70 lira icin cıkan kavga

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.131
4.597
398
evet kızlar evliligimi biliyosunuz cok calkantılı hala is arıyorum bu arada is bulursam kafam daha net olucak

simdi dün bi olay oldu ve ben 70 lirayı kaybetmisim farkında degililm esimde delirdi normal böyle paralar icin kavga etmeyiz cok zengin degiliz ama insanlık hali esim bu 8 sene icine kac kere para düsürdü 70 olmadıda 20 oldu 10 oldu aptla saptal seylere 100 1000 lira verdifi oldu tepki verdim tabi ama onun gibi kapı duvar yumruklamadım

neyse dün bu olayı farkedince kapı duvar yumrukladı tabi bosa gerginlik benim icin hakaret dolu sözler falan bana göre bardagı kırktan sonra yenisi olmaz ama o farkında degil bugun konusmadım hala bizim sonumuz iyi degil bilmemne diye konusuyo aslında cok umrumda degil beni bilen biliyo kendimi ve cıkarlarımı düsünüyorum babam olmasa suan ayrılırım yada suan isim olsa hic umrumda olmaz ben bu hakaretleri gecmek icin evlenmedim kendi degerimin cokkkkkkkkkkkkkkkkkk farkındayım

baba evine parasız dönmek canımı sıkar cünkü bizimlerin kafası cok gerici annem etkisiz eleman da babam askeri düzen param olmazsa onu cekemem o ve kuralları gecer evde ben cok aktif gecen tozan birisiyim parasız dönersem parasız dönersem bayramdan bayrama kıyafet alınnan birisi olurum ve bu bana göre degil

artık bi erkege dayanarak yukselmek cıkmam bana göre degil ne babama ne esime ben gücümün farkındayım kendimede cok guveniyorum dua edin kızlar is buluyum

sizce yarın esim yine kavga cıkarırsam ne yapıyım ne ediyim is bulmadan bu evden ayrılmak istemiyorum babama göre her isede karısan biri cagrı merkezinde calısıyodum daha once ona göre bu bi is degil burda serbestim kimse karısmaz gezer tozarım özgürlügüme düskünüm biliyosunuz

ama baba evibe gidersem 1 lokma bi hırka olur buda benim icin depresyon sebebi ki bu onlar icin dalga konusu olur

Son düzenleme:
Hem karnım doysun hem pastam dursun olmuyor işte. Geçici de olsa bir iş bul şimdilik vasfı çok önemli olmayan. Babanın evine gitmeyi aklına koyduysan git. İşteysen iş aramak daha kolaydır. 70 tl için kapı yumruklayan adamdan daha iyidir kendi anan baban boşver

Bence konu eşin için 70 lira değil, sabrını taşıran tavırların olmuş,oda bahanesi..

Laf sokmak için söylemiyorum fakat hemen iş bulamazsan, eşinin senin için aldığı pahalı mücevherleri, birtakım hediyeleri satıp bi süreliğine idare edemezmisin? :KK14:
5 10 bin var zaten ama issiz bi sekılde babama dönersem huzurlu olmam is beyenmez calısma der vs vs vs yani yoksa babam olmada umrumda degil oun olmesinide bekleyemem ki ona anlatmsam belki aman bunun icin yuva mı bozulur kafasında cünkü annem karsısında tabur asker gibi onu getir bunu götür emeklide calısmıyo butun gun evde kafa olarak cok geri dedem bile oyle degil sarı saca kızar makyaja kızar gıyıme kızar saglıklı yasam manyagı dıyım hani vardıyalı calısıyo esim yatmalık arada gidiyorum onda bile sürekli atısıyoruz cünkü annemi eziyo bende buna katlanaıyorum

herseye cok mualif kardesim calısıyo ona bile niye gezdin niye yaptın niye ettin vır vır vır o takmıyo ama bana söyleme gece hırstan uyuyamam baba diye agır lafta söyleyeyemem valla migde kanaması geciririm hırstan

