- 5 Kasım 2016
- 418
- 353
- 18
- Konu Sahibi Cilekli Turtam
-
Ekmek siz dayanamadınmi ben hala direniyorum ekmeksizlige 4.gün :)kızlar 2 saat yürüdüm, 1 saat koşu bandında bir saat normal 420 kalori yaktım :)) sonra geldim kahvaltı yaptım,
Menüm
2 yumurta
yeşillik
domates
beyaz peynir
6-7 yeşil zeytin
1 yeşil çay
yarım dilimden az kepek ekmeği
annemin zoru ile yedim valla 3 lokmayı da geçmediiiiiiiiiiii :/Ekmek siz dayanamadınmi ben hala direniyorum ekmeksizlige 4.gün :)
3 lokm a 5 lokma fark etmez ki olsun ye bisi olmaz beyaz değil sonuçta :)annemin zoru ile yedim valla 3 lokmayı da geçmediiiiiiiiiiii :/
Yanlış yaptın ışte diyetisyenler uyarıyor öğlende olsa kahvtiyi atlamayın diye ogleni atlayin kahvaltiyi atlamayinKizlar ben kahvalti yapmadan direk oglene gectim 5 kaşık yemek 1 dilim kepek ekmegi 1kase yogurt
tamam yemeyeceğimmmm sözzzzzzzz :/3 lokm a 5 lokma fark etmez ki olsun ye bisi olmaz beyaz değil sonuçta :)
Kafamkarıştı hic kahvalti türü yapasim gelmedi ya tamam yarin yine yeniden sifirdan baslicamYanlış yaptın ışte diyetisyenler uyarıyor öğlende olsa kahvtiyi atlamayın diye ogleni atlayin kahvaltiyi atlamayin
aynen sabah protein alman lazım en azından yumurtaaa süt peynir yeeeKizlar ben kahvalti yapmadan direk oglene gectim 5 kaşık yemek 1 dilim kepek ekmegi 1kase yogurt
İyi edersin :)Kafamkarıştı hic kahvalti türü yapasim gelmedi ya tamam yarin yine yeniden sifirdan baslicam
Üzülme canımcımmm olabilirrr, sıkma kendini, stres zaten başlı başına kilo alma nedeni. Diyet yapma, sağlıklı beslen. Evde ne varsa ondan ye ve onu diyet yemeğine dönüştür.Bu ara biraz saçma sapan bir donemdeyim kizlar psikolojik olarak bugunluk idare edin yarin gene sıfırdan dediginiz gibi yapicam
Tamam canım bizim için sorun yok ben sadece seni uyarmak istedm yanlış yapma diye sonuçta hepimiz aynı amaç içindeyiz :) zayifliycaz mutlu ol caz :)Bu ara biraz saçma sapan bir donemdeyim kizlar psikolojik olarak bugunluk idare edin yarin gene sıfırdan dediginiz gibi yapicam
Bende öyle yapıyorum evde ne varsa ondan yiyorum ama sagliklisindan yiyorum sartlamiyorum kendimi bugün mutlaka bunu yemem lazım diye ama kacamakta yapmıyorum normal yemek yapmissamda 6 kaşık yiyorum canım çok makarna pilav istemissede 2 kaşığı gecirmiyorum önemli olan böyle beslenmek kendimizi şartlardan diyetten sikiliriz ve daha çok yemeye başlarız hiç bi anlamı kalmazÜzülme canımcımmm olabilirrr, sıkma kendini, stres zaten başlı başına kilo alma nedeni. Diyet yapma, sağlıklı beslen. Evde ne varsa ondan ye ve onu diyet yemeğine dönüştür.
Aynennnn datlıyı duzluyu yemecez zayıflecez gariiiiTamam canım bizim için sorun yok ben sadece seni uyarmak istedm yanlış yapma diye sonuçta hepimiz aynı amaç içindeyiz :) zayifliycaz mutlu ol caz :)
Aynen öyle. Bir de saatlerimize dikkat edersek tamamdır :)Bende öyle yapıyorum evde ne varsa ondan yiyorum ama sagliklisindan yiyorum sartlamiyorum kendimi bugün mutlaka bunu yemem lazım diye ama kacamakta yapmıyorum normal yemek yapmissamda 6 kaşık yiyorum canım çok makarna pilav istemissede 2 kaşığı gecirmiyorum önemli olan böyle beslenmek kendimizi şartlardan diyetten sikiliriz ve daha çok yemeye başlarız hiç bi anlamı kalmaz
owwwww kızzz bak yarından itibaren sakınn haaa sakınnn kaçamak yapma! valla kızarım. Gelinlik giyeceksin! onu düşün. Zarif bir gelin olacaksın kolların dombili mi olsun ya da belin kalın mı görünsünnn dikkat et asla kaçamak yok sana. Özel durumun var.İnşallah canim inşallah benim en gec marta kadar 60 olmam lazim hayatimda ilk kez gelinlik giycem yaaa
Evettt cok pis motive oldum hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz kizlar yaowwwww kızzz bak yarından itibaren sakınn haaa sakınnn kaçamak yapma! valla kızarım. Gelinlik giyeceksin! onu düşün. Zarif bir gelin olacaksın kolların dombili mi olsun ya da belin kalın mı görünsünnn dikkat et asla kaçamak yok sana. Özel durumun var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?