Hosgeldin arkadasim gaz isi kolayyyy ooooo ondan bol ne var zayifliyoruz saglikli yasiyoruzz oleeyyyyKızlarrr bende zayıflamak istiyorum benide gaza getirin lütfen yaaa 73 ten 68 e inmistim tekrar 70.600 olmuşum ama bi turlu başlayamıyorum
Tesekkur ederim arkadaşım hadi inşallah zayıflayalım sağlıklı olalım güzel olalım istediğimiz kıyafetleri alalimHosgeldin arkadasim gaz isi kolayyyy ooooo ondan bol ne var zayifliyoruz saglikli yasiyoruzz oleeyyyy
Canim aynen benimde 2vyadindabkizim var inunla yuruyuse gidenuyirum cok etkili hergun bir saat kosabilsek yada yuruyebilsek mekik bile zor cektiriyi bana ya senin gibiyim bendeAh bu boy zaten nolurdu sanki 10cm daha uzun olsaydim :) benim kilom vucudumda orantili Allahtan. Bi tarafim cokken bi tarafim ince degil. Alt bedenimde 42 ust bedenimde 42.
Benimde 3 yasinda kizim var onla disari cikmak iskence ne bebek arabasinda duruyor ne kendi yuruyor hep kucakta durcak. Soyle 1 saat de olsa biri bakabilse ne iyi olurdu. Leslie nin mile programlarini yapiyordum eskiden ama evde sıkıcı oluyor bide kizim ondada rahat vermiyor habire telefonu aliyor bende yapacam diyor yada 5 dakikada bi çişi geliyor,su istiyor buturlu yapamiyorum terim soguyor
Hosgeldin canim kahvalti yaomadan nasil ayakda duruyorsun o saate kadarGunaydin ve hosbuldum diyerek kahvaltimi yazayim
Kahvalti bana gore degil ama hatamin 1. Bu zaten. Hergun yaparak alistiracam kendimi artik. Yapabildigim kadariyla
Yarim haslanmis yumurta
1 bardak az sekerli cay
Bravooo canimm neler yaptin bakalim dusmek icinGünaydın kızlar 72.5 ya düşmüşum
Canim ben cizelge falan takip etcek vaktim olmadigi icin o ise girisemiyorum malesef zaten esimin telinden giriyorum gunduz hic giremiyorum esimdebaksmalari habireEaliyo teli takip edememekten korkuyorum sizlerden biride baslatabilir boyle seyler ben konu sahibiyim die bana birakmayinnkizlar hepimizin burasi ve malesef ben buara motivem dustu kilo da aldim kendime cok.kizginim agirlastimBen pazartesi bildirdim baslangic olsun diye ama baska bildiren yok genel olarak konusuluyo ama iste bilemiyorum pek bazen kendi davulumu calip turkumumu soyluyorum gibi
Canim menun guzel suan yedimmi bisey kavamak varmiBaslangicim 72.8
2 gun once 72 idim adrt donemindeyim umarim odemdir
Oglen menum
1 tabak bol acili,az yagli kabak yemegi
2 kasik yogurt
1 dilim ekmek
Bukadr cesit yemegibsenmi yaptin bacim birer kasik alabilduysen bravo vallaOglen
1 er yk taze ve kuru fasulye
3 yemek kasigi bamya
3 zeytin
1 adet otlu borek az ekmek
hosgeldin canim nasil inmisyin peki tam benim oldugum ve inmek ustedigom kilo simdilik 68 bendeEbiturlu baslayamiyorum hele bugun bitik bi haldeyimKızlarrr bende zayıflamak istiyorum benide gaza getirin lütfen yaaa 73 ten 68 e inmistim tekrar 70.600 olmuşum ama bi turlu başlayamıyorum
