73 kilodan 60 kiloyaa :) varmı bana yol arkadaşı ? :)

Evettt cok pis motive oldum hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz kizlar ya
Yapacağızzz yapacağızzz merak etme 1 hafta istersen hiçbir sey yeme sadece su iç. durmadan spor yap. yine de istediğin gibi kilo veremezsin. Kilo vermek sabır ve azim işi. Yavaş yavaş kalıcı kilo vereceğiz. her gün tartılmayacağız. İsteyen 1 hafta isteyen 2 hafta isteyen de 1 ayda tartılsın. Ama her yemekten önce ya da her sabah uyandığında tartılırsan motiven de kalmaz gelgitler yaşayacağın için. O yüzden en azından 2 hafta koy kendine. O iki haftada asla kaçamak yapma yürüyüşüne devam et akşam en en az olacak şekilde ye. Bol bol protein al. Su iç. evinde ne yemek varsa ondan ye. Gereksiz şok diyetleri uygulama. Marta kadarrr kaççç ayımız var daha. 5 ayımız var. her ay 3 kilo bile versen ki daha fazla verirsin. 15 kilo yapar en az. ve sen 15 kilo verirsen fıstık gibi olursun. Zayıf olan her kadın güzeldir. Kimse bunu inkar edemez. Kimse kocaman bi göbeği, önden giden memeleri hak etmiyor. En basitinden fazlalığımız olduğu için mutlu değiliz ve başararak mutlu olacağız ben buna inandım canlar, 1 haftadır o kadar rahatım ki. vicdanım çok rahat akşam rahat yatıyorum, sabah uyandığımda kendimi daha hafif, daha güzel ve daha değerli hissediyorum. Başarmaya çok az kaldıııııııııııı :* :* :*

Çok doğru konuştun 20 kilo fazlam var ama ok dr motive olmusumki bana vız gelir tirs gider 6 7 ay sonra hiç bi kilo kalmiycak burda başarı hikayemizi paylasicaz ınş :)

Kızlar ne güzel yazmissiniz ya ben gerçekten aç kalmadan kilo veremiyorum ya olmuyor metobolizma çok yavaş bende
İnan bende çok yemek yiyen bir insandim haddi hesabı yok ağzım hiç boş kalmazdı ama en son 11de yedim ağzıma hala hiç bişey surmedim sadece 3 4 gibi metobalzma hizlansin diye tarcinli sut içtim ben yaptıysam sende yapabilirsin azmin onunde hic bişey duramaz

Kızlarrr merhabaaa, yeni geldim eve hemen buraya yazdım valla :))
Öğlen
5 kaşık pırasa yemeği
5 kaşık yoğurt
5 kaşık ıspanak yemeği yedim

Ara
2 mandalina
yarım form bisküvi (tahta olandan:))
1 bardak ayran

Akşam geç olduğu için sadece
4 kaşık çorba
3 kaşık salata

Şimdi 1 yeşil çay içip günü kapatacağım :)

Şimdi adımsayara baktım 545 kalori yakmışım :)

Süper canım harikasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…