• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:(

kaderinguzelolsun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
663
124
48
Merhabalar,
Bayramda eşimle ortak akrabamızın kınası vardı bulunduğumuz yere 1 saat uzaklıkta fakat eşim beni tek gönderdi benim annem 3 kardeşim transitle gidecek olmalarına rağmen, hiç götüreyim diye teklif etmedi ve arabayı dahi vermedi. Seni gönderdiğime şükret gibilerinden tutum sergiledi. Tüm akşam boyunca arkadaşlarıyla görüştü ve gece 11 de biz dönerken annesi ve kardeşiyle cafede oturuyordu saat 10 gibi çıkmışlar.
Anneme düğün günü eşim sizi alsın araba yoksa dedim o anca annesigili gezdirsin dedi dün herkes tek damaadın var o da sizi otobüsle mi gönderdi dediler arabayıbil (bu bizim aile için baya garipsenecek bir durum gerçekten). Eşimle pek fazla aram iyi değil zaten ailesigilde kaldık bayram boyunca ki benim kınaya gitmem bile büyük mucize çünkü lafçı kb ve kv ye sahibim niye tek gönderdin yada ne işiniz var diye eşimi gaza getiren herşeyimize karışan insanlar.
Sizce eşim herşeyi karşısına aldı beni gönderdi diye sevinmeli miyim? Yoksa anneme kardeşime yapılmış gerçekten ayıp denecek durum karşısında ne yapmalıyım?

eşin seni gönderdi diye şükret pozitif bak kavga çıkaracaksan her şeye çıkar araba ile aileni götürmek gibi bir zorunluluğu yok zira..ama işin içinde başka işler varsa bilemem..

eşin seni gönderdi diye şükret pozitif bak kavga çıkaracaksan her şeye çıkar araba ile aileni götürmek gibi bir zorunluluğu yok zira..ama işin içinde başka işler varsa bilemem..

Yok işin içinde bir iş diye düşünüyorum ama yinede çok kırıldım :(
Çok mu ince düşünüyoruz bilmyiroum ama annem fena bozuldu :(

Seni gönderdiğime şükret gibilerinden tutum sergiledi.

o neymiş öyle, gönderdiğime şükret ne demek?

var mı hala böyle bir zihniyet..

benim kınaya gitmem bile büyük mucize çünkü lafçı kb ve kv ye sahibim niye tek gönderdin yada ne işiniz var diye eşimi gaza getiren herşeyimize karışan insanlar.

madem gaza geliyorsa tıpış tıpış götürecek getirecek seni..

evlilik kadının evde oturması, erkeğin hatta kv/kb nın isteğine, keyfine göre bir yerlere gitmesi midir? :20:

bu durumu mucize olarak değerlendiriyorsanız bir yerlerde büyük bir hata var bence :19:

asıl ayıp sizin kişiliğinize yapılmış bu evlilikte..

Belki inanmayacaksın ama yüksek lisans mezunuyum ama kv ve kb beni köle zannediyor.
Eski zihniyette insanlar, eşimde farkında ailesinin ama orta yolu bulmaya çalıştığını söylüyor.
Ama o insanlar saygısız, hep benim dediğim olsun, herkes benimle olsun kafasındalar.
Bayram boyunca başka yerde kalmadık mesela.
Kız kısmı ailesine yalnız gitmez, 2. gün gider vs.. düşüncede eski kafalı insanlar.
Evim 2 saat uzaklıkta (ki bence tek şansım bu) gerçi o uzaklktan bile müdahale etmeye çalışan haftada gelmemizi bekleyen insanlar.
2 tl- 10 tl hesabı yapan insanlar.
İnanın annem çoğu şeyi bilmediği halde bu akdar sinirlendi herşeyi anlatsam kesin beni alırlar.
Bende kimseye anlatamadığımdan eşime anlatıyorum ama bu durumdada çok dırdırcısın diyor, bir gün bu aile mevzusu yüzünden boşanırsam inan üzülmeyecem dedi bana :(

Senin ailende eşinin Ailesi'de garip...
Damat die ordan oraya götürmek zorunda değil nasıl gelinler hizmetçilik yapmak zorunda değilse
Kız kısmı 2 .güne gelince o daha saçmA kapak olmuşunuz biraz

