70 lerden kurtulmak isteyenler buraya

Bugun yediklerim toptan basa alayim
Kahvalti
Yarim dilim ç.ekmeklgi
Cay

Oglen elma
Turk kahvesi az sekerli

Ikindi yarim dilim ç.ekmegi 1 catal peynir+domates+maydonoz

Aksam
1 kepce tarhana
1 yemek kasigi patates yemegi
Of on numara yaa harikasin nasil dayanicaksin canim gerci tarhaana tok tutar

Bugun mutlu gununuz aferin bize

Evet canim cok mutluyum zayifladim ben galiba ya esimde hergun duruo dururken zayifladin haa baya diyo gibek tamemn gitmis diyo
Valla benim gidim gitti ama gobegim eski halime gore cok. Resmen hamile gibiyim midem sis poff butun gun ac gez ,kilo ver ama gobek sissin

Valla benim gidim gitti ama gobegim eski halime gore cok. Resmen hamile gibiyim midem sis poff butun gun ac gez ,kilo ver ama gobek sissin
Sende baska slklntilar var canim dedigin gibi kabizliktan olsbilir ama nekadar sis olabilirki hamile gibi goruncek kadar olamaz da miden buyuk ozaman senin benimde belim cok bicimsiz duruyo

Yumurta hem yasak hem serbest bende b12eksikligi var. Cokta et yemedigim icin hafta 3 kere yiyorum. Aslinda basit bildigimiz seyler gercekten digru
Canım Karatay diyetinde köy yumurtası serbest... marketlerden aldığımız yumurta yasak...ama tabi köy yumurtasını her zaman bulamıyoruz tabii..

Dunku menum

Sabah peynir zeytin domates

Oglen 1 tabak keskek

Aksam
1 tabak fasulye
4 salatalik tursusu
1 tane pismaniye

Dun sabah tartida 69.6 gordum ben sok
Bu sabah 70.2 pazartrsiye gore 300 gram az ama bir gum onceki neydi yani

Dunku menum

Sabah peynir zeytin domates

Oglen 1 tabak keskek

Aksam
1 tabak fasulye
4 salatalik tursusu
1 tane pismaniye

Dun sabah tartida 69.6 gordum ben sok
Bu sabah 70.2 pazartrsiye gore 300 gram az ama bir gum onceki neydi yani
Bende oyle oluyorum. Kabizlik veya odemdir

Gunaydinn
1 dilim tam bugday ekmegini ikiye bolup tost yaptim (b.peynir+domates)
Cay

71.1 e dustummm

Diyetisyenin verdiği listeyi uyguluyorum genelde dün aksamda yoğurt kuru ne başladım göbek bölgesini eritiyomus kilo verdiriyomus deneyip faydasını gören kişileri okudum

Okula gitmem lazim bi yazayim dedim
Kahvaltidan sonra
Az sekerli turk kahvesi
1 ceviz

3 kş pirasa, caybardagiyla ayran

Diyetisyenin verdiği listeyi uyguluyorum genelde dün aksamda yoğurt kuru ne başladım göbek bölgesini eritiyomus kilo verdiriyomus deneyip faydasını gören kişileri okudum
Hosgeldin ,bizede fikir verirsin ozaman

Bende yapmaya basladim ama arada yapmayi unuttugum gunler oldu pek anlayamadim faydasini

Bugünkü menum sabah 3 dilim kepek ekmegi 2 kibrit kutusu peynir salata domates yesilcayim öğle 1 tabak karnabahari haşlayıp sarımsaklı yoğurt döktüm 2 3 çatal omlet yağsız salata ara öğün yarım elma 1 çay bardağı süt ve 2si 1 arada içtim sonra akşam 3 dilim kepek ekmegi saç kavurma 1 porsiyon ve yağsız salata birazdanda yesilcay içer günü kapatirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…