71.4 ten 55 e yolculuk başlasın!!

İftar
Çok az makarna
Çook az fırında patlıcan oturtma
İftardan sonra 1 kakaolu süt

Ara
1 bardak kefir ile 1 tane ceviz yiyeceğim

İftar
Yayla çorbası
Çok az hünkar beğendi
Havuç tarator
Pancar meze

Yarım bardak kola
1 dilim baklava

Sahur
2 patatesli börek
1 bardak kefir

Dün standart azıcık iftar yemeğimden sonra 3 tane baklavayı gömdüm Pişman değilimmmm. Aklım hala deneyemediğim lokmalardaa

Bizim çoluk çocuk vs. Sürekli tatlı oluyor gerçekten çok zordu ama zamanla kolaylaşıyor hatta aklıma bile gelmiyor. Bugün sabah canım tatlı çekti regliden sanırım, kahvaltınyerine Hindistan cevizi unu ve badem unu, ceviz, badem ezmesi azıcık da bal karıştırdım. Minik top yapıp chia tohumuna buladım. Miss gibi beş tane yedim kahve eşliğinde. Unsuz şekersiz gayet sağlıklı. Çok yemedikten sonra da kalorisi az.
Ama nerdeyse bir haftadır gram veremiyorum. Regli fena vurdu. Sassy water ve dukan birası varmış. Sırayla deneyeceğim.

Ayy adet öncesi olduğum için tatlı isteğim var. Dün yemekten sonra 1 tane browni yedim. Ama eşim almış. Ben gidip marketten abur cubur kesinlikle almıyorum

Hem adet öncesi olduğum için hem kaç gündür tatlıyı eksik etmediğim için kendime aferin Dışarda davetli olduğumuz için genelde tatlı da oluyo... Bu kabızlık belası da beni mehvetti

Teşekkür ederimmm. Su içmekten tuvaletten çıkamıyorum ama işte
Normal içtiğin suyun örneğin 2 3 bardağını bir kaşık kadar sirke katıp için. Sirkenin faydalarını araştırırsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız. Bende de vardı aynı problem iftarda içtim sahurda geçti.

Yaa. Bugün deneyeyim :) Teşekkür ederim

Özel dönemim araya girdiği için dün tartılmadımmm. Yarından itibaren yediklerimle beraber burdayımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…