akşamda meyve yedim
peynir domattes salatalıksınavvv var bende artık sosis yemek istiyorum
yumurta peynir ekmek zeytin felannnn
öğlennn tavuk suyuna çorbaaa :26::26::26::26::26:
öğlen bitki çayıı leblebiii felaann ara araaa
kızım öyle hemen gitmez kilollar çünkü hızlı verince daha hızlı kilo alırsın merak etme eğer sen diyetini yapıyorsan verirrsin bide ben yeni bişey keşfettim 5i bi yerde çayı içeceğimkilolar ne alemde kizlar? kacla basladiniz kacdasiniz ??
benm gitmiyor kilolar
Evt canim onu duymusdum.. TRden yazin 2 paket almisdim ama kullanmadim daha hic :))
ya ben kendimden emin degilimcünkü cok zor kilo veriyorum.. oda moralimi bozuyor.. acaba diyorum spora gitmekde mi iyi degil yani almasamda kilom ayni, gitmiyorda.. yani insan ayni yese bile.. spora baslayinca en azindan biraz kilo vermeli, cünkü harekete basliyorsun.. yani gelen enerji ayni ama enerji harciyorsun... (kas yapiyorsun faso fiso... amaa yahuu daha mi kas kac ay oldu 6 ay oldu ben spor salonuna baslayali...
moralini bozma hiçççç çünkü hemen almadıkki o kiloları 1 ayda 15 kilo almadımki vereyim :) hiç merak etme ayda 3 kilo versen hatta 2 kilo versen bile iyidir çünkü sağlıklı olanı bu haftada 1 kilo verenler sonra 3 kilo geri alır unutma umudunu kırma
sabah kursa giderken çorba içtimnapim canım bişi istemiyor az bişi içtim zaten maksat aç kalmamak
öğlen gelince yumurta salatalık peynir kendi yaptığım poğaça 1 tane ama küçük
öğleden sonra bitki çayım ve leblebiiii:118: Saç kürümü yaptım oturuyorum şimdide
bidebüyük ihtimalle peynir zeytin domates salatalık
Keyifli bir hafta diliyorum kizlar.. neseniz daim olsun :))
saol canımmmm :) bol sağlıklı fit günlere :)
Oglen cirba ve ispanak aksam meyve bugun sabah 1 haslanmis yumurta peynir ekmek oglee corba salata tavuk aksam yok malesef calusiyorum gece 10 gubi meyve yiycem :)
saol canımmmm :) bol sağlıklı fit günlere :)
full bugün tubişşşş
Evet yaaaa fullum ama ayaktayim.d yikilmadim.d
yumurta ekmek peynir zeytin
öğleee çorba bezelye salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?