70li kilolarda olup hamile olan arkadaşlar...

ilk 5,5 ay içinde aldıklarının hepsi sana ait. bebişe bi şey gitmiyor. o aylar dikkat edersen zaten sonrasında zaten yemesende geliyor. yediklerin işte o zamanlar bebişe gidiyor.

ilk bebeğimde doktorum hemen elevite başlatmıştı Allah'ım nasıl durdurulamaz bir kilo artışı öyle. sonra 6 aylık oldum yaz aylarıydı doğum yapana kadar almadım kilo bebeğim de 3.100 gr doğdu. asıl iş doğum sonrası emzirmeme rağmen veremedim ve 6 kilo aldım üstüne. bebeğin öyle küçük olduğuna bakmayın omuz ve sırtlarınızı kalınlaştırıyor bir de göğüsler büyüyor. en kilolu olmayanı bile bu görüntü tombul gösterebiliyor. tabi benim çevremde ve kendimde gördüklerim bunlar. ama şu da var emzirme işi bitip bebiş yürümeye başlayınca göğüs küçülüyor. şimdi korka korka vitamin alıyorum devamlı sırt omuz egzersizi yapıyorum. boyum 1.64 kilo 72.

canım bende 72 ile hamile kaldım geçen hafta 83ile doğum yaptım ve 10günde yine 72ye düştüm bebişimde 3640kilo doğdu maşallah ben çok çikolata ceviz yerdim birde 9ay boyunca çok şükür bulantım hiç olmadı belkide ondan bebekde ii beslendi eşim hep doktoa diyet yazın diyordu doktorda hamilelikte diyt yazmıyoruz dedi sadece dikkat et falan diyordu işte ama bebek zaten 6.aydan itibaren falan başlıyo tam kilosunu almaya sen yinede dikkat et

Arkadaşlar bebeğim 10 haftalık oldu 70 kiloyla hamile kalmıştım 70-71 arasıydım bu sabah tartındım yine 69 geldim hiç kusmam falan olmadı ama tatlı falan yiyemiyorum sanırım bunun etkisi var. zaten tatlıda yarralı birşey değil ya hoşuma da gitmiyor değil yani bu durum.. :):) zaten 3. aydan sonra başlıyormuş kilo alımları falan. Elimden geldiğince dikkat edicem ama önemli olan bebeklerimizin sağlığı gerisi gelir sonra...

günaydın herkese,

73,5 ile hamile kaldım. 12.haftanın içindeyiz. ve ben tartıda 75,5 kilo çıkıyorum. progestan kullandım ve düşük riskim olduğu için iş çıkışı akşamları hep yattım. birde mide bulantılarım fazla olduğu için sürekli peynirli tost, yağsız makarna türü şeyler yemek zorunda kaldım.. moralim bozuluyor tabi.. ama çok şükür bu hafta sonu itibari ile kısmetse 3.ayımızı tamamlıyoruz. doktorum yürüyüşlere başlayabilirsin dedi. mide bulantılarımda azalırsa normale dönerim umarım.

benim gibi ilk 3 ayda hızlı kilo alıp sonra bu hızı durduran var mı??

canım altı üstü 2 kg almıssın biraz dikkat edersin tatlı, recel, nutella, hamurisi yeme yeter. Senin yedigin tost yada makarna hicbisey yapmaz. Bende hamileligimin ilk haftalarında 2haftalık bi bulantı dönemi gecirmistim ve bende tost makarna yiyordum ama ben makarnayı sarmısaklı yogurtlu soslu yiyordum sulu sulu :) o dönem gecince yemedim bidaha midemi sarmısaklı yogurtlu seyler bastırıyordu bide tursu. Bende 20 haftamdayım gr bile almadım. Ama ben öglen yemekleri yiyemedigim icin arada hamurisi falan yiyorum valla onu kesmedim tatlı yemiyorum arada bir yiyorum az bisey.

canım,

inşallah dediğin gibi olur. inanılmaz sık acıkıyorum. çok yiyen bir insan değilim ama hep iriydim. boyumda 1.70.. hala da çok yemiyorum. ama sık yiyorum. karnım hep aç.. kendimden korkuyorummm.

umarım senin gibi o haftaları görür, tartıyla barışırım :)..

sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah..
sevgiler.

Slm kızlar bende 70 kiloyum ama diyet yapıyorum ve henüz hamile değilim tedavi oluyorum pko'lu olduğum için kolay kilo veremiyorum ama 75 den bu kiloya düştüm inşallah biran önce hamile kalırım ve dikkat ederim bebeklerimiz için katlanicaz ben hamile kalıp doğurunça diyete yine devam edip veririm

ben 73 ile hamile kaldı şuan 80 kiloyum.....3. aydan sonra 7 kilo aldım boyum uzun allahtan yoksa yanmıştım.... ekmekten vazgeçemiyorum yoksa aşırı yemek yemiyorum...........

merhaba arkadaşlar benim boy 175 kilo 72-73 7haftalık hamileyim benim ikinci bebek çok korkuyorum kilo alıcam diye kabızlıktan dolayı şiş durumdayım

meraba arkadaşlar bende 78 le hamile kaldım son tartıldığımda 88 dim, 29 haftalık hamileyim.ben hiç dikkat edemiyorum hamur işine çok düşkünüm bakalım kaçla doğuma gidecem.:18:

bende 70 le hamile kaldım.boyumda 170 bi ara 1 kilo verdim çok bulantım vardı pek bişey yiyemedim şimdi 4 aylık oldu 1 kilo aldım çok az aldım diye korkmuştum ama bebeğim gayet iyiymiş dr um da bişey olmaz iyi dedi içim rahatladı
:90:

arkadaşlar 3 haftada 2 kilo vermişim. ilk hamileliğim çok rahat geçmişti o kadar ki aman doğum sonrası veririm diye yiyordum bi de elevit sağolsun iştahımı açıyordu gerçi kişiden kişiye değişir ya neyse. şimdi doktorum başka bir vitamin yazdı adı değişik hiç ekmek yemiyorum poaça. ama neden diye sorun? çünkü midemi bulandırıyorlar. ha sonra canım çeker mi olabilir bir de eskiden biz çarşıda oturuyorduk işten gelince hemen çikolata alırdım evde yemek yoksa yaptırıp gelirdim. şimdi ise evimiz çarşıya uzak en yakın ekmek 15 dak uzakta ve tayinim başka okula çıktığı için geçtiğim yerlerde market bakkal yok yani kader baktı bu kilo alcak ikincide bari ben bazı yasaklar koyim dedi. bir de eskiden yemek olmasa da olurdu şimdi evde yemek bekleyen bir bebek var.ben de bugün 12 haftalık oldum havalar güzelleişince yürüyüşe çıkcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…