- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
Makarnanin miktarina bagli gec saatte yemiyorsun 2 kaşık makarna 1 dilim ekmekMesela ben gec saatte mKarna yeeim vebgun boyu hic ekmek yemenistim yani kilo almis olmuyormuyum
Kolay gelsin canim. Iyi yapmissin telafi gunudur bugun ama sakin misafirin var diye kacamak yapma. Karnini degil gozunu doyurKizlar bugun erken kalkyim.misagirim gelcek kahvaltida bir dilim kepek ekmehinden tost yapicam 2 dilimden yapiyodum 1 dilimi ikiye bolucem dunu telafi etmeliyim bide misafir gelcek birsuru sey yapcam ayy ayvayi yedimm
Soyle soyleeyaaaa ben bu sabah kahvaltıda yediklerimi hiç söylemeyeyim dimii..?
Ben denemedim limon dokundylu. Tansiyonum dusuktur hep.Sabahları ac karnina limonlu ilik suda iciyom sizce bi faydası varmi
Bende bugun misafirle yedimlerimi hic soylemeyeyimyaaaa ben bu sabah kahvaltıda yediklerimi hiç söylemeyeyim dimii..?
Ozaman bu 70ler topigi ugurlu geldi sana cok sevindim adina canim ayninkilodayiz suanKizlarr cok motiveli bi gundeyimmmm cok mutluyum
Hic bukadar azimli olmamistim. Bunyem zordur ben kolay veremem ama busefer yolunda gidiyor masallah.
70.8 e dusmusummmmaz kaldii 69 geliyorummmm
Bu arada 2 haftada 72.6 dan dustum bilginize
yaaaa süpersin gerçekten...Butun gunu yazayim azcik iradeniz gelsin
1 catal yumurta
Kesme seker kadar b.peynir
Cay
Yarim elma
2 kasik pirasa
Turk kahvesi
1 dilim ekmegi 2 ye bolup 1 dilim sucukla tost
1 yudum kola esimden
Kvalideme geldim
Cayin yanina o bicim seyler cikardilar amaaaaa 4-5 cubuk kraker yedim
Bu arada ben oglumu oglen ve aksam okula getirip aliyorum. Bilerek yolumu uzatiyorum
5.kattayim asansor kullanmiyorum
Evde ayakta ek is yapiyorum
Kizimla hareketli bi gun gecirip aklima geldikce tv seyrederken bile hareketler yapiyorum.
Öğleden sonra 1 saat yürüdüm beennnn....Bende bugun misafirle yedimlerimi hic soylemeyeyim
Erittim canımm...sıkı bir yürüyüşleee...Soyle soylee
Sabah yapman kotu degil hem gunun ilk ogunu eritirsin hem devaminda telafi edersin
Harikasın canım...iradene hayran kaldım..Gunaydinn
Haftasonu kvalidemdeydim, gorumcemle alisverise ciktik 2 gun disardaydim firsat bulamadim yazmaya. Gerci kimseeeede yazmamis
Cmrt cokkkk yoruldum. 1 de cikip bayrampasada forum avm var bilirsiniz belki labirent gibi cok karisik ve devasa bir yer. 7 de eve geldik ve uzun yurume mesafesi var. Dolmusa binmedik yani 6 saat yuruduk hic durmadan
Diyetimi hic bozmadim ki kvalidem iceri giremle (1 aydir gormuyodu) nekadar zayiflamissin diye hayretlerle iltifat etti ve o gazla en ufak kacamagim olmadi
Birde onlar hep kilolu yemek yemeyi cok severler . Kahvaltida borekler ,mihlamalar ,aksam yemegide aynen.
Insan kafasinda bitirince bazi seyleri oluyor arkadaslar.
Sabah odemim oluyor demistim ,kalkinca bikacsaat gecmeden tutulumum gitmiyor romatizmam var. Ona ragmen 70.7 geldim
Ogleden sonra tekrar tartilacam ama bu bile cokk guzel cunku hedef sinirima cok yaklastim.
Baslangic 72.6
Bugun 70.7
o artan şey kilo değil...hemen sarsılma lütfen..birkaç gün dikkat ettiğin an gidecek bişey o...inan bana..Kizlar son 3-4gundur zivanadan ciktim ve 1 kilo aldim aman allahim kilo almak nekadar kolay yaa bi slklntim vardi ve sinirden yedim hemde neler neler sabah ac karnina 70 kusur oldum bugun toparlanicam insalah hemen belim hortladi ya igrenc duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?