Canim sen diyetisyenemi gidiyodunBugünkü menum sabah 3 dilim kepek ekmegi 2 kibrit kutusu peynir salata domates yesilcayim öğle 1 tabak karnabahari haşlayıp sarımsaklı yoğurt döktüm 2 3 çatal omlet yağsız salata ara öğün yarım elma 1 çay bardağı süt ve 2si 1 arada içtim sonra akşam 3 dilim kepek ekmegi saç kavurma 1 porsiyon ve yağsız salata birazdanda yesilcay içer günü kapatirim
Hosgeldin canim topimizie insallah hep beraber 60 lara duselim sende bizdensin galiba 70lerdesin oyleysebu menu diyet listesine mi ait biraz cok degilmiBugünkü menum sabah 3 dilim kepek ekmegi 2 kibrit kutusu peynir salata domates yesilcayim öğle 1 tabak karnabahari haşlayıp sarımsaklı yoğurt döktüm 2 3 çatal omlet yağsız salata ara öğün yarım elma 1 çay bardağı süt ve 2si 1 arada içtim sonra akşam 3 dilim kepek ekmegi saç kavurma 1 porsiyon ve yağsız salata birazdanda yesilcay içer günü kapatirim
Hosgeldin tekrar canim ya bizede ogret bende 68 olmak istiyorummSlm kizlar bende sizi takip ediyorum ara ara bende suan diyetteyim iki hafta önce 70 kiloyla başladım suan 68 kiloyum
Sabah 5_6 tane mucver ekmek cok az
Aksam bir tabak mercinek corbasi azcik slata ekmek hic yok aksam cayib yaninda 2vtane kucuk kuru pasta birazcik patlamis misir kiizma yapyihim makarnadan yedim bide
69.3 u girunce simardim hemen yaA
Cooook pismanim oleyim ben yaaaaaAnladin sen onu
Sakami bu ya gunde 11 dilim ekmek mi onerdi yani doktor ben iki dilim yesem suclulik hissediyorumKizlar menüyü çok bulmussunuz ama diyetisyen sabah 4 öğle 4 akşam 3 dilim ekmek hakkı vermiş daha ben insaf a gelip 5 6 dilim yemeye calisiyorum banada verdiği ekmek hakkı çok geldi ama
Tobeeee okadarda degil.Cooook pismanim oleyim ben yaaaaa
Nasil tokum suan iyyy
Gercekten cokkk. Bende gittim diyetisyene ve kilolarimiz ayni. Bukadar karbonhidrat vermesi icin 100 uzeri olman lazim. Kvalidem 120 kiloyken gitti diyetisyene o a bile 9 vermisti ekmegi....Kizlar menüyü çok bulmussunuz ama diyetisyen sabah 4 öğle 4 akşam 3 dilim ekmek hakkı vermiş daha ben insaf a gelip 5 6 dilim yemeye calisiyorum banada verdiği ekmek hakkı çok geldi ama
Evt oyle degisimler oluyor.sen doktoruna uy ykne alintilayamadim. Bana sorsan ben 1 dilim yiyorum genelde ama bi donem boyle gidip degisikliklerle vucudu sasirtmayi dusunuyorum.Ama yani ekmek yediğin zaman corba makarna patates pilav bunları yemeyecen yanında dedi eğer yemek istersen ekmek yerine tüketecen dedi
Mesela ben gec saatte mKarna yeeim vebgun boyu hic ekmek yemenistim yani kilo almis olmuyormuyumAma yani ekmek yediğin zaman corba makarna patates pilav bunları yemeyecen yanında dedi eğer yemek istersen ekmek yerine tüketecen dedi
Evet iyi fikir parayacyazikTobeeee okadarda degil.
Yarin hemen telafi et bisey olmaz.
Ben burda acliktan kivraniyorum sen tok tok uyucan
Cayin yaninda esim ve cocuklar biskuvi ,aburcuk yiyordular bi an hepsinin elinden alip yemeyi arzuladim amaaa bi anlik rat icin ıhhhh
Tayt ise yaricakmi diodukya bence yaradiablam kremiyle birlikte hediye aldi her motivasyonum dusup aserince taytima bakip olmass diyorum bu yonden yaradi ablama mahcup olmamak ve paraya yazik olcak diye ona bakip bakip motive oluyorum
Diyetisyenin vardir bir bildigi bilmiyorumki canim ekmek sayisi cok fazla ama dry nin dedigi gibi karbonhidrata kiloya giremi ayarliyorlar acaba sen yine devM et ben ve arkadaslr gunde 1 dilim enfazla 2 dilim yediginiz icin tuhaf geldi 11 dilimPeki sizce sadece kahvaltidami tuketeyim
Eger 6 7 kasigi gecmedi yse bişey olmaz bi tabak dolusu yediysen vay haline . Mesela ben öğle 2 kaşık makarna yedim menuden 1 dilim ekmegi cikarcam pilav da aynı şekilde onun için 6 kaşık pilav yiyom mesela hiç ekmek yemiyoMesela ben gec saatte mKarna yeeim vebgun boyu hic ekmek yemenistim yani kilo almis olmuyormuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?