70 lerden kurtulmak isteyenler buraya

Biraz cesit cok ama azZyemissin canim onemli olanda bu zatenbaz yemek spor yapsbildihin icin cok snslisin

Günaydın arkadaşlar sabah aç karnına 71 0 geldim sabahki menum Ekmek 40gr
Peynir 30g in 22 si tulum
Domates
Maydanoz
3 4 lokmalık sucuklu yumurta
Herkese kolay gelsin bugunki diytinde

Esim sabrimi zorluyo bubsaatnolmus makarna yap yiyelim diyo asla dedim aklimdan gecti ama yapmadim cok sukur az sonrada yatarim zaten
Bende tebrik ediyrm canım
Dün giremedim muhabbetleri ilerlemiş geçmişi okuyunca
Adetim gecen hafta bitti kabizliktandir diye aciya gomuldum bide sinamekili form cayindan ictim halaa tık yok
Eşime arkadaşı tavsiye etmiş acı yavsan otu diye çok güzel bağırsak çalıştırıyor hem bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyo çok iyi
Netten baktım hiç bi yan etkisi yok bu otun sende bi bak ilgilenirseniz ben içiyorum

Karatay Diyetinde Yasaklar

• Tüm şeker, şekerli gıdalar, tatlandırıcılar ve diyabetik ürünler
  • Tüm tahıl unu ve bunlar ile hazırlanmış besinler. Yani kısacası ekmek, kavrulmuş kuru yemişler
  • Pişmiş havuç, patates, pirinç
  • Üzüm, kavun, karpuz, incir
  • Marketten alınacak tavuk, salam, sosis, sucuk ve yumurta
  • Diyet ve light içecekler dahil her türlü meşrubat, neskafe, alkollü içecekler, meyve içerikli yoğurt
  • Öğütülmüş tahıllar
  • Ay çiçek yağı, katı yağ, mısırözü yağı
  • Akşam saat 19:00 ve 20:00 den sonra atıştırmak
  • Öğünlerden doymadan kalkmak, sık aralıklar ile yemek
  • Hareketsiz bir yaşam
Karatay Diyetinde Neler Serbest

• Bulgur, çiğ havuç
  • Glisemik indeksi düşük olan kuru meyveler, kuru erik, kayısı, gün kurusu
  • Armut, elma, ayva, mandalina, çilek, erik, kiraz, portakal vb.
  • Doğal tavuk, işlenmemiş doğal ürünler, pastırma, yumurta
  • Evde mayalanmış yoğurt, ev yoğurdu ile hazırlanmış ayran, soda, gün içinde en az 2 litre su, türk kahvesi ve filtre kahve
  • Fındık yağı, zeytinyağı ve tereyağı
  • Salata, sebze, bakliyat, et ve balık
  • Akşam 19:00-20:00’den sonra yalnızca çay, bitki çayı, maden suyu ve ayran içmek
  • Sofradan doyduktan sonra kalkmak, tercihen ara öğün yapmamak ya da ara öğünlerde 1 porsiyon meyve yemek
  • Günlük en az 30-45 dakika yürüyüş yapmak
Not: Karatay diyetini uygularken herhangi bir öğünün üzerinden 5 saat geçmeden açlık hissediyorsanız ya yanlış gıdalar yiyor ya da sofradan doymadan kalkıyor demeksiniz.

Odedigim sayfadaki arkadas paylasmis oradan kopyaladim

Öğlen yemegim canlarimyagsiz tavuklu mantar sote
4kasik Salçalı makarna
Yagsiz sirkeli salata
Sizce nasıl fazlami

Canim saol. Ben bagirsak ameliyati gecirdim hala problemlerim var o yuzden kabizim.
Doktorum bitkisel beya ilac olarak herseyi yasakladi. Ben tavsiye uzerine acicehre ictim ve hastanelik oldum. En masum gelen sinameki onuda tek basina degil form cayinda az miktarda var zarari dokunmadigi icin arada iciyorum. Tavsiyen icin saol cnm

Slm kizlarrr
Isim cok tektek bakamiyorum
Aksam oturup bakacam sakince
Cok sevinliyim cunku sabah kabizligim cozuldu aslinda tam olmasada rahatladimveee eksiye dustummmmdemekki kabizliktanmisssss az kaldi -70 geliyorummm

Bu arada kahvaltim
1 ince dilim kasar
Yarim dilim ç.ekmegi
Cay

Simdide elma yiyorum

Zayiflatici korsem geldi 18 gun kullanacam
Zayiflatici ve anti selulit kremlerimde geldi
Bakalim nolcek

Öğlen yemegim canlarimEki Görüntüle 1692746 yagsiz tavuklu mantar sote
4kasik Salçalı makarna
Yagsiz sirkeli salata
Sizce nasıl fazlami
2 kasik makarna 1 dilim ekmek ediyor. 2 dilim ekmek yemis oluuorsun ama hem resimdenmi bilmiyorum fazla duruyor hemde ben olsam beyaz tahil yerine daha saglik cavdar ekmegi yerdim. Gerci hicmi yemeyecegizde ben tamamen kestim attim. Gerisi cok guzel ama afiyet olsun

Yumurta hem yasak hem serbest bende b12eksikligi var. Cokta et yemedigim icin hafta 3 kere yiyorum. Aslinda basit bildigimiz seyler gercekten digru

Öğlen yemegim canlarimEki Görüntüle 1692746 yagsiz tavuklu mantar sote
4kasik Salçalı makarna
Yagsiz sirkeli salata
Sizce nasıl fazlami
Ay cok guzel ve doyuru menu canim ama oglen yemegi icin fazla degilmi sabah ki kahvaltindan sonra bu nu anca aksam yemeliydin hic oglen yemegi olmadan oglende daha gecistirici seyler yeseydin mesela bilmiyorum diyet listen boylemi ama oglen icin fazla geldi bana tatlim

Sabah kahvaltim
Bir haslanmis yumurta 4, 5 zeytinbiraz peynir ceyrek ekmek cay
Tarcinli turk kahvesi bir tanecik mandalinaaksam 4,5 kasik manti yaninda su ....kizlar bugun gun arasi tartildim biseylerbyedigim halde 69.5 ciktim cok mutlu oldum galiba tok karnina 69bhedefime geldim :))))

Su korseyi merak ettim canim hadi bakalim insallah faydali olur

Bugun yediklerim toptan basa alayim
Kahvalti
Yarim dilim ç.ekmeklgi
Cay

Oglen elma
Turk kahvesi az sekerli

Ikindi yarim dilim ç.ekmegi 1 catal peynir+domates+maydonoz

Aksam
1 kepce tarhana
1 yemek kasigi patates yemegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…