70 lerden kurtulmak isteyenler buraya

Kızlar şu Karatay diyetine biraz bakıp, bazı konularda fikir sahibi olsak mı? ben biraz okudum özelliklerini de...bazı farklı açıklamalar var...denenebilir yanii..

Kızlar şu Karatay diyetine biraz bakıp, bazı konularda fikir sahibi olsak mı? ben biraz okudum özelliklerini de...bazı farklı açıklamalar var...denenebilir yanii..
Ben pek anlamadim ya..
Benim kararim yasam tarzimi degistirip bi omur ayni sekilde saglikli ve debgeli beslenmek. Anlayabildiginle aydinlatirsan sevinirim.
Ekmekkk yemeyiinn
Tereyagg yiyin
Oleceksinizzz capsleri geldi aklima

Ben pek anlamadim ya..
Benim kararim yasam tarzimi degistirip bi omur ayni sekilde saglikli ve debgeli beslenmek. Anlayabildiginle aydinlatirsan sevinirim.
Ekmekkk yemeyiinn
Tereyagg yiyin
Oleceksinizzz capsleri geldi aklima
Gunluklerde karatay diyeti -20 diye baslayan arkadas var ben onun paylastiklarini okuyorum insanin kafasina yatmiyo degil bi bakin faydalanacaksiniz sayfa cok degil bastan sona okuyun

Gunaydin kizlarr

Henuz tartilmadim benim rahatsizligim var sabah tutulumu yasiyorum, ellerim ayaklarim sis kalkiyorum ,2 saate anca toparlarim ozaman tartilcam cunku baya fark cikiyor.
Alkali suyumu ictim ,kahvalti hazirliyorum. Gece gec yattim, gun icinde az yedigim icin gece savas verdim kendimle ama basardim ac yatmayi

70.4. Bugün. 70.5 utaniyorummmm kendimden
100 gr icin bunu yapma. O kilo degil zaten. Sabirli ve azimli ol sakin moral bozup boslama . Bu hafta ben cok azimli basladim birbirimize destek olacagiz ve haftaya boyle olmayacak tarti gunu

Gunluklerde karatay diyeti -20 diye baslayan arkadas var ben onun paylastiklarini okuyorum insanin kafasina yatmiyo degil bi bakin faydalanacaksiniz sayfa cok degil bastan sona okuyun
Tmm canim firsat bulup bakacam

Vuuhuuuuu
Guzel bi sabah tatlisler
Kahvalti salatalik
Peynir
5 6 zeytin
Yesilcay

Ögunler arasi karaty gibi 5 saat ara veriyorum atistirma yok cignemeli eglem yok
Gec yemek yemekbyok
hadi bakalim iyi gider insallah

100 gr icin bunu yapma. O kilo degil zaten. Sabirli ve azimli ol sakin moral bozup boslama . Bu hafta ben cok azimli basladim birbirimize destek olacagiz ve haftaya boyle olmayacak tarti gunu
Tesekkur ederim arkadasim evet bu hafta boyle olmayacak
Alkali su konusundan bahsetsen biraz faydasi ne nasil oluyor

Tesekkur ederim arkadasim evet bu hafta boyle olmayacak
Alkali su konusundan bahsetsen biraz faydasi ne nasil oluyor
Canim reklam olmasin. Bisuru markanin var. Sahteleri cikmis ve anlayamiyoruz. Bundan once aldigimiz baska marka vardi fayda goremedim.ablam satmaya basladi denemek icin aldim. Baya uzun istersen bak this HTML class. Value is http://www.farmasin.

Tartildim.
Basladigimda 72. 6 idim.
Gecenhafta 71.4 olup diyeti birakip 72.2 olmustum
Bugunde 71.7 ye dusmusum yani toplamda 900 gr iyidir iyii

Kızlar bende tartıldım uyandığımda..ve çıkan rakam 71.1 veremedim yanii..gerçi regliyim şuan..onunda etkisi vardır elbet..
kızlar alkali suyu kendiniz evde hazırlayıp içebilirsiniz...1 litre suya yarım çay kaşığımı neydi sanırım ingiliz karbonatı katıp karıştırın..alın size alkali su..öyle yüklü paralar ödemeye gerek yok..
Karatay diyeti ile ilgili olarakta şunu söylemek istiyorum...tamamına uyamam elbette..çünkü öyle kalıp gibi kurallar beni çok sıkıyor ama bazı ince noktalarını yakalayıp uygulamak etkili olur diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…