- 29 Ağustos 2016
- 435
- 301
- 53
- Konu Sahibi Cilekli Turtam
-
Yuruyus bandiyla 5km yurumek veya kosmak kac dakika kiBen bayağı yaptım laslie ile =) ama artık son çare olarak yürüyüş bandı aldım mecburen vakitsizlikten.Şimdi mutlaka hergün 40 dk yürüyorum
Himm bende deniyim o zaman bunuSu icmek için aksamdan 1 lt suyun icine 1 cubuk tarcin atiyorum ve surekli aciktikca iciyorum bitince bir daha su dolduruyorum hem meyve suyu gibi oluyor hemde su cier gibi degil bende de ayni problem vardi
Buyrun beklerim misafirliğe ülkemizin her yeri cennett sıkmayın canınızı yaz mevsiminde beklerim herkesi gezdiririm :)Ne kadar sanslisiniz sahil gorebiliyosunuz ben tarlanin ortasindayim anadolunun ücra bir köşesinde
Yaz mevsiminde insallah fistik gibi olcaz sahillerde saliniriz gari :)Buyrun beklerim misafirliğe ülkemizin her yeri cennett sıkmayın canınızı yaz mevsiminde beklerim herkesi gezdiririm :)
canım eğer aklına gelmiyorsa, hatırlatıcı kur telefona, ve mutlaka bir sefer 2 bardak iç. böyle 5 alarm kur 10 bardak yapar. O da yeter :)Himm bende deniyim o zaman bunu
Ne güzel konuştun sen öyle :))Yaz mevsiminde insallah fistik gibi olcaz sahillerde saliniriz gari :)
Aynen öyleeeeeeeeee dipçik gibi oluvecez gaaariiiiii :))Yaz mevsiminde insallah fistik gibi olcaz sahillerde saliniriz gari :)
Aaaa bu daha iyimis yaa dur hemen alarm kurayim :))canım eğer aklına gelmiyorsa, hatırlatıcı kur telefona, ve mutlaka bir sefer 2 bardak iç. böyle 5 alarm kur 10 bardak yapar. O da yeter :)
aklından bile geçirme :))) sade türk kahvesi daha iyidir onu iç :)Kosu bandına da kalkip bintl vermek istemiyordum leslie iyiki soylediniz teşekkürler... birde ben doktoruma sormamistim nescafe sekersiz icsem olur mu ki
kaç kilosun canım?Ben hic cocuk da yapmadim nerden geliyosa bu yaglar bingil bingil sinir oluyorum kendime yaaa doktor zayiflamazsan cocugu unut dedicok mutsuzum anlatamam
Ayyy aklima karatayin capsleri geldi baklava yediniz öleceksiniz falan vardi güldüm Allah seni de güldürsünaklından bile geçirme :))) sade türk kahvesi daha iyidir onu iç :)
Valla canım hızına göre değişir.Ben 5.8 hızla 40 dk yürüyünce 3 km 210 cal yakıyorumYuruyus bandiyla 5km yurumek veya kosmak kac dakika ki
Ben suan 73 ama boyum 1.57 yani tombul ve kisa pinpon topu görünümlü insanim :)kaç kilosun canım?
senin boy ve kilo kaçtı?Ben hic cocuk da yapmadim nerden geliyosa bu yaglar bingil bingil sinir oluyorum kendime yaaa doktor zayiflamazsan cocugu unut dedicok mutsuzum anlatamam
Anladim bizim burasi tarlanin ortasinda evimiz. cobanlar falan geciyor korkuyorum yuruyerek cikmaya heryere arabayla gidip geliyorum. O yuzden dusunuyordum gerci gunde 1 saati kendimize ayirmak gerek herhalde dimi yaValla canım hızına göre değişir.Ben 5.8 hızla 40 dk yürüyünce 3 km 210 cal yakıyorum
Bence de ok dr para vermeye gerek yok yoksa bende düşünmüştüm koşu bandını ama LESLİE ondan daha iyi kalori yaktiriyor hemde egleniyorsunda :)Kosu bandına da kalkip bintl vermek istemiyordum leslie iyiki soylediniz teşekkürler... birde ben doktoruma sormamistim nescafe sekersiz icsem olur mu ki
Evet bencede :) ay ben cok yaziyorum galiba kusura bakmayin ben buralarda hic kimseyi gormedigimden insanlar sohbet edince çenem düşüyor :)Bence de ok dr para vermeye gerek yok yoksa bende düşünmüştüm koşu bandını ama LESLİE ondan daha iyi kalori yaktiriyor hemde egleniyorsunda :)
Kız ben bakarken dunyayida yesem 60 kilo üstüne cikamiyordum nasıl oluyor anlamadım :) hamilelikte aldım 25 kilo yoksa gene almazdimBen suan 73 ama boyum 1.57 yani tombul ve kisa pinpon topu görünümlü insanim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?