Canim bende ekegi tamemn kestim diyebiliirm an fazla bir dilim yani su coknicerim hergun 1 ,5 litrelik sisemi doldurup doldurup icerim ki 3 , 4 kere dolduruum bu durumdaboldukca fazla iciyorum 2, 3 kasik koyuyorum ven sonra inanailmaz bir istekle kalkipbyenidennkoyiyorum tabagima of offEkmeği azaltim öncelik yanında zor olsada Çayda şekeri kestim 10 bardak en az su tüketim günde 2 öğün yiyorum kahvalti akşam olmak üzere hersey yiyorum makarnaya pilav da ama 2 3 kaşık gözüm bişeye kalmıyor en onemlisi ac kalmiyorum bide 8 den sonra yemiyorum.Çok bi kilo kaybetmedim ama uzun vadede umarım 6 rakamını gorucem
Canim aynen benimde 2vyadindabkizim var inunla yuruyuse gidenuyirum cok etkili hergun bir saat kosabilsek yada yuruyebilsek mekik bile zor cektiriyi bana ya senin gibiyim bende
Hosgeldin canim kahvalti yaomadan nasil ayakda duruyorsun o saate
Valla duruyorum. 8.30 gibi en gec kalkiyorum. Cocuklari yediriyorum ,evi supurup toparliyorum,oglanin beslenmesini hazirlayip okula gidiyorum gelip kizi uyutuyorum saat oluyor 2.30 amca acikmaya firsatim oluyor
Canim ben cizelge falan takip etcek vaktim olmadigi icin o ise girisemiyorum malesef zaten esimin telinden giriyorum gunduz hic giremiyorum esimdebaksmalari habireEaliyo teli takip edememekten korkuyorum sizlerden biride baslatabilir boyle seyler ben konu sahibiyim die bana birakmayinnkizlar hepimizin burasi ve malesef ben buara motivem dustu kilo da aldim kendime cok.kizginim agirlastim
Salma kendini toparlan bence. Aldim diyip devam mi etceksin. Cabuk alinan kilo hemen veriliyor.
Cizelge yapmayi bilmiyorum yada telefondan olmuyor. Ama cizelgesiz olmaz ki nasil takip edecegbiri ustlensin lutfennn
Canim menun guzel suan yedimmi bisey kavamak varmi
Kacamsgim olmadi.
Ogleden sonra az sekerli kahve ictim
Aksam yemeginde ise ;
3 catal menemen
1 dilim sucuk
1 dilim ekmek
Cay
Hosbuldum canım porsiyonu azalttim 3 litre su içtim abur cuburu kestim ama verdiğim kilonun yarısını geri aldimCanim aynen benimde 2vyadindabkizim var inunla yuruyuse gidenuyirum cok etkili hergun bir saat kosabilsek yada yuruyebilsek mekik bile zor cektiriyi bana ya senin gibiyim bende
Hosgeldin canim kahvalti yaomadan nasil ayakda duruyorsun o saate kadar
Bravooo canimm neler yaptin bakalim dusmek icin
Canim ben cizelge falan takip etcek vaktim olmadigi icin o ise girisemiyorum malesef zaten esimin telinden giriyorum gunduz hic giremiyorum esimdebaksmalari habireEaliyo teli takip edememekten korkuyorum sizlerden biride baslatabilir boyle seyler ben konu sahibiyim die bana birakmayinnkizlar hepimizin burasi ve malesef ben buara motivem dustu kilo da aldim kendime cok.kizginim agirlastim
Canim menun guzel suan yedimmi bisey kavamak varmi
Bukadr cesit yemegibsenmi yaptin bacim birer kasik alabilduysen bravo valla
hosgeldin canim nasil inmisyin peki tam benim oldugum ve inmek ustedigom kilo simdilik 68 bendeEbiturlu baslayamiyorum hele bugun bitik bi haldeyim
Bugun daha iyisin canim ya bak uykuya az kalsi ha gayret yeme birsey sakin cok az koyuncada insanin gozu doymuyo suyunu yeme yemeklerin tanesini koy daha doyurucu yaninda kepek ekmek falanBugun yediklerim sabah evde ekmek yoktu ve makarna salatasibyedim malesef kahvalti icin agir geldi aksam 5 bir tabak az tagli yogurlu karnabahar yemegi ekmeksiz azoncede ufacik aburcubur simdilik bykadar kizlar nssil sizce elestirin bakimmm:)))
