• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70 lira icin cıkan kavga

etin kilosı 5 euro be sus bari burda tavukmbile 22 lira olmus yuhh büftek kuzu pirzola 70 lira sen nediyosun ya 100 eurpya 10 gunluk alısveris yapar pasa gibi yasarsın bosa konusma bee görmesek yicez su yurt dısında yasayanlardada bu mode ayy cok pahalu sen don burayada gör pahalı panten elidor ayarında sampuanlar 1 .82 euro burda en dandik sampuanlar 20 liradan asagı degil
yurtdışında yeme içme ucuz her zaman. Ama ev kiraları fahiş. Hayat o kadar kolay ve ucuz değil. Niteliksizsen orda itilip kakılırsın.

etin kilosı 5 euro be sus bari burda tavukmbile 22 lira olmus yuhh büftek kuzu pirzola 70 lira sen nediyosun ya 100 eurpya 10 gunluk alısveris yapar pasa gibi yasarsın bosa konusma bee görmesek yicez su yurt dısında yasayanlardada bu mode ayy cok pahalu sen don burayada gör pahalı panten elidor ayarında sampuanlar 1 .82 euro burda en dandik sampuanlar 20 liradan asagı degil

Hakli burada et daha ucuz. :KK51:

yurtdışında yeme içme ucuz her zaman. Ama ev kiraları fahiş. Hayat o kadar kolay ve ucuz değil. Niteliksizsen orda itilip kakılırsın.
kiralar semtlere göre buyuk sehirlerdede öyle semtine göre 380 eurayada ev var 5000 eurpyada ki bizdeki gibi 2.1 evin semti markeye okula yakınlı yada evin rutubet vs si buyık sehirlerden kat ve kay daha iyi annemin babasından kalan daire var 1.1 onu kiraya verdi 550 lira yaa evde yarı bodrum bide 0 degil ama benim otırdugum yerde lat katım 1350 ye verildi eee hani nerde burda 2 askeri ücrette alsan gezinemezsin cünkü evler bile 1000 tl den asagı yok ee dogalaz faturalar ne yicen icicen hani bayram seyran ama yurt dısında isten de cıksan adamlar seni madur etmiyo 1 sene yuzde 70 inide alsan is buluyolar devam ediyosun cocugunda varsa hele kadınlar icin

bizim kuzenler 3 yıl arayla 3 cocuk yaptılar kız pasa gibi calısamıyroum diyo maas psikolojim iyi degil diyo maas cocuk varsa her halıkarda yasıyosun

Sevgili limoncu28 limoncu28 ,
Bence sen buradaki kıskançlara hiç bakma. Bana kalırsa inanılmaz orijinal bir tipsin. Mükemmel bir insan olduğunu düşünüyorum. Üç ülkeye de gitmişsin, daha ne olsun? Dünya gözüyle daha Paris'i görmemiş eziklerle niye muhatap oluyorsun?
Şahsen ben seni yaşam koçu olarak görmek isterdim. Ufkun geniş, müthiş bir vizyonun, harika bir üslubun var, daha ne olsun? Bu işi düşünmez misin? Bence başlangıç olarak buradaki eziklere hizmet verebilirsin, tecrübe de olur.
Sevgiler :)

sen avrupada tl almıyosun bi kere o kafayı degistir euro yu tl ye cevirmek te zaten o partinin kafası bence yasıyon pasa gibi sus bari adama derler don o zaman buraya
Ben burda doğdum büyüdüm sana sormicam. Burda asgari ücret 1300 euro kira 400 -700 euro. Araban varsa 3 ayda bir arabaya veriyorsun 150-200 euro. InsAllah Allahım sana burda yaşamayı nasip eder. Biryerine bakmadan geri dönersin. Ben sen kocaya gittiğin yaşlarda eşek gibi okudum ve calistim. 3 saat uykuyla staja gittim. Ordan çıktım restoranda garsonluk yaptım okudum ondan paşalar gibi yasiyorum. Sirf 2014'de 3 ulke gezdim ve arkadasim balayina cikamadi diye internetde paylasamadim utandim. Ama sende utanma falan yok. Cok degisik bir insansin. InsAllah ilerde bunlari okudugunda yuzun kizarmaz. Senin gibi beğenmediğim adamın eline bakmiyorum en azindan bu bana yeter