5 10 bin var zaten ama issiz bi sekılde babama dönersem huzurlu olmam is beyenmez calısma der vs vs vs yani yoksa babam olmada umrumda degil oun olmesinide bekleyemem ki ona anlatmsam belki aman bunun icin yuva mı bozulur kafasında cünkü annem karsısında tabur asker gibi onu getir bunu götür emeklide calısmıyo butun gun evde kafa olarak cok geri dedem bile oyle degil sarı saca kızar makyaja kızar gıyıme kızar saglıklı yasam manyagı dıyım hani vardıyalı calısıyo esim yatmalık arada gidiyorum onda bile sürekli atısıyoruz cünkü annemi eziyo bende buna katlanaıyorum

herseye cok mualif kardesim calısıyo ona bile niye gezdin niye yaptın niye ettin vır vır vır o takmıyo ama bana söyleme gece hırstan uyuyamam baba diye agır lafta söyleyeyemem valla migde kanaması geciririm hırstan
Sen evliliğinde mutlu değilmiydin en son konularına bakmadım, ben neden bukadar şaşırdım bu konuya böyle? :KK64:

Babanın evine neden gidiyosunki? Evini terketmek zorunda değilsin, davanı aç, evinde bekle..
Eşin gitsin madem, bu süreçte bi iş bulursun umarım..

Limoncu elindeki parayla bir is kur. Her turlu kazanirsin sende kafa calisiyor,agzin laf da yapiyor, tam esnaf olacak kadinsin. Bu koca da sana gore degil bu ailen de. Boyle nadir insan var,dibine dusemeyen armut misali. Cok farkli bir ailede dogmaliymissin. Ama o kocayi sepetle bence. Luzumsuz gordugun baban bile kapi duvar yumruklayan ama duduk kadar cesareti ve basireti olmayan pisirik kocadan daha iyidir

Sen evliliğinde mutlu değilmiydin en son konularına bakmadım, ben neden bukadar şaşırdım bu konuya böyle? :KK64:

Babanın evine neden gidiyosunki? Evini terketmek zorunda değilsin, davanı aç, evinde bekle..
Eşin gitsin madem, bu süreçte bi iş bulursun umarım..
ev ailesinin nasıl oturcam

Limoncu elindeki parayla bir is kur. Her turlu kazanirsin sende kafa calisiyor,agzin laf da yapiyor, tam esnaf olacak kadinsin. Bu koca da sana gore degil bu ailen de. Boyle nadir insan var,dibine dusemeyen armut misali. Cok farkli bir ailede dogmaliymissin. Ama o kocayi sepetle bence. Luzumsuz gordugun baban bile kapi duvar yumruklayan ama duduk kadar cesareti ve basireti olmayan pisirik kocadan daha iyidir
bi yer acıcak para yok cnm yaa olan altınlar iste bende

ailede destek yok maddiyi gectim manevi degiller yıllar yıllar once bi konuda kavga etmistik ayılma muhabbeti oldu o sıradadad abilezikleri bozmustuk para bankada esimin üstüneydi dedim alırım yarısını bakarım önüme babam hemen sen mi kazandın ne hakla alırsın adamın paraını ulan senin kızınım ben ailemi degil beni korucam hani burda görürüzda damatları tutan babalar bizimkide o hesap cünkü eski düzen babamnın kafa gezmeyelim tozmayalım gencken hep tutalım ulan gencken gezmicem de 60 yasnda parayı napıyım hic bi ülke sehir görmeden aynı mahallede yasayıp ölemem ben paristeki heyecanımı asla unutmuyorum yada efesteki gezimi ben gezmek görmek istiyprum annem gibi kocasının agzına bakıcak bi kadın degilim dünyam kocamdan ibarette degil

calısmadan donmek istemiyorum hatta icten ice babamada kızıyorum beni bu adama neden mecbur ediyosun ki hayat akıp gidiyo gez yasa gör kızım dicene gerici zihniyet

