70 lerden kurtulmak isteyenler buraya

Mesela ben gec saatte mKarna yeeim vebgun boyu hic ekmek yemenistim yani kilo almis olmuyormuyum
Makarnanin miktarina bagli gec saatte yemiyorsun 2 kaşık makarna 1 dilim ekmek

1 kase sutlacmi yiyeceksin 2 ekmek 1 porsiyon sut 1 meyve hakkini yemiyorsun degisim bu sekilde amma cok sik yapmayacaksin

Kizlar bugun erken kalkyim.misagirim gelcek kahvaltida bir dilim kepek ekmehinden tost yapicam 2 dilimden yapiyodum 1 dilimi ikiye bolucem dunu telafi etmeliyim bide misafir gelcek birsuru sey yapcam ayy ayvayi yedimm
Kolay gelsin canim. Iyi yapmissin telafi gunudur bugun ama sakin misafirin var diye kacamak yapma. Karnini degil gozunu doyur

Kizlarr cok motiveli bi gundeyimmmm cok mutluyum
Hic bukadar azimli olmamistim. Bunyem zordur ben kolay veremem ama busefer yolunda gidiyor masallah.
70.8 e dusmusummmm az kaldii 69 geliyorummmm
Bu arada 2 haftada 72.6 dan dustum bilginize

Kizlarr cok motiveli bi gundeyimmmm cok mutluyum
Hic bukadar azimli olmamistim. Bunyem zordur ben kolay veremem ama busefer yolunda gidiyor masallah.
70.8 e dusmusummmm az kaldii 69 geliyorummmm
Bu arada 2 haftada 72.6 dan dustum bilginize
Ozaman bu 70ler topigi ugurlu geldi sana cok sevindim adina canim ayninkilodayiz suan

Butun gunu yazayim azcik iradeniz gelsin
1 catal yumurta
Kesme seker kadar b.peynir
Cay

Yarim elma
2 kasik pirasa

Turk kahvesi
1 dilim ekmegi 2 ye bolup 1 dilim sucukla tost
1 yudum kola esimden

Kvalideme geldim
Cayin yanina o bicim seyler cikardilar amaaaaa 4-5 cubuk kraker yedim

Bu arada ben oglumu oglen ve aksam okula getirip aliyorum. Bilerek yolumu uzatiyorum

5.kattayim asansor kullanmiyorum
Evde ayakta ek is yapiyorum
Kizimla hareketli bi gun gecirip aklima geldikce tv seyrederken bile hareketler yapiyorum.

yaaaa süpersin gerçekten... çok güzel gidiyorsun aman haaa bozayım deme...

Dünkü menum 2 dilim ekmek arası peynirli yağsız tost yesilcay ara öğün 4 kaju fıstığı öğle 2 dilim kepek ekmegi 1 kaşık Kıymayla ve 1 yumurta yapılmış yağsız yumurta bol salata akşam 3 kaşık pirinç pilavı ve tavuk sote yedim

Kizlar son 3-4gundur zivanadan ciktim ve 1 kilo aldim aman allahim kilo almak nekadar kolay yaa bi slklntim vardi ve sinirden yedim hemde neler neler sabah ac karnina 70 kusur oldum bugun toparlanicam insalah hemen belim hortladi ya igrenc duruyo

Beni de alın aranıza... Ben en son temmızda 81e çıktım... Şuan 76 kiloyum... İlk hedefim 68 kiloya inmek

Gunaydinn

Haftasonu kvalidemdeydim, gorumcemle alisverise ciktik 2 gun disardaydim firsat bulamadim yazmaya. Gerci kimseeeede yazmamis
Cmrt cokkkk yoruldum. 1 de cikip bayrampasada forum avm var bilirsiniz belki labirent gibi cok karisik ve devasa bir yer. 7 de eve geldik ve uzun yurume mesafesi var. Dolmusa binmedik yani 6 saat yuruduk hic durmadan
Diyetimi hic bozmadim ki kvalidem iceri giremle (1 aydir gormuyodu) nekadar zayiflamissin diye hayretlerle iltifat etti ve o gazla en ufak kacamagim olmadi
Birde onlar hep kilolu yemek yemeyi cok severler . Kahvaltida borekler ,mihlamalar ,aksam yemegide aynen.
Insan kafasinda bitirince bazi seyleri oluyor arkadaslar.
Sabah odemim oluyor demistim ,kalkinca bikacsaat gecmeden tutulumum gitmiyor romatizmam var. Ona ragmen 70.7 geldim
Ogleden sonra tekrar tartilacam ama bu bile cokk guzel cunku hedef sinirima cok yaklastim.
Baslangic 72.6
Bugun 70.7

Harikasın canım...iradene hayran kaldım.. konsantre olmuşken sakın aman haa..bozmak yok..aynen devam..

Kizlar son 3-4gundur zivanadan ciktim ve 1 kilo aldim aman allahim kilo almak nekadar kolay yaa bi slklntim vardi ve sinirden yedim hemde neler neler sabah ac karnina 70 kusur oldum bugun toparlanicam insalah hemen belim hortladi ya igrenc duruyo
o artan şey kilo değil...hemen sarsılma lütfen..birkaç gün dikkat ettiğin an gidecek bişey o...inan bana.. toparlanacaksın elbet şekerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…