Of on numara yaa harikasin nasil dayanicaksin canim gerci tarhaana tok tutarBugun yediklerim toptan basa alayim
Kahvalti
Yarim dilim ç.ekmeklgi
Cay
Oglen elma
Turk kahvesi az sekerli
Ikindi yarim dilim ç.ekmegi 1 catal peynir+domates+maydonoz
Aksam
1 kepce tarhana
1 yemek kasigi patates yemegi
Bugun mutlu gununuz aferin bizeSabah kahvaltim
Bir haslanmis yumurta 4, 5 zeytinbiraz peynir ceyrek ekmek cay
Tarcinli turk kahvesi bir tanecik mandalinaaksam 4,5 kasik manti yaninda su ....kizlar bugun gun arasi tartildim biseylerbyedigim halde 69.5 ciktim cok mutlu oldum galiba tok karnina 69bhedefime geldim :))))
Cokk zor ama donmek yok bu pzrt 70 olcammmOf on numara yaa harikasin nasil dayanicaksin canim gerci tarhaana tok tutar
Evet canim cok mutluyum zayifladim ben galiba ya esimde hergun duruo dururken zayifladin haa baya diyo gibek tamemn gitmis diyoBugun mutlu gununuz aferin bize
Cokk zor ama donmek yok bu pzrt 70 olcammm
Valla benim gidim gitti ama gobegim eski halime gore cok. Resmen hamile gibiyim midem sis poff butun gun ac gez ,kilo ver ama gobek sissinEvet canim cok mutluyum zayifladim ben galiba ya esimde hergun duruo dururken zayifladin haa baya diyo gibek tamemn gitmis diyo
Sende baska slklntilar var canim dedigin gibi kabizliktan olsbilir ama nekadar sis olabilirki hamile gibi goruncek kadar olamaz da miden buyuk ozaman senin benimde belim cok bicimsiz duruyoValla benim gidim gitti ama gobegim eski halime gore cok. Resmen hamile gibiyim midem sis poff butun gun ac gez ,kilo ver ama gobek sissin
Canım Karatay diyetinde köy yumurtası serbest... marketlerden aldığımız yumurta yasak...ama tabi köy yumurtasını her zaman bulamıyoruz tabii..Yumurta hem yasak hem serbestbende b12eksikligi var. Cokta et yemedigim icin hafta 3 kere yiyorum. Aslinda basit bildigimiz seyler gercekten digru
Bende oyle oluyorum. Kabizlik veya odemdirDunku menum
Sabah peynir zeytin domates
Oglen 1 tabak keskek
Aksam
1 tabak fasulye
4 salatalik tursusu
1 tane pismaniye
Dun sabah tartida 69.6 gordum ben sok
Bu sabah 70.2 pazartrsiye gore 300 gram az ama bir gum onceki neydi yani
Bilemiyorum ya uzuldum amaBende oyle oluyorum. Kabizlik veya odemdir
Hosgeldin ,bizede fikir verirsin ozamanDiyetisyenin verdiği listeyi uyguluyorum genelde dün aksamda yoğurt kuru ne başladım göbek bölgesini eritiyomus kilo verdiriyomus deneyip faydasını gören kişileri okudum
Bende yapmaya basladim ama arada yapmayi unuttugum gunler oldu pek anlayamadim faydasiniDiyetisyenin verdiği listeyi uyguluyorum genelde dün aksamda yoğurt kuru ne başladım göbek bölgesini eritiyomus kilo verdiriyomus deneyip faydasını gören kişileri okudum
Darisi basimiza insallahKızlar 69*3bu sabah oleyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?