Merhabalar,
Bayramda eşimle ortak akrabamızın kınası vardı bulunduğumuz yere 1 saat uzaklıkta fakat eşim beni tek gönderdi benim annem 3 kardeşim transitle gidecek olmalarına rağmen, hiç götüreyim diye teklif etmedi ve arabayı dahi vermedi. Seni gönderdiğime şükret gibilerinden tutum sergiledi. Tüm akşam boyunca arkadaşlarıyla görüştü ve gece 11 de biz dönerken annesi ve kardeşiyle cafede oturuyordu saat 10 gibi çıkmışlar.
Anneme düğün günü eşim sizi alsın araba yoksa dedim o anca annesigili gezdirsin dedi dün herkes tek damaadın var o da sizi otobüsle mi gönderdi dediler arabayıbil (bu bizim aile için baya garipsenecek bir durum gerçekten). Eşimle pek fazla aram iyi değil zaten ailesigilde kaldık bayram boyunca ki benim kınaya gitmem bile büyük mucize çünkü lafçı kb ve kv ye sahibim niye tek gönderdin yada ne işiniz var diye eşimi gaza getiren herşeyimize karışan insanlar.
Sizce eşim herşeyi karşısına aldı beni gönderdi diye sevinmeli miyim? Yoksa anneme kardeşime yapılmış gerçekten ayıp denecek durum karşısında ne yapmalıyım?

eşiniz ailenizi oraya arabayla götürmek zorunda değil, kendi ailesine vakit ayırması normal, ama tabi size kalkıpta gönderdiğime şükret demesi ayıp etmiş, kv ve kp sizin oraya buraya gitmenize ne hakkı varki karışmasının yani bu konularda haklısınız, annenize kardeşine ayıp etmemiş kesinlikle çünkü götürmek zorunda değil, size ayıp edilmiş bir durum var sadece

Onu ailesi nekadar laf söylüyorsa Sizinki de söylüyor işte damat götürmedi diye tüm akrabalar Laf etmişsiniz. mecbur degil.siz ailenizle birlikte gider donerdiniz iste transit dediginiz kendinize mi ait?esiniz ailesi ile kalmış çay içmiş niye büyütüyor sunuz kı kalabalikmi aileniz yalnızda degilmisiniz

Annen de kayınvalidenden farksız
Eşin senin yanında bile bulunmamış
Annen hala neden bizi araba ile götürmedi de, hep annesini gezdirsin diye laf çakıyor
. Sanki şimdiye kadar damat mı varmış millet ne diyosa desin..
Aslında anneler böyle düşünse bile evladı yani sen üzülme diye belli etmez

Merhabalar,

seni gönderdiğime şükret mi, sen onun tapulu malısmısı ki, hayret bişey ya, bunda sevinilcek bişey göremedim ben

annenide haklı buldum 1 saat nedir Allah aşkına götürse getirse ölür müydü, üstelik kına ortak akrabanızın onunda akrabası yani

bence ses etme, çünkü konuşsan olay büyücek gibi hatasını kabul edecek gibi durmuyor

Annen de kayınvalidenden farksız
Eşin senin yanında bile bulunmamış
Annen hala neden bizi araba ile götürmedi de, hep annesini gezdirsin diye laf çakıyor
. Sanki şimdiye kadar damat mı varmış millet ne diyosa desin..
Aslında anneler böyle düşünse bile evladı yani sen üzülme diye belli etmez

Annem 2 yıldır ilk defa birşey dedi ki annem yola çıkabilen bir insan değil o nedenle bozuldugunu düşünüyorum. Bence en azından teklif edebilirdi direk gelmedi.
Transit dediğim, 30 kişinin bindiği düğüne gitmek isteyenlerin bindiği şehirler arası küçük araç.

seni gönderdiğime şükret mi, sen onun tapulu malısmısı ki, hayret bişey ya, bunda sevinilcek bişey göremedim ben

annenide haklı buldum 1 saat nedir Allah aşkına götürse getirse ölür müydü, üstelik kına ortak akrabanızın onunda akrabası yani

bence ses etme, çünkü konuşsan olay büyücek gibi hatasını kabul edecek gibi durmuyor

Eşim kim ne düşünürse düşünsün umrumda değil dedi zaten annemi söylemeden aileler böyle böyle dediler dedim.
Anneme hak veriyorum ki yola çıkabilen biri değil ki bu kınaya gitmek zorundaydı öz be öz teyzem sayılan bir kadının oğlunun kınasıydı gelmezse küsülen cinsten.
Eşim evet göndermiyordu kavga ettiğimizde otur oturdugun yerde falan demişti bi gün önce. Ertesi gün sustu ama.

