kusum bıraz ağır olmuş kahwaltın akşam çk az ye ki dengele dayanabilirsen salatayla geçiştir on numara olurSabah kahvaltım arkadaslarEki Görüntüle 1690253 yeşil cayimı hazırlıyorum herkese afiyet olsun canlar
Huhu kızlar muhabet koyu maşallah sizi burda görmek çk mutlu edıyo beni akşam yediklerim 2kaşık pilaw 2kaşık patates yemeği we salata ekmek yok saat 5te yedim we gunu kapatıyorum
biraz fazla oldu amakusum bıraz ağır olmuş kahwaltın akşam çk az ye ki dengele dayanabilirsen salatayla geçiştir on numara olur
Kek ve kurahiye bana oyle bakti yemedimmmmm cok sukur
Oglen az bi tabak sebze yemegi salata 10 tane Döngel
Aksam 2 yemek kasigi et suyuile islanmis yufka
Cok az haslama et
Makarnanin tadina baktim
Bollll salata
Supersin tatlimAksam
5 kş ispanak
2 kş yogurt
1 dilim ekmekyola devamm
Tirit mi yidin bacimKek ve kurahiye bana oyle bakti yemedimmmmm cok sukur
Oglen az bi tabak sebze yemegi salata 10 tane Döngel
Aksam 2 yemek kasigi et suyuile islanmis yufka
Cok az haslama et
Makarnanin tadina baktim
Bollll salata
Saol canim.Supersin tatlim
Evet canim ya ama 2 kasik dolusu ancaTirit mi yidin bacimim hic dayanamam
Deriyo kavurup yagda koyuyosuniz dimi ustune bizim tiritte ondan valla iyi tutmussun kendini canim ya helalEvet canim ya ama 2 kasik dolusu anca
Hicde yag koymadim
15 dk leslie yaptim yogurt kurumude yedim
Ohhh miss sen nasilsin
Ayran ic canim dayanamassin yaaSaol canim.
Aslinda okadarr acimki bugun fenalik grldi aksamustu. Sabir diye diye aksami ettim. Midem kuculene kadar zorlayacak ama 70 altina inmeden tok yatmak yok
Misgibi annem ev yogurdu yapti . Yogurt -pulbiber karisimini yapacam , hicyoktan iyidirAyran ic canim dayanamassin yaa
Evet 70lerden bi kurtulamadik nefret ettim bu rakamdan
Ac karnina sabah hic indinmi canim 69 a ben iniyorim cok.sukur fazla kacirmadiydsm ama benim hedefim aksam yemeginden sonra bile 65 falan 60li rakamlar olsunda nolursa olsunMisgibi annem ev yogurdu yapti . Yogurt -pulbiber karisimini yapacam , hicyoktan iyidirbu hafta inecemmmmmm taktimm
Yok canim yaa nerde . Ac tok raziyim 69 olayimAc karnina sabah hic indinmi canim 69 a ben iniyorim cok.sukur fazla kacirmadiydsm ama benim hedefim aksam yemeginden sonra bile 65 falan 60li rakamlar olsunda nolursa olsun
69.5 i gordum cok sukur ama sabah ac karnina olan beni teselli etmiyo yok karnina ve giyinikken bile 60 lilari gormem lazimYok canim yaa nerde . Ac tok raziyim 69 olayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?