Gecmis olsunTeşekkür ederim ateşi düşmedi serum için hastaneye yattı çıktık sukur
Sağol cnm sizede geçmiş olsunGecmis olsun
Bizimkilerde hasta ya
Allah kabul etsin iftarı abartmayinca kilo verebilirsin yanlız sahur çok azGünaydın arkadaşlar bugün de oruç tutuyorum sahurda
1 50gr trabzon hurması
70gr ( 1 dilim peynirli börek yedim
Masallah sana.Günaydın arkadaşlar bugün de oruç tutuyorum sahurda
1 50gr trabzon hurması
70gr ( 1 dilim peynirli börek yedim
Masallah sana.
Benimde borcum cok hep tutayim diyorum kaliyor. Gunlerde kisayken yutmak lazim
Sahurda cok az yemissin. Bence gunluk kaloriyi bolup sahur ve iftar olmak uzere yesen daha saglikli olur
Seyra allah kabul etsn ama sahur ck az bebeğm ya
Ben 15 senedir 6o in altına düşmedim buara sınavlardan dolayı hep oturup ders çalışıyorum hareket sıfırAllah kabul etsin iftarı abartmayinca kilo verebilirsin yanlız sahur çok az
Tebrik ediyorum canim bende istiyommmmmmmmmmmKızlar inanamıyorum b u sabah aç we çıplak 68#7 soktayım çok mutluyum üstüm ince gıyınıkken 69#1 ya ben 70lerden kurtuluyorum galıba hepınhze zencefıl kürünü önerıyorum walla 1kerede 1kiloyu söktü attı mucıze ya çok mutluyumm
Buna azim denirKızlar inanamıyorum b u sabah aç we çıplak 68#7 soktayım çok mutluyum üstüm ince gıyınıkken 69#1 ya ben 70lerden kurtuluyorum galıba hepınhze zencefıl kürünü önerıyorum walla 1kerede 1kiloyu söktü attı mucıze ya çok mutluyummmm
Benim buldugum linkte haftada 2 kere diyor en fazla. Gunde 1 yani.Tatlım inşallah send gelıceksn 68e kürü tarif edeyim 1çay kaşiğı zencefil 1çaytkaş. Zerdecal 1çay kş. Tarçını kücük kasedekı yoğurtla karıştırym we sabah öğle akşam aç karnına bol suyla yiyorum aynı sekilde haftada 2kere yapılck cnm yemekten önce yendiği içn iştah kesiyo we hedefi direk yağ yakmak bu kürün netten de araştırablrsn cnm
Evet oyle de var boylede hergun degil nasilsa haftada 2 kere 3 ogun ben bunu uygulucam bakalimBenim buldugum linkte haftada 2 kere diyor en fazla. Gunde 1 yani.
Zarari olmasin dikkatli ol
Ay bebisim cok iyi gidiyosun yaa ne coku yebtabi bir kasik makarna yiyebildiysen helal valla kac kilosun suan ac karnina canimbu gidisle hizla kilo vermen gerekiyorAksam iftar da 1kase etli topalak çorba
100gr evde az yagli sutle yapmış kakaolu puding
1 kasik makarna
Çay
9 gibi tarçınlı süt dusunuyorum
1 tane meyvesi yesem çokmu olur acaba
Bende 70 leri görmek istiyorum 7 kilom kaldı 90 günlük diyetin 45 ini Yaptım 8 kilo gittiKizlar ben 167 boy 71 kiloyum artik 7 rakamindan bile nefret eder oldum 65 suanki hedefim ama birturlu motive olamiyorum bana 60 li rakamlari gormek isteyen diyen arkadaslari lazim tabi illa 60 li isteyen degil:) herkez gelebilir .lutfen yedillerimizi yazarak rahatlayalim yanlislari dogrulari napmamiz gerektini yazalim bana destek olun lutfennnn buarada bu sabah ac karnina tartida 69.6 yi gordum cok mutluyum bugun daha cok guc geldi
Tatlimnhosgeldinnnnn paylasimlarini bekliyorum 70leri de gorebilirsin insallah suan kac kilosunboyin uzunmus o diyet lesteni benle paylasirmisin tatlim cok iyi kilo vermissin cunku o diyetleBende 70 leri görmek istiyorum 7 kilom kaldı 90 günlük diyetin 45 ini Yaptım 8 kilo gitti
Ara vermiştim bir 90 gün daha yaparsam düşerim inşallah benim de boyum 1.72 kilom 107 idi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?