70 lerden kurtulmak isteyenler buraya

Kızlar zencefil zerdeçal we tarçın yoğurt kürüne başlayalım ben aldım daha başlamadım hepbırlıkte başlayalım çk etkilıymış

Bi sen varsin iste..diyorumya hic degilse aksam yada gunun bi saati toptan yazilsa.. ilk sayfada baslangiclarimiz ve suanki durumumuz yazsa kim ne verdi anlariz . Gerci kimse bildirimde yapmiyor.
Ilk mesaji yazan konu sahibi bunu yapabilir cunku bizim duzeltme yetkimiz yok. Ama konu sahibide zamaninin olmadigini soyluyor. Bana burda durmak zaman kaybi geliyor. Belkide diyeti biraktilar biz kaldik
Memnun olmayan ben olduguma gore durmanin anlami yok. aktiflik olursa yazarim. Yeni bi grup buldum bugun oraya yazmaya basladim. Sen bilirsin istersen gel

Sevgili arkadaşım hat ve telefonunda bir degisiklik oldu giremedim için yazmadım Özür diliyorum ama sana katılıyorum sen yazmaya çalıştıkca bi hareket göremiyorum moral bozuluyor kaçamakları kilo gitmiyorum dengede kalıyo en fazla

Olurmu cnm estfr.
Ozaman seferlik ilan ediyorummm

Simdi ilk olarak eleven sen konu sahibesi olarak ilk sayfaya tablo degil bu zor geliyor sana o un yerine ilk mesajini duzenle diyip en alta renkli olarak ismimizi ,baslangicimizi ve herhafta bildirdigimiz kilolari yaz ok.
Bunu yaparsak kim nekadar anlariz. Ben ikinizi biliyorum ama kilonuz ne hatirlamiyorum. Verdigimiz kilolari gorursek a bak falanca sukadar vermis diyip gaza geliriz, yada uyarimizi yapariz

Her ogunumuzu yazamasakta calisiyosunuzdur ,netiniz azdir vs. Ama en azindan aksamlari toptan yazin. Kilo bildirimimiz pzrt idi mutlaka bunu yazin

Ben cok istekliyim ve bu yolda giderken dizden tavsiye ,uyari yada taktir almak istiyorumki bu azmimi kaybetmeyim. Ayni sekilde sizin icinde gecerli

70 den gercekten kurtulmak isteyenler artik yeni baslangicimiz olsun diyorum.
Ben diger yeri birakamam ayip olur. Iki yerden devam edip surece bakacam

Diğer yazdığın yer neresi
Bak güncel diyet haberlerinde spor hocası diye bi başlık var çok faydalı bilgileri vermiş okumanızı tavsiye ederim

Gecen hafta 70.500
Bu hafta 69.600
Yakın hedef 65
Uzak hedef 55
Boy 1.55

Burdan yazmam dogru olmaz..

Dedigin topice bakacam cnm merak ettim..

Kilomuz ve boyimuz ayni sayilir cok merak ediyorum sonucuuuu
Bende
72.8 le basladim
Gecen haftayi unuttum cunku ben hergun tartiliyorum
Bugunu yazmayim dun 70.7 70.5 arasi gidip geldim

Sen çok istikrarlı ve çalışkansin maşallah verirsin Allahın izniyle

Kizlar tayt ve kremler kullandigimi soylemistim. Sizde sonucu merak ediyodunuz
18 gunde 5.5 cm etkisi varken ben 1 haftada 4 cm inceldim. Kalcadan ve ust baldirin en ustunden.
Bacaktan 1.5 cm diyor ama henuz incelme yok orda

Eskiden tayti cikarmamam gerektigi icin okula falan disari cikarken ustune uzun kabanla cikiyodum. Simdi ustune kotum oluyor ve 42 beden giyerken 40 beden aldim sadece belimi sıkıyor

Sana katılıyorum dry_ik kimse girmiyo diye bende bildirim yapmadım sınavlarımda var onlara hazırlanıyorum
Topigin sahlanmaya ihtiyacı var
Oda senin sayende oldu Canim cok sagol
Bugün oruçtum

Sahur 2 elma
Iftar etli nohut ve pilav hepsi 250grdi
Salata
3kasik yoğurt
3kasik az sekerli sutlac

Bugunki menum
Süpersin canim tebrik ediyorum seni
Krem ne kremi bahsedersen biraz
Tayt şu Reklamlarda ci kandaki siparis ettin

Sabah evden erken çıkmak zorunda kaldım az poca bölüm çay
Öğlen kuru fasulye çok az
Salata
2 zeytin

Aksam lavas arası döner ama lavasini çok yemedi içini yedim çocuk hastalandı hastanede kalınca öyle oldu
4 cm 1 haftada süper ya
Seyrantepe sende olağanüstü bi azim var sakin diyeti bırakma

Teşekkür ederim canim bü azmi devam ettirmeye calıscam inş
Geçmiş olsun neyi var çocuğun önemi değildir ins
Sende çok iyisin canım menun gayet az

Bende bu topikten tamamen umidini kaybetmistin sanmistim seni yeniden burda gormek sasirtti dry cim

Sevgili 70ler topigim
Hernekadar bizi terkedenler olsada ben etmicem seni terk..cunku azmettim bu topigin sonu 65 e dusmus olmak olucak ve onu buraya yazana kadar terk etmicem seni her turlu konuya derde sevince acliga tokluga acik bu topigimde belki benimle dertlesecek fikir verecek motive edecek arkadaslar bulurum birileri yazar ya seviyorum seni 70lerden kurtulmak isteyen topigim

Noldu elseve diger topice yaziyodun.
Valla nerde destek bulursam ordayim. Ben cabaliyorum bosa cikmasin istiyorum. Sende iyi gidiyosun..
Sıkıldim.topic muhabbetinden. Benim kimseyle sorunum yok bunu kisisel algilama. Msjlasmaylada konustuk zaten detayli..
Ama daha bir hirsli gordum buda cok iyi bu gazla topic e bi gaz ver

Ben bitek bu topikle kalicam demiyorimki heryere yazarim maksat kilo vermek topigimide birakmicam ayni zamanda

Teşekkür ederim canim bü azmi devam ettirmeye calıscam inş
Geçmiş olsun neyi var çocuğun önemi değildir ins
Sende çok iyisin canım menun gayet az
Teşekkür ederim ateşi düşmedi serum için hastaneye yattı çıktık sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…