- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Annemin eski evi yani çocukluğumun geçtiği ev 7 metrekare idi. Gayet sigmistik biz. Insallah bi sorun olmazMerhaba kk hatunları sorunum 75 m2 kiralık bir evi tutup tutmamak meselesi.
Suan oturdugum ev 90 m2 var.
Kiraya çıkmam gerekiyor ve kiralar aşırı uçuk kızlar en ucuz yüzüne bakılmayacak ev 1100 tl'den başlıyor ve 1250,1300,1500 diye gidiyor sırasıyla
Bu evi bir tanıdık sayesinde 900 tl'ye kiralayacagız
Benim için önemli olan şeylerden birisi kızımın okuluna yakın olması ve kızıma bakan arkadasımın evine de yakın olması
Şimdi ki oturdugum ev tam da bu tarif ettiklerime göre bir alandaydı.
Şuan kararsız kaldım ev bahçe katı ama çok güzel dizayn edilmiş ve rutubeti olmayan bir ev , havadar da üstelik bahçe sadece bize ait olacak şekilde diğer apartman sakinlerinin girebilecegi bir alan yok, bahçeye oturma odasındaki bahçeye açılan kapıdan giriyorsunuz ve okula ve arkadasıma çok yakın ve bir alt sokagımda bu dedigim ev hatunlar.
şimdi sorunuma gelince eşyalarım sıgmayacak sanki bu eve
Kızımın odası özellikle çünkü baya eşyası var kuzumun ve bir çok mobilyasını gözden çıkarmam gerekecek.
Mutfak ise yine küçük ev onca tabak çanak tencereyi nereye sıgdıracagım bilmiyorum dolap sayısı az çünkü
Of kızlar bu durumda olanlar bana bir fikir verirse sevinirim.
mutfak bu kızlar evet dolap sayısı neredeyse yok gibi
Evet theey bu
O kiralanmış canım zaten konum olarak bana uymuyordu
ama bu hakkaten çok küçük bu 75 değil cnm benım 65 mt kare bu dıştan ölçümü değil yaşam alanı mt 2 hesaplayacaklar ki büyük ihtimalle 65 tir.Evet theey bu
brüt 75 m2 ben de öyle düşünüyorum sanırım 65 felandırama bu hakkaten çok küçük bu 75 değil cnm benım 65 mt kare bu dıştan ölçümü değil yaşam alanı mt 2 hesaplayacaklar ki büyük ihtimalle 65 tir.
sen o evi unut bence cnm 90 ile 65 arasında dağlar kadar fark varbrüt 75 m2 ben de öyle düşünüyorum sanırım 65 felandır
aynen bnm evimde 3+1 170 metrekare bende 1000 liraya oturuyorumayy ne bu kiralar bu kadar cokmu sastim ben 4 odali bi evde bedavaya otutuyorum o zaman evimin kiymetini anladim bak simdi
aynen bnm evimde 3+1 170 metrekare bende 1000 liraya oturuyorum
tekirdağ cnmHangi şehir ?
ben sizinkinin yaninda hic para vermiyorum o zaman benim 500 lira 120 metkare en az herseyi var merkezde dogalgaz vs egede bi ilcedeyimaynen bnm evimde 3+1 170 metrekare bende 1000 liraya oturuyorum
Ben de bir sene oncesine kadar beykozda oturuyordum evim 160 m2 ydi ve sahile cok yakindi. Ama ev sahibi kirayi bir anda iki katina cikarmak isteyince mecburen beykoz a veda etmek zorunda kaldim. Sirf bu yuzden tayin istedim. Beykoz cok guzel ama kiralar gercekten cok ucuk.110 m2'lik evden 65 m2'lik eve taşınmak zorunda kaldım bende şehir değişikliğinden dolayı. Beykozdayım ve burada da kiralar uçmuş durumda. 850ye girmişti. Bu sene 930 oldu. Seneye kim bilir kaça çıkar. Ve evim o kadar küçük ki. Salonumla hol ve mutfak bir arada. Yatak odam biraz geniş. Çocuk odası hele tek bir çekyat sığdı. Birde kızımın beşiği ile şifonyeri var. Başka yere çıkmaya kalksam 1500dan az kiraya ev bulmam imkansız.
Benim avantajlı tarafım eşyamın az olmasıydı. Tek bir koltuğum haricinde sığdık eve. Mutfakta hiç dolabım yok. Sdc davlambazın iki yanında küçücük iki göz. Onun içinde tv ünitemin yanına küçük bir dolap aldım. Cam eşyalarım, tabak vs içinde. Halılarımı dağıttım. Serecek yer yok çünkü. Elden çıkardıklarım bunlar sdc. Evimin tek avantajlı tarafı eşimle iş yerimize yakın olması, merkezde ve sahilde oluşu.
Bahsettiğin ev çok küçük durmuyor ama sıkılma ihtimaliniz çok yüksek. Ben hala bunalıyorum evimde. Küçük ve dar geliyor. Ama okula ve bakıcıya yakın olması büyük avantaj. Evde geçirecek vaktinizle kıyaslayın. Bahçeli olması da avantaj gibi duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?