• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

75 den 50 kilo ya iniyorum :)

maskarpone

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2014
45
0
0
Trabzon
merhabalar :)

bende zayıflamaya karar verdim 1 58 boyum 75 kiloyum hedefim 50 kilo olmak :16:

neler yedim bende buraya yazıcam artık benimde zayıflama günlüğüm var :16: bana destek olmak isteyen katılmak isteyen arkadaşlar olursa çok sevinirim :)

sabah hafif kahvaltı yapmıştım öglende haşlanmış tavuk yiyicem bir dilimde karpuz sonra tekrar yürüyüş.. öyle işte :24:

merhaba yeni günlüğün hayırlı olsun umarım istediğin kiloya ulaşırsın aslında bende yeni bir günlük açmak istedim ama dilersen sana katılabilirim
pazartesi başladım bende diyet yapmaya.aslında alışkanlıklarımı değiştirmeye çalışıyorum şimdilik.azar azar porsiyon küçültüp psikolojik olarak kendimi hazırlayıp sıkı bir beslenmeye öyle geçmeyi planlıyorum. 61.6 ile başladım p.tesi boyum da 1.55.bakalım bir haftada ne kadar gidecek.bu arada iki gündür leslie 3 mil ile yürüyorum.

merhaba yeni günlüğün hayırlı olsun umarım istediğin kiloya ulaşırsın aslında bende yeni bir günlük açmak istedim ama dilersen sana katılabilirim
pazartesi başladım bende diyet yapmaya.aslında alışkanlıklarımı değiştirmeye çalışıyorum şimdilik.azar azar porsiyon küçültüp psikolojik olarak kendimi hazırlayıp sıkı bir beslenmeye öyle geçmeyi planlıyorum. 61.6 ile başladım p.tesi boyum da 1.55.bakalım bir haftada ne kadar gidecek.bu arada iki gündür leslie 3 mil ile yürüyorum.

hoşgeldin canım gel beraber zayıflayalım :) kilon azmış sen benden önce verirsin bile çoktan , güzel başlamıssın diyete devam böyle umarım çok güzel zayıflıycaz :)

sabah melemen yedim bir dilim kepek ekmeği, bir dilim karpuz , form çayı içtim , annemin tavsiyesi üzerine ekşili pekmez içicem 1 bardak çok yağ yakıyormuş denemekte fayda var :) suan kendimi çok az yemem ragmen aç bile hisstemiyorum , gün içinde spor yapıcam , saglıklı yaşama tam gaz devam :16:

kahvaltın süper canım umarım motivasyonun hep tam olur.bende bugün bir ev yapımı poğaça eşliğinde haşlanmış yarım yumurta üç parça domates ve bir lokma ekmeğe çikolata sürüp yedim.sade kahvemi de içtim şimdilik bu kadar.yarın sabah bir haftam bitecek bakalım ne kadar verdim.

Bende 79 kiloyum hedefim biran önce 55 olmak boyum 1.63 inşallah gider bu kilolar....önceden 89 idim şimdi 79 um veriğim 10 kiloyuda bir yıldır aldım verdim aldım verdim daha almıycam inşallah 1 kilo bile versem kar

slm premsess umarım sende istediğin kiloya inersin.eşimle iddiaya girdik kurban arefesinde iddia bitecek 52-54 kilo arası iddiamız.tam iki ay var.
inada binmesi iyi oldu.hiç inanmıyor.geçen yıl 51 kiloya kadar inmiştim.inşallah yine olurum.işin ucunda kazanmak varken :)
akşam menümü paylaşayım bütün gün oturdum evi toparlayıp leslie yapıcam

yarım dilim çavdar ekmeği
2 köz sivri biber
3 ızgara kanat
iki kaşık kuskus pilavı
bir kase salata
bir bardak şalgam suyu
5 küçük z.yağlı yaprak sarma
üç parçada patates kızartması
ve bir top sade dondurma yedim.
umarım bu kadar yemekle kapatırım günü tekrar görüşmek üzere arkadaşlar.bu arada konu sahibi arkadaşım tartı günü belirleyelim sen ne zaman istersen motivasyon olsun

slm premsess umarım sende istediğin kiloya inersin.eşimle iddiaya girdik kurban arefesinde iddia bitecek 52-54 kilo arası iddiamız.tam iki ay var.
inada binmesi iyi oldu.hiç inanmıyor.geçen yıl 51 kiloya kadar inmiştim.inşallah yine olurum.işin ucunda kazanmak varken :)

2 köz sivri biber
3 ızgara kanat
iki kaşık kuskus pilavı
bir kase salata
bir bardak şalgam suyu
umarım bu kadar yemekle kapatırım günü tekrar görüşmek üzere arkadaşlar.bu arada konu sahibi arkadaşım tartı günü belirleyelim sen ne zaman istersen motivasyon olsun

İnşallahh yaaa veririz evet :8::8::8: bencede bi gün tartı günü olsun ben yarın tartılıp yazıcam inşallah isterseniz bnde yediklerimi yazarım :21:

2 köz sivri biber
3 ızgara kanat
iki kaşık kuskus pilavı
bir kase salata
bir bardak şalgam suyu

İnşallahh yaaa veririz evet :8::8::8: bencede bi gün tartı günü olsun ben yarın tartılıp yazıcam inşallah isterseniz bnde yediklerimi yazarım :21:

Merhaba.Merak ettim diyetinin sonucunu.
Şu an 26 Ağustos, ne kadar kilo verebildin?

Back
X