bende 68 kiloyla hamile kaldım 37. haftadayım. su anda 80 kiloyum. beyaz ekmekten uzak durdum ve 3 öğün ve ara öğunler halinde beslendim. aralarda bol meyve yemeni tavsiye ederim. tatlıdan uzak durmak gerekiyor.ayda 1-2 kez yedim.
selene34 sendee nisan annesi olcan sanırım ama ben seni nisan anneleri topiğinde hiç görmedim. bende 37. haftamdayım.bende 68 kiloyla hamile kaldım 37. haftadayım. su anda 80 kiloyum. beyaz ekmekten uzak durdum ve 3 öğün ve ara öğunler halinde beslendim. aralarda bol meyve yemeni tavsiye ederim. tatlıdan uzak durmak gerekiyor.ayda 1-2 kez yedim.
Arkadaşlar ben 70 kiloyum 7 haftalık hamileyim. benim gibi bu kilolarda olup hamile olan var mı? Az kilo almak için doktorunuzun tavsiye ettiği birşeyler var mı. ben kendimi fazla düşünmüyorum bebeğim için ilerleyen aylarda şeker,tansiyon gibi risklere girmemek için dikkat etmek istiyorum sadece. tanışalım ve birbirimize destek olalım arkadaşlar...
selene34 sendee nisan annesi olcan sanırım ama ben seni nisan anneleri topiğinde hiç görmedim. bende 37. haftamdayım.
Selene çok teşekkür ederim yazdıkların için. inşallah benimde öyle olur. bende 71 kiloydum hamileliğimi öğrendiğimde kusmadığım halde 70 kiloyum şuanda. boyum da uzun olmadığı için biraz daha fazla dikkat etmem gerkiyor :) Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bebeğini...
bundan 7,5 ay önce ilk gebeliğimi 72 kilo ile bitirdim. 58 kilo idi. şimdi 6 haftalığım ve 72 kiloyum. yani kilom doğumdan sonra arttı. kilo almamaya çalışcam. bebiş bir yandan zor oluyor. ama ekmek kesilince kilo milo kalmaz. bir de doktora danışmak gerek hamile pilatesi yapcam. ama önce şu 3 ay bitsin. ama yine kilo alcam diye ödüm kopuyo. bi de sezaryen yaptım. karnım yeni yeni toparlanıyordu.
cnm ben daha kilolu hamile kaldım senden. 75 kiloyla hamile kaldım şuanda 81 kiloyum vee 37 haftalık hamileyim 6 kilo aldım toplamda azz az ve sık yedim. ben hiç birşeyi kesmedim ama az az yemenin faydasını gördüm. mesela hiç tıka basa doyarak sofradan kalkmadım. kaçamaklar hariç tabi.
75 kiloyla hamile kaldım 84 kiloyla doğum yaptım. zaten çok fazla yiyen bir insan değildim iştahim kapanmıştı hamileyken, beyaz ekmek yerine tam ekmek tüket ara öğümler koy meyve ve yoğurt olsun bu öğümlerde canın tatlı istediği zaman kuru meyve tercih et ben bol bol kuru kayısı ve kuru incir yemiştim hem kabızlığa da iyi geliyor. kilolu insanlar genellikle hamileyken çok kilo almıyor yeme işinin suyunu çıkarmazsa, çünkü hamilelikteki kilo alımının asıl amacı vücudu bebeği taşıma ve korumaya hazır hale getirmek az da yesen bu kiloyu mutlaka alır vücudun sağlıklı beslenmeye çalış, hamilelikteki normal kilo alımı en az 7 zaten araştırdıysan öğrenmişsindir. bu arada mutlaka kan ilaçlarını vitaminlerini al çok önemli
70li kilolarmı ben 92 kiloyum arkadaşlar boyun 175.şuan 94,6yım yavaş kilo alyıorum vucudumda çok abes bir görünüm yok.korkmayın emzirirken çok kilo kaybı oluyormuş.
öyle bi de egzersiz yapmak için eskiden vaktim olurdu. tam etkisini görcem diye ümit ederken beklemeye alındım resmen. bundan sonra iki bebekle zor kilo veririm gibi görünüyor. ama şunu fark ettim ilk ayı bile olsa ilk bebeğimde de bu böyleydi. hamilelik mutluluk hormonu salgılıyor ve kendinle barışık yaşıyorsun. cidden 2 ay önce neler düşünüyordum kilomla ilgili. şimdi aman boşver havalarındayım tabi dikkat ediyorum. işin aslında yine doğum sonrası eve gelince varacam. vücudum beynimi kandırıyor galibaAllah kolaylık versin arkadaşım. hem bakıma muhtaç gözünün içine bakan bir bebeğin var hemde hamilesin. ama bunun avantajı da koşuşturmaktan zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın :) inşallah sağlıklı bir şekilde alırız bebişlerimizi kucağımıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?