bi yer acıcak para yok cnm yaa olan altınlar iste bende

ailede destek yok maddiyi gectim manevi degiller yıllar yıllar once bi konuda kavga etmistik ayılma muhabbeti oldu o sıradadad abilezikleri bozmustuk para bankada esimin üstüneydi dedim alırım yarısını bakarım önüme babam hemen sen mi kazandın ne hakla alırsın adamın paraını ulan senin kızınım ben ailemi degil beni korucam hani burda görürüzda damatları tutan babalar bizimkide o hesap cünkü eski düzen babamnın kafa gezmeyelim tozmayalım gencken hep tutalım ulan gencken gezmicem de 60 yasnda parayı napıyım hic bi ülke sehir görmeden aynı mahallede yasayıp ölemem ben paristeki heyecanımı asla unutmuyorum yada efesteki gezimi ben gezmek görmek istiyprum annem gibi kocasının agzına bakıcak bi kadın degilim dünyam kocamdan ibarette degil

calısmadan donmek istemiyorum hatta icten ice babamada kızıyorum beni bu adama neden mecbur ediyosun ki hayat akıp gidiyo gez yasa gör kızım dicene gerici zihniyet
Belediyelerin veya iskurun meslek edindirme kurslari var canim, bir arastirsan? Esnaf odalari da donem donem bu tarz kurslar veriyor, faizsiz krediyle kendi isinin sahibi oluyorsun. Bence bir gidip gorus.

Madem babanız böyle maddiyata düşkün bir adamdı kendiniz neden meslek sahibi olmayı seçmediniz ki

Bukadar üstüne titreyen, bi dediğini iki etmeyen adamla kötü olmasaydın madem..
Kendin bi ev tut o halde..
simdi söyle burdaki kızlar gibi esim iyi ama sinirleninde kötü normalde iyi

EN NEFRET ETTİGİM CEVAP

bi insan her zaman iyi olmalı öfke kontrolu olmalı iyiyken herkez iyi önemli olan kötüykende iyi olabilmek

yoksa istesem bu duzeni devam ettiririm ama kendini bunu layık görmüyorum bi adam bana bu sekılde hitap edemez yani isterse iyiyken güller döksün üstüme eee kötüyken kapı cam kırdın mı nerde kaldı o iyilik

Madem babanız böyle maddiyata düşkün bir adamdı kendiniz neden meslek sahibi olmayı seçmediniz ki
20 yasında evlilik böyle oluyo kendimce asık oldum zannettim evlendim aslında cok farklı insanlarımısız da sonrada acıldı gözüm kör asıklardan biriydim alalha sükür acıldı gözlerim

Limoncu bu kibrini bir kenara bırak kimseyi beğenmiyorsun eşin,baban,annen hepsi kötü sen iyi olamazsın sorunu biraz kendinde aramanın vakti gelmedi mi
eeee sonuc babam gerici zihniyet kadın köle olsun kadın sussun kadın kocasının ailesine baksın vs v svs annem kocasın kayıtsız itaat eden biri asla ben degil

esimde is yerinde kavga edince beni arayıp aglayan hakkını savunamayan biri ben onun yerine artık cümleleri ezberletip konusmasını saglıyırm ki insanlar konusraka hakkını savunsun diye

yada ilesine gıkını cıkaramayan haklıda olsa haksızda olsa susan biri dogru tektir

bu benim annem diye yada babam diye dogru degismez onları kayıramam yalan varsa buda bana göre degil

eee sıra bana geliyo esim anca bende kendince gövde gösterisi yapıyo cünkü bizimkiler bi aydn görüslü aile gibi sen kızımla bu sekılde konusamazsın cümlesini kuramıyorum ki ben ailemi esime böyle asla yansıtmıyorum bu sahit oldukları bi kac seyden öyle tahmin ediyo yoksa bilese babam bu kadar sıkı katı ooo nasıls ailesi yok diye neler yapar

benim dogrularım bunlar ben kavga anında nasıl olmalıym sakın mi kalmaylıyım yoksa is yok ama kapıyı vurup cıkmalımıyım diye sordum ki calısmadan geri dönersem olucaklarıda yazdım ki kızların aklında soru isareti kalmasın

yardım ol bence yada yok ol........

Back
X