Ben burda doğdum büyüdüm sana sormicam. Burda asgari ücret 1300 euro kira 400 -700 euro. Araban varsa 3 ayda bir arabaya veriyorsun 150-200 euro. InsAllah Allahım sana burda yaşamayı nasip eder. Biryerine bakmadan geri dönersin. Ben sen kocaya gittiğin yaşlarda eşek gibi okudum ve calistim. 3 saat uykuyla staja gittim. Ordan çıktım restoranda garsonluk yaptım okudum ondan paşalar gibi yasiyorum. Sirf 2014'de 3 ulke gezdim ve arkadasim balayina cikamadi diye internetde paylasamadim utandim. Ama sende utanma falan yok. Cok degisik bir insansin. InsAllah ilerde bunlari okudugunda yuzun kizarmaz. Senin gibi beğenmediğim adamın eline bakmiyorum en azindan bu bana yeter
ayyy insallah yasarım da burayada yazarım

Şimdi sayın üyeler bu topikte banlanma olmazsa nerede olur diye sorarım size?
Topiğe 2 defa uyarı yazmışım ki hiçbir zorunluluğum yokken hem de.

Banlamadan bırakmam, ı-ıh vallahi olmaz.

Ah limoncu ablam ah 70 TL için laf yiyeceğine keşke bir bileziğini bozdurup suratına çarpsaydın kocanın malum sende bilezikler şangur şungur :KK8:

Ayrıca daha hayattaki annenin babanın ölümünde
sana gelecek mallarının hesabına düşme, ayıptır.

Ben yeni gelmiştim :110: Fazla KİB yapmadım ki ben yorum yazana kadar gelmeyin diye :bicak: O zaman bize müsaade :ruh:

Sevgili Mune rica etsem kişilerin konuşma tarzına gore ban dagitirmisin. Bu arkadaş bildigin herkesi kışkırtıp deli ediyor. Bilmediği birseyi biz bildiğimiz icin aciklama yapiyoruz mesela ama yok yine kendi bildigi. Insanları kendi bilgilerimizle aydınlatmak istiyoruz kabul etmiyorlar sonra böyle ufak tartışmalar cikiyor. Karışımıyım diyorum dayanamıyorum. Ben birseyi yanlış bilsem ve bilen biri beni aydınlatsa Allah razi olsun derim. Ama bilmeden böyle konuşulunca dayanamiyorum/dayanamiyoruz

Sevgili Mune rica etsem kişilerin konuşma tarzına gore ban dagitirmisin. Bu arkadaş bildigin herkesi kışkırtıp deli ediyor. Bilmediği birseyi biz bildiğimiz icin aciklama yapiyoruz mesela ama yok yine kendi bildigi. Insanları kendi bilgilerimizle aydınlatmak istiyoruz kabul etmiyorlar sonra böyle ufak tartışmalar cikiyor. Karışımıyım diyorum dayanamıyorum. Ben birseyi yanlış bilsem ve bilen biri beni aydınlatsa Allah razi olsun derim. Ama bilmeden böyle konuşulunca dayanamiyorum/dayanamiyoruz

Ban ve kurallar değişmez.
Üyenin kışkırttığını düşünüyorsanız yorum yapmama hakkınızı kullanacaksınız.

Size değil genel olarak söylüyorum yanlış anlaşılmasın sakın, neden sitede yazım diliyle, tavrıyla, açtığı konularla en çok eleştirilen, tabiri caizse en çok gıcık oldukları üyelerin konularına yorum yazmak için akın akın topiğe gelir üyeler?

Kimsenin ardından demedim direkt kendine söylerim, limoncu28 üslup konusunda kötü, defalarca uyarı verdim, şahsen ikaz da ettim, bazen insanı sinirlendirebiliyor da ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler, bir insana denmeyecek şeyleri diyorlar limoncuya, limoncu hatalarıyla sevaplarıyla böyle biri, olduğu gibi kabul etmeyebilirsiniz ama bu onun birikimleri vb sebeplerden yerilip dalga geçilmesine bir sebep değil, kışkırtıyor olması, hakaret boyutundaki yorumların savunması da değil, şuradaki yorumların bile bir kısmı çok ağır, sevilen başka bir üyeye dense bir sürü üye kiblerdi ama maalesef söz konusu limoncu olunca herkesin eli gitmemiş o kib butonlarına lakin limoncunun yorumları kiblenmiş, ben şaşırmadım doğrusu.

Back
X