- 5 Kasım 2016
- 418
- 353
- 18
- Konu Sahibi Cilekli Turtam
-
Yapacağızzz yapacağızzz merak etme 1 hafta istersen hiçbir sey yeme sadece su iç. durmadan spor yap. yine de istediğin gibi kilo veremezsin. Kilo vermek sabır ve azim işi. Yavaş yavaş kalıcı kilo vereceğiz. her gün tartılmayacağız. İsteyen 1 hafta isteyen 2 hafta isteyen de 1 ayda tartılsın. Ama her yemekten önce ya da her sabah uyandığında tartılırsan motiven de kalmaz gelgitler yaşayacağın için. O yüzden en azından 2 hafta koy kendine. O iki haftada asla kaçamak yapma yürüyüşüne devam et akşam en en az olacak şekilde ye. Bol bol protein al. Su iç. evinde ne yemek varsa ondan ye. Gereksiz şok diyetleri uygulama. Marta kadarrr kaççç ayımız var daha. 5 ayımız var. her ay 3 kilo bile versen ki daha fazla verirsin. 15 kilo yapar en az. ve sen 15 kilo verirsen fıstık gibi olursun. Zayıf olan her kadın güzeldir. Kimse bunu inkar edemez. Kimse kocaman bi göbeği, önden giden memeleri hak etmiyor. En basitinden fazlalığımız olduğu için mutlu değiliz ve başararak mutlu olacağız ben buna inandım canlar, 1 haftadır o kadar rahatım ki. vicdanım çok rahat akşam rahat yatıyorum, sabah uyandığımda kendimi daha hafif, daha güzel ve daha değerli hissediyorum. Başarmaya çok az kaldıııııııııııı :* :* :*Evettt cok pis motive oldum hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz kizlar ya
Aferinn canısıııııııııTamam ogretmenim yapocaz basaricaz insallah oley oleyyy
Ben gelinlik giydiğimde 60kiloydum ok dr guzelmisimki ip ince bel hiç biyerde yağ yokİnşallah canim inşallah benim en gec marta kadar 60 olmam lazim hayatimda ilk kez gelinlik giycem yaaa
valla kısmet olursa ben de eylül ekim gibi giyeceğim inşallah o zamana tığ gibi olurum :)Ben gelinlik giydiğimde 60kiloydum ok dr guzelmisimki ip ince bel hiç biyerde yağ yok
Çok doğru konuştun 20 kilo fazlam var ama ok dr motive olmusumki bana vız gelir tirs gider 6 7 ay sonra hiç bi kilo kalmiycak burda başarı hikayemizi paylasicaz ınş :)Yapacağızzz yapacağızzz merak etme 1 hafta istersen hiçbir sey yeme sadece su iç. durmadan spor yap. yine de istediğin gibi kilo veremezsin. Kilo vermek sabır ve azim işi. Yavaş yavaş kalıcı kilo vereceğiz. her gün tartılmayacağız. İsteyen 1 hafta isteyen 2 hafta isteyen de 1 ayda tartılsın. Ama her yemekten önce ya da her sabah uyandığında tartılırsan motiven de kalmaz gelgitler yaşayacağın için. O yüzden en azından 2 hafta koy kendine. O iki haftada asla kaçamak yapma yürüyüşüne devam et akşam en en az olacak şekilde ye. Bol bol protein al. Su iç. evinde ne yemek varsa ondan ye. Gereksiz şok diyetleri uygulama. Marta kadarrr kaççç ayımız var daha. 5 ayımız var. her ay 3 kilo bile versen ki daha fazla verirsin. 15 kilo yapar en az. ve sen 15 kilo verirsen fıstık gibi olursun. Zayıf olan her kadın güzeldir. Kimse bunu inkar edemez. Kimse kocaman bi göbeği, önden giden memeleri hak etmiyor. En basitinden fazlalığımız olduğu için mutlu değiliz ve başararak mutlu olacağız ben buna inandım canlar, 1 haftadır o kadar rahatım ki. vicdanım çok rahat akşam rahat yatıyorum, sabah uyandığımda kendimi daha hafif, daha güzel ve daha değerli hissediyorum. Başarmaya çok az kaldıııııııııııı :* :* :*
Olursun kız bu azimle biz kilodan değil kilo bizden korksun :)valla kısmet olursa ben de eylül ekim gibi giyeceğim inşallah o zamana tığ gibi olurum :)
İnan bende çok yemek yiyen bir insandim haddi hesabı yok ağzım hiç boş kalmazdı ama en son 11de yedim ağzıma hala hiç bişey surmedim sadece 3 4 gibi metobalzma hizlansin diye tarcinli sut içtim ben yaptıysam sende yapabilirsin azmin onunde hic bişey duramazKızlar ne güzel yazmissiniz ya ben gerçekten aç kalmadan kilo veremiyorum ya olmuyormetobolizma çok yavaş bende
Zayoflarsin bence zayiflicaz hep birlikteeeee benim menum deKızlar bu akşamki menum dün ile aynı :)
1 kase mantar çorbası
1 kase yoğurt
3 kasik t.fasulye
3 kasik bulgur pilavısizce zayiflarmiyim böyle ??
Seninkide iyi gayet :)Zayoflarsin bence zayiflicaz hep birlikteeeee benim menum de
Brokoli haslama bol limonlu
1 kase yesil mercimek corbasi
Evet canım zayiflarsin zaten ekmekte tuketmiyorsun böyle devam etKızlar bu akşamki menum dün ile aynı :)
1 kase mantar çorbası
1 kase yoğurt
3 kasik t.fasulye
3 kasik bulgur pilavısizce zayiflarmiyim böyle ??
menün süperrrrZayoflarsin bence zayiflicaz hep birlikteeeee benim menum de
Brokoli haslama bol limonlu
1 kase yesil mercimek corbasi
Süper canım harikasınKızlarrr merhabaaa, yeni geldim eve hemen buraya yazdım valla :))
Öğlen
5 kaşık pırasa yemeği
5 kaşık yoğurt
5 kaşık ıspanak yemeği yedim
Ara
2 mandalina
yarım form bisküvi (tahta olandan:))
1 bardak ayran
Akşam geç olduğu için sadece
4 kaşık çorba
3 kaşık salata
Şimdi 1 yeşil çay içip günü kapatacağım :)
Şimdi adımsayara baktım 545 kalori yakmışım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?