70 lerden kurtulmak isteyenler buraya

Baslik direk bana uyuyor.
Senelerdir 70 altina inemedim. Insemde stebil kalamadim Aslinda ben diyet arkadasi ariyorum. Burda katildigim ilk grubumuzla cok guzel ve hirsli gidiyoduk sonra dagildik ve bidahada icime sinen bi grup bulamadim.
Benide araniza alirsaniz kilomuzda ayni islh basarili oluruz. Adim Derya Boyum 1.57, kilom 72 ,yasim 32 ve 2 cocugum var
Hedefim ise,
Bu aksam adimsayar indirdim telefonuma. Gunde 10.000 adim atip 1.300 cal gecmemek

kızlar hepiniz dahaa çıtırsınız... gençliğinizin avantajı ile çok rahat verebilirsiniz...ben sizden yaşça da büyüğüm ve benm kilo vermem daha da zor bu durumda....daha çok mücadele etmeliyim..daha az yiyip daha çok hareket etmeliyim..Bugün 35-40 dk kadar yürüdüm..yemek konusunu sormayın ama abarttımm...
Bu arada spor olarak ne yapıyorsunuz..? ben yürüyüş çok seviyorum ve yeterli olur mu tam bilemiyorum...Bölgesel de çalışmalı mıyım acaba?

Hosgeldin canim boyuna gore kilon birazcik orantisiz benle ayni kiloda sayilirsi amanbenim.avantajim.biyum 167
Valla bizdede pek bi grup yok bikac arkadasin saolsun yaziyolar topigime bugun neler yaptiklarini falan hep birlikte yaziyoruz sende yaz canim yuurmek cok istiyorum ama 2 yasinda cocugum var ondan yuruyemiyorum bende evde bel hareketi yapiyorum

Canim gencimde noluyo ayni kilodayim bogazim durnuyo yemek yemek hobim.olmus sanki buhun hic iyi dehilim.ne diyetne spor hantal gibiyim bikac gun once cok dinamikdim hatta
Lahana dolmasi sarsim bugun okadar ugrastim.diye iki uc tane yeyip birakmak istemedim baya bi uedim aksamda baya aburcubur bende yZmak istemiyorum utaniyorum artik

Hoşgeldin... bizde burda birbirimize gaz vererek bişeyler yapmaya çalışıyoruz..Senin daha önceden böyle bir grup çalışman olması çok güzel....tecrübelisin demekkii...bize çok yardımın dokunur diye düşünüyorum...

Hayır canım utanmak yok şimdilik...
aslında mesele 3-5 gün kendini zorlamaktan geçiyor... ilk 3-4 günü zorlayıp bi atlatabilirsek sonrası daha rahat gelecek...ve bence buradaki istikrar isteyen herkesin uyacağı kurallar olmalı...yapılabilecekler ve yapılmaması gereknler gibi yada yenmesi ve yenilmemesi gerekenler gibi... aslında herkes bilgilerini burda paylaşırsa, hepsini harmanlayıp ortaya bişeyler çıkarabilirz...

Evet canim en yakin zamanda toparlaycm kendimi ozaman burayada yazar gaz veririm merak etme:)

Ben spor olarak leslie 1 mil yapiyorum arkasindan birkac kol hareketi duzenli yapmaya calisiyorum ama arada aksiyo tabi gec yemek yemiyorum birde abur cubur yok
Beslenme olarakta diyetisyenin verdigi gun ici genel porsiyon haklarima gore yiyorum

Saol cnm hosbulduk. Aslinda hepimiz biliyoruz hayalarimizi,ne yiyip neyi nekadar yememiz gerektigini ama uygulamaya gecemiyoruz. Ben sabit bir listeye uymayi sevmiyorum cunku kiloyu verdikten sonra hicmi tatli,hamurisi vs yemeyecegiz. Dogru zaman dogru miktari yiyerek 7 kilo verdim. Benim hatam kahvalti yapmamak buna cagre bulamiyorum icim almiyor saat 2-3 ten once.
Birde leslie nin 3 mile programini 2 gunde bir yapiyordum birakinca olanlar oldu zaten. Kilo verimi azda olsa gorunuste daha cok farkettiriyor spor. Hem etimiz sıkılasıyor hemde okadar egzersizden sonra yemeye kiyamiyor insan.

