Ben pek anlamadim ya..Kızlar şu Karatay diyetine biraz bakıp, bazı konularda fikir sahibi olsak mı? ben biraz okudum özelliklerini de...bazı farklı açıklamalar var...denenebilir yanii..
AnladimAlıntı yaparken telefon döndü yapamdim
Bende kalabalıkta yiyorum kendime hakim olamıyorum ne yedigi mi bilmiyorum
Bencede ama herkes yazmiyodu ondan bilinmiyo sanirimOyle diye biliyodum ben ,degilmiydi
Gunluklerde karatay diyeti -20 diye baslayan arkadas var ben onun paylastiklarini okuyorum insanin kafasina yatmiyo degil bi bakin faydalanacaksiniz sayfa cok degil bastan sona okuyunBen pek anlamadim ya..
Benim kararim yasam tarzimi degistirip bi omur ayni sekilde saglikli ve debgeli beslenmek. Anlayabildiginle aydinlatirsan sevinirim.
Ekmekkk yemeyiinn
Tereyagg yiyin
Oleceksinizzz capsleri geldi aklima
70.4. Bugün. 70.5 utaniyorummmm kendimden
Afiyet olsun ama keske daha saglikli bir menu secseydinSabah kahvaltım arkadaslarEki Görüntüle 1690253 yeşil cayimı hazırlıyorum herkese afiyet olsun canlar
Tmm canim firsat bulup bakacamGunluklerde karatay diyeti -20 diye baslayan arkadas var ben onun paylastiklarini okuyorum insanin kafasina yatmiyo degil bi bakin faydalanacaksiniz sayfa cok degil bastan sona okuyun
Tebriklerr
Tesekkur ederim arkadasim evet bu hafta boyle olmayacak100 gr icin bunu yapma. O kilo degil zaten. Sabirli ve azimli ol sakin moral bozup boslama . Bu hafta ben cok azimli basladim birbirimize destek olacagiz ve haftaya boyle olmayacak tarti gunu
Canim reklam olmasin. Bisuru markanin var. Sahteleri cikmis ve anlayamiyoruz. Bundan once aldigimiz baska marka vardi fayda goremedim.ablam satmaya basladi denemek icin aldim. Baya uzun istersen bak this HTML class. Value is http://www.farmasin.Tesekkur ederim arkadasim evet bu hafta boyle olmayacak
Alkali su konusundan bahsetsen biraz faydasi ne nasil oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?