Tabiki öyle. Ama iyi vermissin. Ben 69.0dım iftardan önce. Kaçamak çok yapıyorum
Sirkeli su icmeni öneririm çok iyi sindirim sağlıyor.Hem adet öncesi olduğum için hem kaç gündür tatlıyı eksik etmediğim için kendime aferinDışarda davetli olduğumuz için genelde tatlı da oluyo... Bu kabızlık belası da beni mehvetti
Sirkeli su icmeni öneririm çok iyi sindirim sağlıyor.
Normal içtiğin suyun örneğin 2 3 bardağını bir kaşık kadar sirke katıp için. Sirkenin faydalarını araştırırsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız. Bende de vardı aynı problem iftarda içtim sahurda geçti.Teşekkür ederimmm. Su içmekten tuvaletten çıkamıyorum ama işte
Bunu görmemişim çok hoş olmuş bunlar tadı nasıl güzel miEki Görüntüle 2271312
9 koymuştum ama 5 fazla fazla yetti.
Süper ben çok beğeniyorum. Eşim de çayın yanında yiyor.Bunu görmemişim çok hoş olmuş bunlar tadı nasıl güzel mi
Normal içtiğin suyun örneğin 2 3 bardağını bir kaşık kadar sirke katıp için. Sirkenin faydalarını araştırırsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız. Bende de vardı aynı problem iftarda içtim sahurda geçti.
Niye ki canım gayet iradelisin aslındaRamazandan sonra diyetisyen desteği almaya karar verdim
Niye ki canım gayet iradelisin aslında
Iyi gidiyorsunuz ki zaten nerden geldi bi anda bu karamsarlık? Eşiniz haklı bence. Iradesiz olanlar için bence diyetisyenYa eşime söyledim gerçi o da hevesimi kırdıne yapıcak sana diyetisyen diyo
Iyi gidiyorsunuz ki zaten nerden geldi bi anda bu karamsarlık? Eşiniz haklı bence. Iradesiz olanlar için bence diyetisyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?