75 den 65 e gidecek yolcular kalmasınnnnnnn

hareketlendi gerçekten protein ağırlıklı ssebze diyeti değişik miş hadi bakalım sonuçları alırız pazartesi

yada haftaya pazartesi tartılalım o zaman ben de hazırlayabilirim bu hafta çok yoğunum

Valla ben de o çizelgeye baktım ama ne gordum ne buldum sadece hamılelık cıkıyor... Aslında burda aktıf olanların her hafta kac kılo verdıgını lıste halınde yapsak belkı bırbırımıze rapor verıcez dıye daha cok gaza gelırız

ha anladım bende düşünüyordum ama aramadım, eskiden yapardım kalem gibi olacağım diye her tartıda değiştirdikçe motivasyon tavan yapardı

iyi fikir

eveeettt dün gece 12 den itibaren sağlıklı beslenme programıma adım atmış bulunuyorum...gece yatağa her gün çikolata yeyip girerken dün 2 bardak su içip girdimmm..

sabah taa 1 bardak suyla gne başladım şimdi çocuklarım uyanan kadarbisiklete bncem evde tabi...

Süpersiniz kızlar. Ben eve yeni geldim otobüste bi kaç çizi atistirdim ama dün gece de yemek yememistim. Şimdi kahvaltı hazırlıycam evde ne var ne yok bilmiyorum. Feyza spor yapmışsın harika ben de Toto kaldırıp en azından 200 ip atlayim. Ama çok yorgunum fazlası bugün için zor

Bence de bu çok güzel bir fikir ama ben yapamam o çizelge işini. Her hafta pazartesi mi tartı günümüz yoksa cuma mi bi ortak kanıya varalim mi

Günaydınnn
Bende dün amatörce spor yaptım 15 dk bugun ağrımayan yerim yok
Bencede pzt tartı günü olsun
Hafta sonları kv e gidiyoz, namussuz çok güzel yemekler yapıyo benim için en büyük sınav hafta sonlarını atlatmak
Ya ben sadece sbh kahvaltıda yiyom ekmek normal ekmek yiyom evde o olunca diğerini almaya üşeniyorum
Ligth ekmek, kepek çavdar yada tam buğday yrmek gerekiyo aslında

namussuz lafına sesli güldüm valla...
çalışıyo musun sen biraz da kendimizden bahsedelim arkadaş olalım derim millet..

ben 28 yaşında 10 yıllık evli biri 6 diğeri 2,5 yaşında iki erkek çocuk annesi
ev hanımı biraz tembel ve tombik bi bayanım işte...

saat 10:30 kahvaltım
1 haşlanmş yumurta + 5 zeytin + 1 parça helva + 1 etimek ekemk üzerne az sürülmüş reçel + bol domates + 2 bardak şekersiz çay
akşama kadar 10 ila 15 bardak su içersem iyidir
bugün şişe edinsem iyi olur bardakla sayılmıyo mübarek su

Selam kızlar sabah kahvaltı yapmadım çok yorgunum uyumayi tercih ettim. evde yumurta peynir ekmek filan kalmamış. Yufka ve sucuk vardı ben de Sucuklu gozleme yaptım onu yedim
Gelince tartildim 74.5 kg yum. Annemin tartisi 75 den aşağı tartmiyodu.
Kendimden bahsederek olursam 33 yaşındayım 8 yıllık evliyim 2 çocuğum var memurum.
Pazartesi tqrti gunu diyorsanız uygundur dediginiz gibi hafta sonu kaçamakları nin önüne geçmiş oluruz hem. Inşallah en kisa zamanda emelimize nail oluruz.

bence mutlaka pazartesi olmalı ki hafta sonu cozutmayalım...
bende tartı günü pazartesi diyenlerdenim, pazartesi sonucu beğenmezsem çarşamba da tartılıyorum benim kayınvalide de namussuz hafta sonu döktürüyor
ekemk yiyomusunuz kızlar yiyosanız ne tür?
ekmek olarak sabah bir dilim çavdar ekmeği yerim ben kızarmış olmalı ama , sıkılınca bazen kepek olur
bende 9 yıllık evli çocukluyum, son üç senedir de beslenme üzerine az çalışma yapmamış kendi kendine uzmanımammma az önce 2 tane elmalı kurabiye yedim en az bir senedir yememiştim ama telafi edecem şimdi yeşil çay zamanı spora da çıkacam inşallah ev işi yaparım utancımdan yarın yapacağım işleri bile bugüne aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…