73 kilodan 60 kiloyaa :) varmı bana yol arkadaşı ? :)

Tamam ben 10dan basliyip her hafta 5 5 ekliyim
O da olurr yeter ki akşam en azından azıcık hareket etmiş olalım. Büyük ihtimal artık ben akşam yemeği yemeyeceğim. Çok geç geliyorum dersten. 8 buçuktan sonra yiyince direk kilo oluyor. Hareketim de kesiliyor sonuçta. O yüzden akşam yemeği yememeye karar verdim valla çorba dahi içmicem. Yersem bi kase yoğurt yer yatarım. bi de yeşil çay

Metabolizma yavaslamazmi ? gerçi ben en son 6da yedim su an deli gibi açım ama tarcinli sut içiyorum biraz hafifletsin diye e off yaa bu kilo yüzünden nedir çektiğimiz şimdi deli gibi pizza yada ekmek makarna pilav yemek vardı allhimmmmm sen bana mükayet ol bulgur pilavı bana bakıo su an bende ona

Yok canaım zaten ara öğünümü saat 5 gibi yapıyorum o oyalıyor mideyi akşam da yememiş olcam sadece :)
Kuzucumm sakınnnnnnnn, böyle anlarımız olacak ama asla şeytana uymak yokk hele ki bu saatte :O istediğimiz elbiseyi giyeceğiz onu düşün. Herkes oo nasıl bu kadar kilo verdin diye ağzımıza düşecekkkk sakınn bunları düşünnnn

Tamam kuzum direniyorum kafamı dagitiyorum yemiyceemmm yemiyceeeem yenilmiyceemm aslında aklımdan geçmedi değil yalan değil senin yazıni gormeseydim su an kalkıp koca bir tabak yemeği dusunuyordim ama yemiycem şeytana uymiycam

Hayır hayırrr sakınn. Bence senin artık uyuman lazımmmm :)) ya da sütünü güzelce iç bi seni kendine getirsinn yeşil çay iç meyve çayı iç ama sadece içi, yeme

Hayır hayırrr sakınn. Bence senin artık uyuman lazımmmm :)) ya da sütünü güzelce iç bi seni kendine getirsinn yeşil çay iç meyve çayı iç ama sadece içi, yeme
tarcinli sut beni kendime getirdi o bi anlık bilseydi galiba duzeldim ve yememiş oldum su an iyiyim saol sayende yemedim yoksa yicektim :)

Beni de araniza alır mısınız? Kendimi çok kötü hissediyorum. Bir turlu motive olamiyorum. Pazar günü tartılarak bende sizle kilo verebilir miyim? Her turlu sert eleştiriye menü değerlendirmelerine cezalara raziyim

Canım sert eleştiri diye bir şey yok ki, önce karar ver pazar gününe kadar. Ben bu işi başaracağım de. Daha sonra tabiki katılabilirsin aramıza :) Boy, kilo kaç tahmini?

Olur canım elbette hep beraber zayiflayabiliriz :) aramıza hoşgeldin biraz kendinden bahsedermisin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…