70 olup bana herşey yakışıra katılıcam :D

kilolar ne alemde kizlar? kacla basladiniz kacdasiniz ??
benm gitmiyor kilolar
kızım öyle hemen gitmez kilollar çünkü hızlı verince daha hızlı kilo alırsın merak etme eğer sen diyetini yapıyorsan verirrsin bide ben yeni bişey keşfettim 5i bi yerde çayı içeceğim sende kullan bimde 3 tl

Evt canim onu duymusdum.. TRden yazin 2 paket almisdim ama kullanmadim daha hic :))

ya ben kendimden emin degilim cünkü cok zor kilo veriyorum.. oda moralimi bozuyor.. acaba diyorum spora gitmekde mi iyi degil yani almasamda kilom ayni, gitmiyorda.. yani insan ayni yese bile.. spora baslayinca en azindan biraz kilo vermeli, cünkü harekete basliyorsun.. yani gelen enerji ayni ama enerji harciyorsun... (kas yapiyorsun faso fiso... amaa yahuu daha mi kas kac ay oldu 6 ay oldu ben spor salonuna baslayali...

moralini bozma hiçççç çünkü hemen almadıkki o kiloları 1 ayda 15 kilo almadımki vereyim :) hiç merak etme ayda 3 kilo versen hatta 2 kilo versen bile iyidir çünkü sağlıklı olanı bu haftada 1 kilo verenler sonra 3 kilo geri alır unutma umudunu kırma

çorba bezelye ekmek aradaada 5i bi yerdemi içicem
akşam meyveee

sabah kursa giderken çorba içtim napim canım bişi istemiyor az bişi içtim zaten maksat aç kalmamak
öğlen gelince yumurta salatalık peynir kendi yaptığım poğaça 1 tane ama küçük

öğleden sonra bitki çayım ve leblebiiii:118: Saç kürümü yaptım oturuyorum şimdide

büyük ihtimalle peynir zeytin domates salatalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…