İcine dogdu heralde benim bisey yiyecegim ve ben yine bir tabak makarna yedim az once inanamiyorum hala ama busefer kendine kizmiyorum nedense cunku boslukdayim buaralar gezme yok tozma yok arkadas yok ozel hayat yok yurus bile yok eve kapatilmis bir asci gibi hissediyorum kendimi zaten iki gundur falan diyette degilim galiba bu sekilde diyet olmazBugun daha iyisin canim ya bak uykuya az kalsi ha gayret yeme birsey sakin cok az koyuncada insanin gozu doymuyo suyunu yeme yemeklerin tanesini koy daha doyurucu yaninda kepek ekmek falan
Yemek cesidinin cok olmasi dikkat cekici bi durum ya :))) aciklayayim arkadasim ben calisiyorum arkadaslarla evde bugun once ne yemek kaldiysa onu saklama kabina koyup yiyoruz okulda yemek kasigi olcu olarak tepeleme biraz mesela fasulyeyi 2 ser 2 ser atinca baya bereketli oluyo:))))
Ondan benim oglenler biraz bol cesit
Off kilo almak nakadar kolay ya iki tabak yesek gunlerce ugrasyigimiz kiloyu aliyoz arkadas anlamadim yaa heo ac mi yasicaz biktim yaHosbuldum canım porsiyonu azalttim 3 litre su içtim abur cuburu kestim ama verdiğim kilonun yarısını geri aldim
kilom 66 boyum 164 pazartesi gününden beri diyetteyim . daha öncede diyetisyen yardımızya 63ten 55e düşmüştüm ama hepsini geri aldım öğrenci evi olduğu için neredeyse hergün makarna ve fastfood yiyorduk ama artık yemek pişirmeye gayret ediyorum . motivasyonunuzu bozmayın her yiyeceğiniz şeyin başına oturduğunuzda ileriyi düşünün giymek istediğiniz kıyafetleri sağlığınızı eğer bunu kendiniz için gerçekten istemezseniz hiçbirşey olmuyor çünkü 2 gün sonra diyeti bozuyorsunuz ayrıca mücver , baklava , dolma , hamvi tava yemenizde hiçbir sıkıntı yok 5 tane mücver yemeyinde 2 tane yiyin gibi porsiyonlarınızı küçültün siz büyük ihtimalle bu yemek bana yasak diye düşündüğünüz için kendinizi tutamıyorsunuz HEPİMİZE SAĞLIKLI GÜNLEEER HEPBİRLİKTE BAŞARACAĞIZHosgeldin canim ben buaralar motivemi kaybediyorum galiba sen kac kilosun boy kac diyettemisin suan
Aynen katiliyorum sagolunkilom 66 boyum 164 pazartesi gününden beri diyetteyim . daha öncede diyetisyen yardımızya 63ten 55e düşmüştüm ama hepsini geri aldım öğrenci evi olduğu için neredeyse hergün makarna ve fastfood yiyorduk ama artık yemek pişirmeye gayret ediyorum . motivasyonunuzu bozmayın her yiyeceğiniz şeyin başına oturduğunuzda ileriyi düşünün giymek istediğiniz kıyafetleri sağlığınızı eğer bunu kendiniz için gerçekten istemezseniz hiçbirşey olmuyor çünkü 2 gün sonra diyeti bozuyorsunuz ayrıca mücver , baklava , dolma , hamvi tava yemenizde hiçbir sıkıntı yok 5 tane mücver yemeyinde 2 tane yiyin gibi porsiyonlarınızı küçültün siz büyük ihtimalle bu yemek bana yasak diye düşündüğünüz için kendinizi tutamıyorsunuz HEPİMİZE SAĞLIKLI GÜNLEEER HEPBİRLİKTE BAŞARACAĞIZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?