70 lerden kurtulmak isteyenler buraya

Canim sen diyetisyenemi gidiyodun
Ben bunlarin hepsini 1 haftada yerimgunde 1 dilim ekmek yiyorum

Aksam
4 tane sulukoftenin koftesi suyu patatesi yok
1 kasik z.yagli kereviz
2 kasik pirasa
Yarim bardak ayran

2 bardak cay 1 gliseni

Hosgeldin canim topimizie insallah hep beraber 60 lara duselim sende bizdensin galiba 70lerdesin oyleysebu menu diyet listesine mi ait biraz cok degilmi

Sabah 5_6 tane mucver ekmek cok az
Aksam bir tabak mercinek corbasi azcik slata ekmek hic yok aksam cayib yaninda 2vtane kucuk kuru pasta birazcik patlamis misir kiizma yapyihim makarnadan yedim bide
69.3 u girunce simardim hemen yaA

Sabah 5_6 tane mucver ekmek cok az
Aksam bir tabak mercinek corbasi azcik slata ekmek hic yok aksam cayib yaninda 2vtane kucuk kuru pasta birazcik patlamis misir kiizma yapyihim makarnadan yedim bide
69.3 u girunce simardim hemen yaA
Anladin sen onu

Kizlar menüyü çok bulmussunuz ama diyetisyen sabah 4 öğle 4 akşam 3 dilim ekmek hakkı vermiş daha ben insaf a gelip 5 6 dilim yemeye calisiyorum banada verdiği ekmek hakkı çok geldi ama

Kizlar menüyü çok bulmussunuz ama diyetisyen sabah 4 öğle 4 akşam 3 dilim ekmek hakkı vermiş daha ben insaf a gelip 5 6 dilim yemeye calisiyorum banada verdiği ekmek hakkı çok geldi ama
Sakami bu ya gunde 11 dilim ekmek mi onerdi yani doktor ben iki dilim yesem suclulik hissediyorum

Cooook pismanim oleyim ben yaaaaa
Nasil tokum suan iyyy
Tobeeee okadarda degil.
Yarin hemen telafi et bisey olmaz.
Ben burda acliktan kivraniyorum sen tok tok uyucan

Cayin yaninda esim ve cocuklar biskuvi ,aburcuk yiyordular bi an hepsinin elinden alip yemeyi arzuladim amaaa bi anlik rat icin ıhhhh

Tayt ise yaricakmi diodukya bence yaradi ablam kremiyle birlikte hediye aldi her motivasyonum dusup aserince taytima bakip olmass diyorum bu yonden yaradi ablama mahcup olmamak ve paraya yazik olcak diye ona bakip bakip motive oluyorum

Gercekten cokkk. Bende gittim diyetisyene ve kilolarimiz ayni. Bukadar karbonhidrat vermesi icin 100 uzeri olman lazim. Kvalidem 120 kiloyken gitti diyetisyene o a bile 9 vermisti ekmegi....

Ama yani ekmek yediğin zaman corba makarna patates pilav bunları yemeyecen yanında dedi eğer yemek istersen ekmek yerine tüketecen dedi

Ama yani ekmek yediğin zaman corba makarna patates pilav bunları yemeyecen yanında dedi eğer yemek istersen ekmek yerine tüketecen dedi
Evt oyle degisimler oluyor.sen doktoruna uy ykne alintilayamadim. Bana sorsan ben 1 dilim yiyorum genelde ama bi donem boyle gidip degisikliklerle vucudu sasirtmayi dusunuyorum.

Evet iyi fikir parayacyazikiyi motivasyon valla sen kendibi neguzel frenlemssin cayib yabiba bile hicbise yeniyosubuz ben biskuvi falan yiyorum yaa aama yinede kilom ayni vermiyimda almiyomda ama sizin gibi yemesem aksam varya anibda kilo veririm ben

Peki sizce sadece kahvaltidami tuketeyim
Diyetisyenin vardir bir bildigi bilmiyorumki canim ekmek sayisi cok fazla ama dry nin dedigi gibi karbonhidrata kiloya giremi ayarliyorlar acaba sen yine devM et ben ve arkadaslr gunde 1 dilim enfazla 2 dilim yediginiz icin tuhaf geldi 11 dilim

Kizlar bugun erken kalkyim.misagirim gelcek kahvaltida bir dilim kepek ekmehinden tost yapicam 2 dilimden yapiyodum 1 dilimi ikiye bolucem dunu telafi etmeliyim bide misafir gelcek birsuru sey yapcam ayy ayvayi yedimm

Mesela ben gec saatte mKarna yeeim vebgun boyu hic ekmek yemenistim yani kilo almis olmuyormuyum
Eger 6 7 kasigi gecmedi yse bişey olmaz bi tabak dolusu yediysen vay haline . Mesela ben öğle 2 kaşık makarna yedim menuden 1 dilim ekmegi cikarcam pilav da aynı şekilde onun için 6 kaşık pilav yiyom mesela hiç ekmek yemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…