ama niye fazla ciktimkiii okadar iradeleyim ve azimliyim, karnimin gurultusu disaridan duyuluyor ben fazla ciktim
Kabizliga bagliyorum ,birazdan form cayi iceyim sinemekili

1 kase bol biberli yogurt
1 kasik makarna cok canim istedi yemek kasigiyla yani
Aksam yemegim budur

kızlar hepinize maşallah....süper gidiyorsunuz...ben kahvaltıda biraz güzelce yiyorum sanırım..:) ahvaltıyı iyi yaparsam günüm güzel geçiyor..diğer öğünlerde kısabiliyorum ama kahvaltıda çok zor..

Sen nerelerdesin canim biraktin sanki bizi buara goremedim seni aksam ne yedincanin

Dursun cnm
Ne mutlu sana masallahhh

Ama niye fazla ciktimkiii okadar iradeleyim ve azimliyim, karnimin gurultusu disaridan duyuluyor ben fazla ciktim
Kabizliga bagliyorum ,birazdan form cayi iceyim sinemekili
Canim adet donemindendir bence insan sinir oluyo dimi

Sabah 1 tane kasarli yumurta
1 domates 4 zeytin
Peynir

Oglen 1 biber dolmasi
Ev yapimi avili cigkofte avcum kadar yedim bol salata
Ekmek yok

Aksam 1 tabak bol yesillikli patates salatasi
2 kasik sutlac
Kucuk parca peynir

Spor 15 dk
Biberli yogurtlu kurumu yiyecegim simdi

Cekirdegi bende cok seviyorum aslinda cok tok tuyuyor ama.kilo aldirma orani nedir bilmiyorum
Oyleyse bu topikte hep gormek istiyorum seni ve diger arkadaslarimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…