Yok canim gec kalmadin sanirim konu sahibi ben degilim ama buyur gelKatılmak için geçmi kaldım acaba bende sizlerle bu yola çıkmak istiyorum.. :))
Hosgeldin canim ben buaralar motivemi kaybediyorum galiba sen kac kilosun boy kac diyettemisin suanKatılmak için geçmi kaldım acaba bende sizlerle bu yola çıkmak istiyorum.. :))
Ftmk43 cok.moralim.bozuk motivem gitmis gibi bak 1 kilo vermissin canim ha gayret neler yedin bugun71.5 gecen hafta bu pazartesi 70.9
Canim konu sahibi diye bise yok bizim mihabbet ettigimiz birbiromize motive olacagomiz bi baslik bura hepimizin yani hernekadar ben size su aralar faydali seyler soyleyemesemdeYok canim gec kalmadin sanirim konu sahibi ben degilim ama buyur gel
SabahFtmk43 cok.moralim.bozuk motivem gitmis gibi bak 1 kilo vermissin canim ha gayret neler yedin bugun
Yoo fazla kacirmamissin ozellikle 2 yemek jasigi fasulyeyle bitirdiysen gunu gayet guzel benceSabah
Domates
Zeytin
4 ince dilim sucuk
Kozlenmis biber ve patlican
1 kasik recel
Oglen 1 adet ispanakli gozleme kucuk kase asure 1 cikolata
Aksam 2 yemek kasigi taze fasulye
Bugun tatli yemek hersey abarttim bugune ozeldi yarin toparliyorum ins ozur diliyorum
Canim gece yeme benim yillardir aliskanligim eskiden hic taakmiyodum bunkiloyi gece doyurucu seyler yiyodum hatta ama artik yemek olayini bitiriyorim abur cubur dusuncesiyle yemek tarizini kestim abur cuburda kilo alldiriyo ama en azindan bir tabak makarna gibi degildir bilmiyorum cips falan degil o da yagli tabikiNekadar cok yemisim yaaaa moralim yillarca bozuktu bi faydasi oldumu yok silkelen ve kendine gel Elseven arkadasim bugun bende abarttim ama kafaya koymak lazim galiba cok Rahatsiz olmuyorsun yani gece yemeler kilo aldirmiyo bak zamanla farkinda olmadan alirsan.....
163 boy 74 kiloyum.aElskiloyum.at: 43286136 .!.:Canim sende bana yakinsin umarim birbirinize motive oluruz
Benim 20 kilo fazlam var ust sinirdan boy 155 olunca 55 olsa ancaCanim gece yeme benim yillardir aliskanligim eskiden hic taakmiyodum bunkiloyi gece doyurucu seyler yiyodum hatta ama artik yemek olayini bitiriyorim abur cubur dusuncesiyle yemek tarizini kestim abur cuburda kilo alldiriyo ama en azindan bir tabak makarna gibi degildir bilmiyorum cips falan degil o da yagli tabiki
163 boy ve 74 .hamilelik planliyorum bir yandanda.bende varim..elanor 43344581 .!.:163 boy 74 kiloyum.a
Yas kac canimBenim 20 kilo fazlam var ust sinirdan boy 155 olunca 55 olsa anca
Birgun kislik hazirlik icin pazara gittim fasulyeler cok guzeldi dondurucuya koyayim diye cuvalla aldim tam 21 kilo ama 200 adim falan mesafe tasiyincaya kadar agzim yuzum yamuldu gercekten ve karar verdim hergun bu cuvali sirtimda tasiyorum artik birakacagim diye insallah basarili oluruz hepbirlikte:)
Biyuna gire fazla canim hamilelik allah nasip eder insallah163 boy ve 74 .hamilelik planliyorum bir yandanda.bende varim..
Yasi 18 den sonra saymayi biraktim her seferinde bastan hesapliyorumm yaa :))Yas kac canim
Oh iyi valla hergun cuval tasisak bu kiloar gider valla:))
Allah nasip etsin en hayirli zamanda hayirli evlatlar canim:)163 boy ve 74 .hamilelik planliyorum bir yandanda.bende varim..
Bende 90 liyim canimYasi 18 den sonra saymayi biraktim her seferinde bastan hesapliyorumm yaa :))
89luyum canim sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?