Hosgeldin canim boyuna gore kilon birazcik orantisiz benle ayni kiloda sayilirsi amanbenim.avantajim.biyum 167Baslik direk bana uyuyor.
Senelerdir 70 altina inemedim. Insemde stebil kalamadimAslinda ben diyet arkadasi ariyorum. Burda katildigim ilk grubumuzla cok guzel ve hirsli gidiyoduk sonra dagildik ve bidahada icime sinen bi grup bulamadim.
Benide araniza alirsaniz kilomuzda ayni islh basarili oluruz. Adim Derya Boyum 1.57, kilom 72 ,yasim 32 ve 2 cocugum var
Hedefim ise,
Bu aksam adimsayar indirdim telefonuma. Gunde 10.000 adim atip 1.300 cal gecmemek
Canim gencimde noluyo ayni kilodayim bogazim durnuyo yemek yemek hobim.olmus sanki buhun hic iyi dehilim.ne diyetne spor hantal gibiyim bikac gun once cok dinamikdim hattakızlar hepiniz dahaa çıtırsınız...gençliğinizin avantajı ile çok rahat verebilirsiniz...ben sizden yaşça da büyüğüm ve benm kilo vermem daha da zor bu durumda....daha çok mücadele etmeliyim..daha az yiyip daha çok hareket etmeliyim..Bugün 35-40 dk kadar yürüdüm..yemek konusunu sormayın ama abarttımm...
Bu arada spor olarak ne yapıyorsunuz..? ben yürüyüş çok seviyorum ve yeterli olur mu tam bilemiyorum...Bölgesel de çalışmalımıyım acaba?
Hoşgeldin...Baslik direk bana uyuyor.
Senelerdir 70 altina inemedim. Insemde stebil kalamadimAslinda ben diyet arkadasi ariyorum. Burda katildigim ilk grubumuzla cok guzel ve hirsli gidiyoduk sonra dagildik ve bidahada icime sinen bi grup bulamadim.
Benide araniza alirsaniz kilomuzda ayni islh basarili oluruz. Adim Derya Boyum 1.57, kilom 72 ,yasim 32 ve 2 cocugum var
Hedefim ise,
Bu aksam adimsayar indirdim telefonuma. Gunde 10.000 adim atip 1.300 cal gecmemek
Hayır canım utanmak yok şimdilik...Canim gencimde noluyo ayni kilodayim bogazim durnuyo yemek yemek hobim.olmus sanki buhun hic iyi dehilim.ne diyetne spor hantal gibiyim bikac gun once cok dinamikdim hatta
Lahana dolmasi sarsim bugun okadar ugrastim.diye iki uc tane yeyip birakmak istemedim baya bi uedim aksamda baya aburcubur bende yZmak istemiyorum utaniyorum artik
Evet canim en yakin zamanda toparlaycm kendimi ozaman burayada yazar gaz veririm merak etme:)Hayır canım utanmak yok şimdilik...
aslında mesele 3-5 gün kendini zorlamaktan geçiyor... ilk 3-4 günü zorlayıp bi atlatabilirsek sonrası daha rahat gelecek...ve bence buradaki istikrar isteyen herkesin uyacağı kurallar olmalı...yapılabilecekler ve yapılmaması gereknler gibi yada yenmesi ve yenilmemesi gerekenler gibi...aslında herkes bilgilerini burda paylaşırsa, hepsini harmanlayıp ortaya bişeyler çıkarabilirz...
O gaz gelsin artik arkadasimEvet canim en yakin zamanda toparlaycm kendimi ozaman burayada yazar gaz veririm merak etme:)
Saol cnm hosbulduk. Aslinda hepimiz biliyoruz hayalarimizi,ne yiyip neyi nekadar yememiz gerektigini ama uygulamaya gecemiyoruz. Ben sabit bir listeye uymayi sevmiyorum cunku kiloyu verdikten sonra hicmi tatli,hamurisi vs yemeyecegiz. Dogru zaman dogru miktari yiyerek 7 kilo verdim. Benim hatam kahvalti yapmamak buna cagre bulamiyorum icim almiyor saat 2-3 ten once.Hoşgeldin...bizde burda birbirimize gaz vererek bişeyler yapmaya çalışıyoruz..Senin daha önceden böyle bir grup çalışman olması çok güzel....tecrübelisin demekkii...bize çok yardımın dokunur diye düşünüyorum...
Ah bu boy zaten nolurdu sanki 10cm daha uzun olsaydim :) benim kilom vucudumda orantili Allahtan. Bi tarafim cokken bi tarafim ince degil. Alt bedenimde 42 ust bedenimde 42.Hosgeldin canim boyuna gore kilon birazcik orantisiz benle ayni kiloda sayilirsi amanbenim.avantajim.biyum 167
Valla bizdede pek bi grup yok bikac arkadasin saolsun yaziyolar topigime bugun neler yaptiklarini falan hep birlikte yaziyoruz sende yaz canim yuurmek cok istiyorum ama 2 yasinda cocugum var ondan yuruyemiyorum bende evde bel hareketi yapiyorum
Hosgeldin arkadasim ben leslie yaparken muzik aciyorum klip falan daha eglenceli oluyor fakat sikilinca degistirip baska spora basliyorum da simdilik leslieGunaydin ve hosbuldum diyerek kahvaltimi yazayim
Kahvalti bana gore degil ama hatamin 1. Bu zaten. Hergun yaparak alistiracam kendimi artik. Yapabildigim kadariyla
Yarim haslanmis yumurta
1 bardak az sekerli cay
TbrklerGünaydın kızlar 72.5 ya düşmüşum
Ben pazartesi bildirdim baslangic olsun diye ama baska bildiren yok genel olarak konusuluyo ama iste bilemiyorum pek bazen kendi davulumu calip turkumumu soyluyorum gibiBende bikaç gündür girmiyorum fırsatım yoktu..bilmiyorum ama Enson girdiğimde tartı günü bahsediliyordu
Ozaman bugun bildiren olduguna gore bildirim gunumuz olsunBen pazartesi bildirdim baslangic olsun diye ama baska bildiren yok genel olarak konusuluyo ama iste bilemiyorum pek bazen kendi davulumu calip turkumumu soyluyorum gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?