Ah bu boy zaten nolurdu sanki 10cm daha uzun olsaydim :) benim kilom vucudumda orantili Allahtan. Bi tarafim cokken bi tarafim ince degil. Alt bedenimde 42 ust bedenimde 42.
Benimde 3 yasinda kizim var onla disari cikmak iskence ne bebek arabasinda duruyor ne kendi yuruyor hep kucakta durcak. Soyle 1 saat de olsa biri bakabilse ne iyi olurdu. Leslie nin mile programlarini yapiyordum eskiden ama evde sıkıcı oluyor bide kizim ondada rahat vermiyor habire telefonu aliyor bende yapacam diyor yada 5 dakikada bi çişi geliyor,su istiyor buturlu yapamiyorum terim soguyor

1. Kilo yapan zararli seyler ulasabilecegimiz yerde olmamali.dolabi acip yemek kolay ama carsiya gidip almak zor.
2. Ben bu seyi yedigimde yakabilecekmiyim 10 dk ugras 50 cal yak 1 paket cikolata hoooooooopppp 100 cal kendimi bosuna yormus oldum.
3. Motivasyonum dustukce basari oyku ve fotagraflarinin old sayfalara bakiyorum.
4. Ben oglunun ve esinin yanina yakisan daha zarif gorunuslu bi insan olmak istiyorum. (Arkadan bakinca yasimdan 10 yas mesela fazla gozukmek istemiyorum)
5. En onemlisi bu beden bana emanet yemek icin yasamak degil yasamak icin yemelisin diyorum kendime .
Bu sekilde motive oluyorum arkadaslarim

Gunaydin ve hosbuldum diyerek kahvaltimi yazayim
Kahvalti bana gore degil ama hatamin 1. Bu zaten. Hergun yaparak alistiracam kendimi artik. Yapabildigim kadariyla
Yarim haslanmis yumurta
1 bardak az sekerli cay

Gunaydin ve hosbuldum diyerek kahvaltimi yazayim
Kahvalti bana gore degil ama hatamin 1. Bu zaten. Hergun yaparak alistiracam kendimi artik. Yapabildigim kadariyla
Yarim haslanmis yumurta
1 bardak az sekerli cay
Hosgeldin arkadasim ben leslie yaparken muzik aciyorum klip falan daha eglenceli oluyor fakat sikilinca degistirip baska spora basliyorum da simdilik leslie

Günaydın kızlar 72.5 ya düşmüşum
Tbrkler
Yeni geldigim icin isimleri tanimiyorum. Bi cizelgemiz olcak mi? Sayfalara tek tek bakamadim varsa kusurabakmayin kizlar. Tarti gunumuz ve cizelgemiz olsa ?

Bende bikaç gündür girmiyorum fırsatım yoktu..bilmiyorum ama Enson girdiğimde tartı günü bahsediliyordu

Bende bikaç gündür girmiyorum fırsatım yoktu..bilmiyorum ama Enson girdiğimde tartı günü bahsediliyordu
Ben pazartesi bildirdim baslangic olsun diye ama baska bildiren yok genel olarak konusuluyo ama iste bilemiyorum pek bazen kendi davulumu calip turkumumu soyluyorum gibi

Ben pazartesi bildirdim baslangic olsun diye ama baska bildiren yok genel olarak konusuluyo ama iste bilemiyorum pek bazen kendi davulumu calip turkumumu soyluyorum gibi
Ozaman bugun bildiren olduguna gore bildirim gunumuz olsunoglumu okula birakip geldim kucagimda kizim,sirtimda onun kadar agir canta baya efor sarfettimaz soluklanip yazayim bende baslangicimi. Birinci sayfada cizelge yaparsak daim olur takip ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…