Selam canım hoşgeldinn..Beni de alın aranıza... Ben en son temmızda 81e çıktım... Şuan 76 kiloyum... İlk hedefim 68 kiloya inmek
Saol canimo artan şey kilo değil...hemen sarsılma lütfen..birkaç gün dikkat ettiğin an gidecek bişey o...inan bana..toparlanacaksın elbet şekerim..
İnşallah canım... Bir ara 65 e indim ama kilomu koruyamadan servise başladım ünite servisle gidip gelmeye başladım verdiğim kiloyu da geri almıştım.Selam canım hoşgeldinn..
eee 5 kilo vermişsin sen şimdiden..bu iyiye işaret bence...hepimiz bir hedef tutturduk gidiyoruz...inşallah amacımıza ulaşmamız dileğiylee...
Aynen.o artan şey kilo değil...hemen sarsılma lütfen..birkaç gün dikkat ettiğin an gidecek bişey o...inan bana..toparlanacaksın elbet şekerim..
Tartı günü? Ne zaman tartı gunu oluyor haftalık mı aylık mıNerdesinizz
Guya tarti gunu
Ben bosa harciyorum kendimi
Kizlar desteginiz yoksa ,birbirimizle paylasimlarimiz olmayacaksa ben kendime gunluk acayim farki yok
Son kez toplam ogunumu yazacam yarinda boyleyse ben yokum
Sabah
1 yumurta
1 kup seker kadar b.peynir
Cay
Ekmek yok
Oglen
3 kasik bile degil z.yagli kereviz
1 muz
Ara
2 tane kremali biskuvi
Aksam
1 tavuk but
Yogurt
1 dilim çavdar ekmek
Canim inanilmaz belim ve gobegim cikti birden obyaglar nasil geri geldi kilo degilde ne canim beni sevindir yaao artan şey kilo değil...hemen sarsılma lütfen..birkaç gün dikkat ettiğin an gidecek bişey o...inan bana..toparlanacaksın elbet şekerim..
Benim bi takim sikintilarim vardi giremedim siteye canim son kez yazmak neden , boyle dusunme lutfen ayrica verdigin kilolarin sana faydasi var burda kimseye degil haklisin motive olamiyor olabilirsib insallah slklntim duzeldi kendimi toparlayio yazicamNerdesinizz
Guya tarti gunu
Ben bosa harciyorum kendimi
Kizlar desteginiz yoksa ,birbirimizle paylasimlarimiz olmayacaksa ben kendime gunluk acayim farki yok
Son kez toplam ogunumu yazacam yarinda boyleyse ben yokum
Sabah
1 yumurta
1 kup seker kadar b.peynir
Cay
Ekmek yok
Oglen
3 kasik bile degil z.yagli kereviz
1 muz
Ara
2 tane kremali biskuvi
Aksam
1 tavuk but
Yogurt
1 dilim çavdar ekmek
Pazartesi her hafta yaziyoruz canim bugun duzebsizlik oldu kimse yazmadi haftaya dahada az sayilarla yazalim insallahTartı günü? Ne zaman tartı gunu oluyor haftalık mı aylık mı
Hosgeldin canim hedefin 60 lar sa hep birlikte motive olalim insallah suan uyguladihin bir diyet varmiBeni de alın aranıza... Ben en son temmızda 81e çıktım... Şuan 76 kiloyum... İlk hedefim 68 kiloya inmek
Canim ozaman bu bekimdeki inanilmaz kalinlik ney 2 gunde nasil bukadarbkilo aldim yaaAynen.
2 gunde kilo alinmaz dikkat edersek boyle durumlarda hemen verilir.
