İftar
1 kase mercimek çorbası
1 taneye yakın lahmacun :)
2 top dondurma
Ben dün iftardan önce 68.7 şimdi sahurdan sonra 9.buçuk gibi 69.2 çıktım. Senden de haber bekliyorumPazar günü tartı günüm. Tartılıp buraya yazacağım
şeker orucumuzu bozmuşuuuz
Olsun ya önemli değil gayet iyi gidiyorsun zaten
Ben dün iftardan önce 68.7 şimdi sahurdan sonra 9.buçuk gibi 69.2 çıktım. Senden de haber bekliyorum
Ben dün iftardan önce 68.7 şimdi sahurdan sonra 9.buçuk gibi 69.2 çıktım. Senden de haber bekliyorum
Ooohhh harikasınBen de tam 68.0 çıktım. Biraz önce tartıldım :)
Ooohhh harikasınçok tebrikler. Ben haftasonu öyle bi öksürük tuttu ki uyuyamıyorum yanımda bi kase zencefilli bak ya da pekmez oksurdukce yiyorum. Tabi bunların kalorisi bi dünyadır. Ama uyuyamıyorum napim. Yarın hastaneye gidicem.
Aynen cnmYaa çok geçmiş olsunKaloriyi boşver valla önce sağlık...
Aynen cnm
Çok severim çilekli yogurtluyuBi de bana bi ara bi kadın otobüste Yogurette diye bi çikolata ikram etmişti. Müthiş bi şeydi. Ama aradım taradım türkiye de sadece internetten alabiliyorum maalesef. Canım ondan istiyo. Şimdilik Milka' nın çilekli yoğurtlusuyla idare edicemYani kendimi tutabilirsem iftardan sonra 2 3 parçayla kalırım inşallah :)
Çok severim çilekli yogurtluyu
Çok pahalı yaYa var ya tüm gün o alaman çikolatası gözümde tüttüMilka' yla idare edicem artık. Sen de al :) her gün 1 2 parça yeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?