Annem 2 yıldır ilk defa birşey dedi ki annem yola çıkabilen bir insan değil o nedenle bozuldugunu düşünüyorum. Bence en azından teklif edebilirdi direk gelmedi.
Transit dediğim, 30 kişinin bindiği düğüne gitmek isteyenlerin bindiği şehirler arası küçük araç.

Aileni götürmek zorunda değil
Ama seni götürmeliydi evet ( Bu arada madem eşin böyle bi tip -izin verdiğime seni yolladığıma şükret ne demek- , müsait olunca ehliyet al kendin git gel arabayla )
Eşin seni bile götürmemişken ah bizim damat ancak annesini götürsün demek te annene yakışmamış bence
Yangına körük olmuş

götürmek zorunda değil tabii arkadaşlar ama basit bi nezaket kuralı bu eşin gidiyorsa anneside geliyorsa en azından sizi götüreyim mi diye sorarsın

hiç mi hakkı geçmemiş kayınvalidesinin adama hiç mi sofrasına oturmamış, uzak bir yer olsa neyse, o akşam işi gücü olmuş olsa neyse

Son düzenleme:
götürmek zorunda deil tabii arkadaşlar ama basit bi nezaket kuralı bu eşin gidiyorsa anneside geliyorsa en azından sizi götüreyim mi diye sorarsın

hiç mi hakkı geçmemiş kayınvalidesinin adama hiç mi sofrasına oturmamış, uzak bir yer olsa neyse

Öyledir normali
Ama eşi konu sahibini bile götürmezken hatta yolladığıma şükret derken böyle bi nezaket beklenmesi garip bence
En iyisi ehliyet almak, bu durumlarda arabayı alıp ister kendisi ister annesiyle gitmek..

zamanla herşey oturur bence yeni evliyken birde kaynana falan karışıyorsa oluyor böyle şeyler...kızkardeşim ve ben ayrı şehirdeyiz senede on gün kalmaya gelir oğluyla kardeşim..kayınpeder..kızkardeşimin kocasına diyormuşki...falanca aileme gidyorum demişte sevgilisinin yanına gitmiş:53:

Öyledir normali
Ama eşi konu sahibini bile götürmezken hatta yolladığıma şükret derken böyle bi nezaket beklenmesi garip bence
En iyisi ehliyet almak, bu durumlarda arabayı alıp ister kendisi ister annesiyle gitmek..

Ehliyetim var ama arabayı bana vermez.
Maddi gücümde şu an borçlar varken araba almaya yetmez.

bence annenin eşin hakkında söylediklerini eşine söylememelisin onu belirtmeden geçmeyim dedim, karı-koca, anne-kız, bu konuşmalar hep ikililerin arasında kalmalı, yoksa sittin sene geçse unutulmuyor o laflar, 20 sene sonra bile karşına çıkar annen bana bunu demişti diye

götürmek zorunda değil tabii arkadaşlar ama basit bi nezaket kuralı bu eşin gidiyorsa anneside geliyorsa en azından sizi götüreyim mi diye sorarsın

hiç mi hakkı geçmemiş kayınvalidesinin adama hiç mi sofrasına oturmamış, uzak bir yer olsa neyse, o akşam işi gücü olmuş olsa neyse

Evet canım sanırım annemin bozulduğu konuda bu :(
Gidilecek araç olsa veya ortam olsa kesinlikle annem alınmazdı.
Teklif bile etmemesine alındı sanırım.
Ki ben haklı buluyorum annemi.
Tansiyonu şekeri olan bir kadın.

Back
X