70 lerden kurtulmak isteyenler buraya

Beni de alın aranıza... Ben en son temmızda 81e çıktım... Şuan 76 kiloyum... İlk hedefim 68 kiloya inmek
Selam canım hoşgeldinn..
eee 5 kilo vermişsin sen şimdiden..bu iyiye işaret bence... hepimiz bir hedef tutturduk gidiyoruz...inşallah amacımıza ulaşmamız dileğiylee...

Selam canım hoşgeldinn..
eee 5 kilo vermişsin sen şimdiden..bu iyiye işaret bence... hepimiz bir hedef tutturduk gidiyoruz...inşallah amacımıza ulaşmamız dileğiylee...
İnşallah canım... Bir ara 65 e indim ama kilomu koruyamadan servise başladım ünite servisle gidip gelmeye başladım verdiğim kiloyu da geri almıştım.

Nerdesinizz
Guya tarti gunu
Ben bosa harciyorum kendimi
Kizlar desteginiz yoksa ,birbirimizle paylasimlarimiz olmayacaksa ben kendime gunluk acayim farki yok
Son kez toplam ogunumu yazacam yarinda boyleyse ben yokum
Sabah
1 yumurta
1 kup seker kadar b.peynir
Cay
Ekmek yok

Oglen
3 kasik bile degil z.yagli kereviz
1 muz

Ara
2 tane kremali biskuvi

Aksam
1 tavuk but
Yogurt
1 dilim çavdar ekmek

o artan şey kilo değil...hemen sarsılma lütfen..birkaç gün dikkat ettiğin an gidecek bişey o...inan bana.. toparlanacaksın elbet şekerim..
Aynen.
2 gunde kilo alinmaz dikkat edersek boyle durumlarda hemen verilir.

Tartı günü? Ne zaman tartı gunu oluyor haftalık mı aylık mı

o artan şey kilo değil...hemen sarsılma lütfen..birkaç gün dikkat ettiğin an gidecek bişey o...inan bana.. toparlanacaksın elbet şekerim..
Canim inanilmaz belim ve gobegim cikti birden obyaglar nasil geri geldi kilo degilde ne canim beni sevindir yaa
Sporuda biraktim buara burakinca hemen geri cikio

Benim bi takim sikintilarim vardi giremedim siteye canim son kez yazmak neden , boyle dusunme lutfen ayrica verdigin kilolarin sana faydasi var burda kimseye degil haklisin motive olamiyor olabilirsib insallah slklntim duzeldi kendimi toparlayio yazicam

Bugun yediklerim sabah 2 simit
Aksam 1 kasik pilav 1 kepce kuru fasulye ve bir tabak da kuru fasulye iki isirim ekmek azcik tursu ve ayran,,,,nasil sizce

Hosgeldin canim hedefin 60 lar sa hep birlikte motive olalim insallah suan uyguladihin bir diyet varmi
Şuan uyguladığım bir diyet yok ama şöyle yapıyorum genelde protein qğırlıklı beslenmeye çalışıyorum etiydi sütüydü yoğurduydu filan... Mumkun olduğunca fazla abur cubur yememeye çalışıyorum... Çikolatayı çok yerdim onu azaltmayı başardım hergun birkaç paket bitirirdim şimdi 2-3 günde bir veya haftada bir bir paket gibi

Cok guzel umarim istedigine kavusursun

Ya ben niye coklu alinti yapamiyorum. Msj eklendi diyor ama yokk neyse

Oncelikle gunaydin
E Elseven
Nekadar fazla ciktinki amlamadim
Okadar cabuk belli etmezki

Canim benim burda bi gunlukte bulunma sebebim birlik olalim. Hatalarimizi uyaralim,fikir alisverisi yapalim diye.
Cok cabaliyorum ve yazan bi sensin bazen +1 oluyor.
Benim ilk girdigim grupta cok guzel paylasimlarimiz vardi. Korkudan 1 bardak cay icemezdim. Spor yapan coktu gaza geliyoduk. Haftalik bildirimde veremeyene ceza vardi vs
Bunlar aadece tek benim icin degilki. Eger zayiflama adi altinda acilan bir topige katiliyosak uzerimize duseni yapmaliyiz.
Butun gun giremiyo olabiliriz ama en azindan aksamlari tek seferde yazabiliriz. Daha dun kilo bildirimiydi kimse yazmadi kilosunu. Boyle giderse bende salmaktan korkuyorum. Emegimin bosa gecmesini istemiyorum

canım haklısn ben olabildınce yazıyorum az paylaşımda olsa bence çk faydası war ne yesem sizle paylasmak çk hoşuma gidıyo bırbirimz yediklerine özenıyoruz farketmedn dıyetı hayatımıza sokuyoruz yoğun bi topık olmasını bend isterdm ama benım bı sucum yokkı burda diğer topıkler aşırı paylaşımcı ben çocukdan herkezn kilosunu takıp edemyrm akşamları eşimdn yazıyorum lütfen beni yalnız bırakma yedıklerimızi yazmak fıkır wermek bile bizi motıwe eder

canım haklısn ben olabildınce yazıyorum az paylaşımda olsa bence çk faydası war ne yesem sizle paylasmak çk hoşuma gidıyo bırbirimz yediklerine özenıyoruz farketmedn dıyetı hayatımıza sokuyoruz yoğun bi topık olmasını bend isterdm ama benım bı sucum yokkı burda diğer topıkler aşırı paylaşımcı ben çocukdan herkezn kilosunu takıp edemyrm akşamları eşimdn yazıyorum lütfen beni yalnız bırakma yedıklerimızi yazmak fıkır wermek bile bizi motıwe eder

Sabah 1yumurta domates salatlk peynır zeytn ck az ekmek akşam salata we diyet lahana yemeği birtabak ekmeksız

Nerdesınız kızlar ya hç paylaşım yok dry.. Neler yedın bugun tatlım yazmıcakmısın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…