70 lerden kurtulmak isteyenler buraya

Günaydın arkadaşlar bugün de oruç tutuyorum sahurda
1 50gr trabzon hurması
70gr ( 1 dilim peynirli börek yedim

Günaydın arkadaşlar bugün de oruç tutuyorum sahurda
1 50gr trabzon hurması
70gr ( 1 dilim peynirli börek yedim
Masallah sana.
Benimde borcum cok hep tutayim diyorum kaliyor. Gunlerde kisayken yutmak lazim

Sahurda cok az yemissin. Bence gunluk kaloriyi bolup sahur ve iftar olmak uzere yesen daha saglikli olur

Son düzenleme:
Kızlar inanamıyorum b u sabah aç we çıplak 68#7 soktayım çok mutluyum üstüm ince gıyınıkken 69#1 ya ben 70lerden kurtuluyorum galıba hepınhze zencefıl kürünü önerıyorum walla 1kerede 1kiloyu söktü attı mucıze ya çok mutluyummmm

Masallah sana.
Benimde borcum cok hep tutayim diyorum kaliyor. Gunlerde kisayken yutmak lazim

Sahurda cok az yemissin. Bence gunluk kaloriyi bolup sahur ve iftar olmak uzere yesen daha saglikli olur
Seyra allah kabul etsn ama sahur ck az bebeğm ya
Allah kabul etsin iftarı abartmayinca kilo verebilirsin yanlız sahur çok az
Ben 15 senedir 6o in altına düşmedim buara sınavlardan dolayı hep oturup ders çalışıyorum hareket sıfır
Biraz az yemeye alıştırmak istiyorum kendimi ama kalori olarak
Hurma 150gr kalori olarak 120 calori
70gr börek ortalama 200 calori
Sizce azmi
Iftar da yediklerim le 1200 calori oluyo

Tebrik ediyorum canim bende istiyommmmmmmmmmm
Zencefil kurunu tarif etsene csnim neyi nekadar kullandin

Buna azim denir hakeetin canim. Dunku menunde cok iyiydi. Bende unuttum zerdacal almayi bugun

Tatlım inşallah send gelıceksn 68e kürü tarif edeyim 1çay kaşiğı zencefil 1çaytkaş. Zerdecal 1çay kş. Tarçını kücük kasedekı yoğurtla karıştırym we sabah öğle akşam aç karnına bol suyla yiyorum aynı sekilde haftada 2kere yapılck cnm yemekten önce yendiği içn iştah kesiyo we hedefi direk yağ yakmak bu kürün netten de araştırablrsn cnm

Ama sağlık durumunda sıkıntı yoksa yap kendı wucudunu tanıyosundur zaten cnm aman zararı olmasında

Benim buldugum linkte haftada 2 kere diyor en fazla. Gunde 1 yani.
Zarari olmasin dikkatli ol

Aksam iftar da 1kase etli topalak çorba
100gr evde az yagli sutle yapmış kakaolu puding
1 kasik makarna
Çay
9 gibi tarçınlı süt dusunuyorum
1 tane meyvesi yesem çokmu olur acaba

Aksam iftar da 1kase etli topalak çorba
100gr evde az yagli sutle yapmış kakaolu puding
1 kasik makarna
Çay
9 gibi tarçınlı süt dusunuyorum
1 tane meyvesi yesem çokmu olur acaba
Ay bebisim cok iyi gidiyosun yaa ne coku yebtabi bir kasik makarna yiyebildiysen helal valla kac kilosun suan ac karnina canimbu gidisle hizla kilo vermen gerekiyor

Sabah 2 dilim ekmek arasina tost bikac salatalik
Aksam 3 kepce nohut yemegi yanina haslanmis brokoli ve karnabahar yogurlamasi ekmek hic yok aksamda cay icerim yanina ufacik bi biskivu yerim heralde dun de yemistim ama 68 e dustum yinede seyracimmm canim sence bi menum nasil cokmi

Bende 70 leri görmek istiyorum 7 kilom kaldı 90 günlük diyetin 45 ini Yaptım 8 kilo gitti
Ara vermiştim bir 90 gün daha yaparsam düşerim inşallah benim de boyum 1.72 kilom 107 idi :)

Bende 70 leri görmek istiyorum 7 kilom kaldı 90 günlük diyetin 45 ini Yaptım 8 kilo gitti
Ara vermiştim bir 90 gün daha yaparsam düşerim inşallah benim de boyum 1.72 kilom 107 idi :)
Tatlimnhosgeldinnnnn paylasimlarini bekliyorum 70leri de gorebilirsin insallah suan kac kilosunboyin uzunmus o diyet lesteni benle paylasirmisin tatlim cok iyi kilo vermissin cunku o diyetle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…