Biraz cesit cok ama azZyemissin canim onemli olanda bu zatenbaz yemek spor yapsbildihin icin cok snslisinSabah 1 tane kasarli yumurta
1 domates 4 zeytin
Peynir
Oglen 1 biber dolmasi
Ev yapimi avili cigkofte avcum kadar yedim bol salata
Ekmek yok
Aksam 1 tabak bol yesillikli patates salatasi
2 kasik sutlac
Kucuk parca peynir
Spor 15 dk
Biberli yogurtlu kurumu yiyecegim simdi
AççHelal valla supersin peki suan nasilsin
- Esim sabrimi zorluyo bubsaatnolmus makarna yap yiyelim diyo asla dedim aklimdan gecti ama yapmadim cok sukur az sonrada yatarim zaten
Bende tebrik ediyrm canımEsim sabrimi zorluyo bubsaatnolmus makarna yap yiyelim diyo asla dedim aklimdan gecti ama yapmadim cok sukur az sonrada yatarim zaten
Eşime arkadaşı tavsiye etmiş acı yavsan otu diye çok güzel bağırsak çalıştırıyor hem bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyo çok iyiAdetim gecen hafta bittikabizliktandir diye aciya gomuldum bide sinamekili form cayindan ictim halaa tık yok
Bende tebrik ediyrm canımEsim sabrimi zorluyo bubsaatnolmus makarna yap yiyelim diyo asla dedim aklimdan gecti ama yapmadim cok sukur az sonrada yatarim zaten
Guzel bence ama aksama ekmek yeme derim benÖğlen yemegim canlarimEki Görüntüle 1692746 yagsiz tavuklu mantar sote
4kasik Salçalı makarna
Yagsiz sirkeli salata
Sizce nasıl fazlami
Canim saol. Ben bagirsak ameliyati gecirdim hala problemlerim var o yuzden kabizim.Bende tebrik ediyrm canım
Dün giremedim muhabbetleri ilerlemiş geçmişi okuyunca
Eşime arkadaşı tavsiye etmiş acı yavsan otu diye çok güzel bağırsak çalıştırıyor hem bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyo çok iyi
Netten baktım hiç bi yan etkisi yok bu otun sende bi bak ilgilenirseniz ben içiyorum
2 kasik makarna 1 dilim ekmek ediyor. 2 dilim ekmek yemis oluuorsun ama hem resimdenmi bilmiyorum fazla duruyor hemde ben olsam beyaz tahil yerine daha saglik cavdar ekmegi yerdim. Gerci hicmi yemeyecegizde ben tamamen kestim attim. Gerisi cok guzel ama afiyet olsunÖğlen yemegim canlarimEki Görüntüle 1692746 yagsiz tavuklu mantar sote
4kasik Salçalı makarna
Yagsiz sirkeli salata
Sizce nasıl fazlami
Yumurta hem yasak hem serbestKaratay Diyetinde Yasaklar
Karatay Diyetinde Neler Serbest
- Tüm şeker, şekerli gıdalar, tatlandırıcılar ve diyabetik ürünler
- Tüm tahıl unu ve bunlar ile hazırlanmış besinler. Yani kısacası ekmek, kavrulmuş kuru yemişler
- Pişmiş havuç, patates, pirinç
- Üzüm, kavun, karpuz, incir
- Marketten alınacak tavuk, salam, sosis, sucuk ve yumurta
- Diyet ve light içecekler dahil her türlü meşrubat, neskafe, alkollü içecekler, meyve içerikli yoğurt
- Öğütülmüş tahıllar
- Ay çiçek yağı, katı yağ, mısırözü yağı
- Akşam saat 19:00 ve 20:00 den sonra atıştırmak
- Öğünlerden doymadan kalkmak, sık aralıklar ile yemek
- Hareketsiz bir yaşam
Not: Karatay diyetini uygularken herhangi bir öğünün üzerinden 5 saat geçmeden açlık hissediyorsanız ya yanlış gıdalar yiyor ya da sofradan doymadan kalkıyor demeksiniz.
- Bulgur, çiğ havuç
- Glisemik indeksi düşük olan kuru meyveler, kuru erik, kayısı, gün kurusu
- Armut, elma, ayva, mandalina, çilek, erik, kiraz, portakal vb.
- Doğal tavuk, işlenmemiş doğal ürünler, pastırma, yumurta
- Evde mayalanmış yoğurt, ev yoğurdu ile hazırlanmış ayran, soda, gün içinde en az 2 litre su, türk kahvesi ve filtre kahve
- Fındık yağı, zeytinyağı ve tereyağı
- Salata, sebze, bakliyat, et ve balık
- Akşam 19:00-20:00’den sonra yalnızca çay, bitki çayı, maden suyu ve ayran içmek
- Sofradan doyduktan sonra kalkmak, tercihen ara öğün yapmamak ya da ara öğünlerde 1 porsiyon meyve yemek
- Günlük en az 30-45 dakika yürüyüş yapmak
Odedigim sayfadaki arkadas paylasmis oradan kopyaladim
Ay cok guzel ve doyuru menu canim ama oglen yemegi icin fazla degilmi sabah ki kahvaltindan sonra bu nu anca aksam yemeliydin hic oglen yemegi olmadan oglende daha gecistirici seyler yeseydin mesela bilmiyorum diyet listen boylemi ama oglen icin fazla geldi bana tatlimÖğlen yemegim canlarimEki Görüntüle 1692746 yagsiz tavuklu mantar sote
4kasik Salçalı makarna
Yagsiz sirkeli salata
Sizce nasıl fazlami
Su korseyi merak ettim canim hadi bakalim insallah faydali olurSlm kizlarrr
Isim cok tektek bakamiyorum
Aksam oturup bakacam sakince
Cok sevinliyim cunku sabah kabizligim cozuldu aslinda tam olmasada rahatladimveee eksiye dustummmm demekki kabizliktanmisssss az kaldi -70 geliyorummm
Bu arada kahvaltim
1 ince dilim kasar
Yarim dilim ç.ekmegi
Cay
Simdide elma yiyorum
Zayiflatici korsem geldi 18 gun kullanacam
Zayiflatici ve anti selulit kremlerimde geldi
Bakalim nolcek
Isallahta gorecegizSu korseyi merak ettim canim hadi bakalim insallah faydali olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?