70 lerden kurtulmak isteyenler buraya

Kizlar ben hata ustune hata yapiyorum yediklerimi yazmaya utaniyorum artik dune kadar guzel sayilirdi hersey ablamlar geldi ogun kahvaltida bile cok az yedim ama hata yaptim erken den aciktim 4 gibi misafirlerle hamsi tava yedim ekmek bir dilim bir bardak da kola malesef buguni bolece kapatsaydim iyiydi ama aksamin dokuzunda ablam dolma pisirdi dayanamayip yarim tabak yedim aralarda da 3 tane baklava of offf
Bugunu hic sormayin sabah 7-8 tane mucver 1 dilim ekmekden az ekmek yedim
Aksam 1 tabak dolusu lahana dolmasi yanina kocaman bir kase yayla corbasi kendimi okadar agarlasmis hissediyorumki aksam yemegini cok kacirdim bugun sporda yapmadim kendime kizdim bu bogazi kiismassan spor napsin sana diyerek

Yok canim gec kalmadin sanirim konu sahibi ben degilim ama buyur gel
Canim konu sahibi diye bise yok bizim mihabbet ettigimiz birbiromize motive olacagomiz bi baslik bura hepimizin yani hernekadar ben size su aralar faydali seyler soyleyemesemde((

Ftmk43 cok.moralim.bozuk motivem gitmis gibi bak 1 kilo vermissin canim ha gayret neler yedin bugun
Sabah
Domates
Zeytin
4 ince dilim sucuk
Kozlenmis biber ve patlican
1 kasik recel

Oglen 1 adet ispanakli gozleme kucuk kase asure 1 cikolata

Aksam 2 yemek kasigi taze fasulye
Bugun tatli yemek hersey abarttim bugune ozeldi yarin toparliyorum ins ozur diliyorum

Nekadar cok yemisim yaaaa moralim yillarca bozuktu bi faydasi oldumu yok silkelen ve kendine gel Elseven arkadasim bugun bende abarttim ama kafaya koymak lazim galiba cok Rahatsiz olmuyorsun yani gece yemeler kilo aldirmiyo bak zamanla farkinda olmadan alirsan.....

Yoo fazla kacirmamissin ozellikle 2 yemek jasigi fasulyeyle bitirdiysen gunu gayet guzel bence

Canim gece yeme benim yillardir aliskanligim eskiden hic taakmiyodum bunkiloyi gece doyurucu seyler yiyodum hatta ama artik yemek olayini bitiriyorim abur cubur dusuncesiyle yemek tarizini kestim abur cuburda kilo alldiriyo ama en azindan bir tabak makarna gibi degildir bilmiyorum cips falan degil o da yagli tabiki

Arastirmalarima gore bu saatte cayin yanina yiyebilcegimiz yagsiz tuzsuz misir patlagi olabilirmis ve benim en sevdigim abur cuburr

Benim 20 kilo fazlam var ust sinirdan boy 155 olunca 55 olsa anca
Birgun kislik hazirlik icin pazara gittim fasulyeler cok guzeldi dondurucuya koyayim diye cuvalla aldim tam 21 kilo ama 200 adim falan mesafe tasiyincaya kadar agzim yuzum yamuldu gercekten ve karar verdim hergun bu cuvali sirtimda tasiyorum artik birakacagim diye insallah basarili oluruz hepbirlikte:)

Yas kac canim
Oh iyi valla hergun cuval tasisak bu kiloar gider valla:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…