hareketlendi gerçekten protein ağırlıklı ssebze diyetiKimyayas burası baya hareketlendi. Yarın protein ağırlıklı sebze diyetime başlıyorum. Ikindiye doğru bir kez ara öğün yaparım çok acikirsam. onun haricinde 3 öğün yicem. 200 ip atlama ekliyorum yapmadığım günün ertesi günü 400 e çıkarıcam ceza olarak. Ekim kadar 69 görücem inşallah.
Yeni gelen arkadaşlarımız siz nasıl bir plan uygulayacaksiniz
vallaa becerikli ve vakti olan bir arkadaş yapsa hiç fena olmazarkadaşlar dyet takvimi yapamıyo muyuz artık ya....
onu demedm canım yanlış anladın galiba....yada haftaya pazartesi tartılalım o zaman ben de hazırlayabilirim bu hafta çok yoğunum
iyi fikirValla ben de o çizelgeye baktım ama ne gordum ne buldum sadece hamılelık cıkıyor...Aslında burda aktıf olanların her hafta kac kılo verdıgını lıste halınde yapsak belkı bırbırımıze rapor verıcez dıye daha cok gaza gelırız
Bence de bu çok güzel bir fikir ama ben yapamam o çizelge işini. Her hafta pazartesi mi tartı günümüz yoksa cuma mi bi ortak kanıya varalim miValla ben de o çizelgeye baktım ama ne gordum ne buldum sadece hamılelık cıkıyor...Aslında burda aktıf olanların her hafta kac kılo verdıgını lıste halınde yapsak belkı bırbırımıze rapor verıcez dıye daha cok gaza gelırız
namussuz lafına sesli güldüm valla...Günaydınnn
Bende dün amatörce spor yaptım 15 dk bugun ağrımayan yerim yok
Bencede pzt tartı günü olsun
Hafta sonları kv e gidiyoz, namussuz çok güzel yemekler yapıyo benim için en büyük sınav hafta sonlarını atlatmak
Ya ben sadece sbh kahvaltıda yiyom ekmek normal ekmek yiyom evde o olunca diğerini almaya üşeniyorum
Ligth ekmek, kepek çavdar yada tam buğday yrmek gerekiyo aslında
bende tartı günü pazartesi diyenlerdenim, pazartesi sonucu beğenmezsem çarşamba da tartılıyorumbence mutlaka pazartesi olmalı ki hafta sonu cozutmayalım...
ekmek olarak sabah bir dilim çavdar ekmeği yerim ben kızarmış olmalı ama , sıkılınca bazen kepek olurekemk yiyomusunuz kızlar yiyosanız ne tür?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?