Şuan uyguladığım bir diyet yok ama şöyle yapıyorum genelde protein qğırlıklı beslenmeye çalışıyorum etiydi sütüydü yoğurduydu filan... Mumkun olduğunca fazla abur cubur yememeye çalışıyorum... Çikolatayı çok yerdim onu azaltmayı başardım hergun birkaç paket bitirirdim şimdi 2-3 günde bir veya haftada bir bir paket gibiHosgeldin canim hedefin 60 lar sa hep birlikte motive olalim insallah suan uyguladihin bir diyet varmi
Cok guzel umarim istedigine kavusursunŞuan uyguladığım bir diyet yok ama şöyle yapıyorum genelde protein qğırlıklı beslenmeye çalışıyorum etiydi sütüydü yoğurduydu filan... Mumkun olduğunca fazla abur cubur yememeye çalışıyorum... Çikolatayı çok yerdim onu azaltmayı başardım hergun birkaç paket bitirirdim şimdi 2-3 günde bir veya haftada bir bir paket gibi
Benim bi takim sikintilarim vardi giremedim siteye canim son kez yazmak neden , boyle dusunme lutfen ayrica verdigin kilolarin sana faydasi var burda kimseye degil haklisin motive olamiyor olabilirsib insallah slklntim duzeldi kendimi toparlayio yazicam
canım haklısn ben olabildınce yazıyorum az paylaşımda olsa bence çk faydası war ne yesem sizle paylasmak çk hoşuma gidıyo bırbirimz yediklerine özenıyoruz farketmedn dıyetı hayatımıza sokuyoruz yoğun bi topık olmasını bend isterdm ama benım bı sucum yokkı burda diğer topıkler aşırı paylaşımcı ben çocukdan herkezn kilosunu takıp edemyrm akşamları eşimdn yazıyorum lütfen beni yalnız bırakma yedıklerimızi yazmak fıkır wermek bile bizi motıwe ederCanim benim burda bi gunlukte bulunma sebebim birlik olalim. Hatalarimizi uyaralim,fikir alisverisi yapalim diye.
Cok cabaliyorum ve yazan bi sensin bazen +1 oluyor.
Benim ilk girdigim grupta cok guzel paylasimlarimiz vardi. Korkudan 1 bardak cay icemezdim. Spor yapan coktu gaza geliyoduk. Haftalik bildirimde veremeyene ceza vardi vs
Bunlar aadece tek benim icin degilki. Eger zayiflama adi altinda acilan bir topige katiliyosak uzerimize duseni yapmaliyiz.
Butun gun giremiyo olabiliriz ama en azindan aksamlari tek seferde yazabiliriz. Daha dun kilo bildirimiydi kimse yazmadi kilosunu. Boyle giderse bende salmaktan korkuyorum. Emegimin bosa gecmesini istemiyorum
canım haklısn ben olabildınce yazıyorum az paylaşımda olsa bence çk faydası war ne yesem sizle paylasmak çk hoşuma gidıyo bırbirimz yediklerine özenıyoruz farketmedn dıyetı hayatımıza sokuyoruz yoğun bi topık olmasını bend isterdm ama benım bı sucum yokkı burda diğer topıkler aşırı paylaşımcı ben çocukdan herkezn kilosunu takıp edemyrm akşamları eşimdn yazıyorum lütfen beni yalnız bırakma yedıklerimızi yazmak fıkır wermek bile bizi motıwe ederCanim benim burda bi gunlukte bulunma sebebim birlik olalim. Hatalarimizi uyaralim,fikir alisverisi yapalim diye.
Cok cabaliyorum ve yazan bi sensin bazen +1 oluyor.
Benim ilk girdigim grupta cok guzel paylasimlarimiz vardi. Korkudan 1 bardak cay icemezdim. Spor yapan coktu gaza geliyoduk. Haftalik bildirimde veremeyene ceza vardi vs
Bunlar aadece tek benim icin degilki. Eger zayiflama adi altinda acilan bir topige katiliyosak uzerimize duseni yapmaliyiz.
Butun gun giremiyo olabiliriz ama en azindan aksamlari tek seferde yazabiliriz. Daha dun kilo bildirimiydi kimse yazmadi kilosunu. Boyle giderse bende salmaktan korkuyorum. Emegimin bosa gecmesini istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?