73 kilodan 60 kiloyaa :) varmı bana yol arkadaşı ? :)

kızlar 2 saat yürüdüm, 1 saat koşu bandında bir saat normal 420 kalori yaktım :)) sonra geldim kahvaltı yaptım,

Menüm
2 yumurta
yeşillik
domates
beyaz peynir
6-7 yeşil zeytin
1 yeşil çay
yarım dilimden az kepek ekmeği

Ekmek siz dayanamadınmi ben hala direniyorum ekmeksizlige 4.gün :)

Bu ara biraz saçma sapan bir donemdeyim kizlar psikolojik olarak bugunluk idare edin yarin gene sıfırdan dediginiz gibi yapicam
Üzülme canımcımmm olabilirrr, sıkma kendini, stres zaten başlı başına kilo alma nedeni. Diyet yapma, sağlıklı beslen. Evde ne varsa ondan ye ve onu diyet yemeğine dönüştür.

Bu ara biraz saçma sapan bir donemdeyim kizlar psikolojik olarak bugunluk idare edin yarin gene sıfırdan dediginiz gibi yapicam
Tamam canım bizim için sorun yok ben sadece seni uyarmak istedm yanlış yapma diye sonuçta hepimiz aynı amaç içindeyiz :) zayifliycaz mutlu ol caz :)

Üzülme canımcımmm olabilirrr, sıkma kendini, stres zaten başlı başına kilo alma nedeni. Diyet yapma, sağlıklı beslen. Evde ne varsa ondan ye ve onu diyet yemeğine dönüştür.
Bende öyle yapıyorum evde ne varsa ondan yiyorum ama sagliklisindan yiyorum sartlamiyorum kendimi bugün mutlaka bunu yemem lazım diye ama kacamakta yapmıyorum normal yemek yapmissamda 6 kaşık yiyorum canım çok makarna pilav istemissede 2 kaşığı gecirmiyorum önemli olan böyle beslenmek kendimizi şartlardan diyetten sikiliriz ve daha çok yemeye başlarız hiç bi anlamı kalmaz

Aynen öyle. Bir de saatlerimize dikkat edersek tamamdır :)

İnşallah canim inşallah benim en gec marta kadar 60 olmam lazim hayatimda ilk kez gelinlik giycem yaaa
owwwww kızzz bak yarından itibaren sakınn haaa sakınnn kaçamak yapma! valla kızarım. Gelinlik giyeceksin! onu düşün. Zarif bir gelin olacaksın kolların dombili mi olsun ya da belin kalın mı görünsünnn dikkat et asla kaçamak yok sana. Özel durumun var.

Evettt cok pis motive oldum hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz kizlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…