inşallah becermişimdir fotoğrafları yüklemeyi :S
yorumlarınız beni çok mutlu çokkk teşekkür ederim daha iyileri ve güzelleri sizlerin olur inşallah. ben 8 yıllık evliyim ve 2 çocuk annesiyim daha sonraki fotoğraflarda onalrın odasınıda çekicem evim 2+1 75 m2 inanın küçük evi düzenlemek zor oluyor yinede beyenmenize çok sevindim
yorumlarınız beni çok mutlu çokkk teşekkür ederim daha iyileri ve güzelleri sizlerin olur inşallah. ben 8 yıllık evliyim ve 2 çocuk annesiyim daha sonraki fotoğraflarda onalrın odasınıda çekicem evim 2+1 75 m2 inanın küçük evi düzenlemek zor oluyor yinede beyenmenize çok sevindim[/QU aynı başlığa başka foto eklebilirim değilmi kızlar?
Canim evin cok guzel,
ama ben biraz koltugunla halina takildim.
Ikiside ayri ayri cok guzel ama beraber olunca oldukca kalabalik gosteriyor evini.
Halini daha sade birsey tercih edersen cok daha guzel olur sanirim.
Nacizane fikrimi belirtmek istedim..
Çook beğendim :) Güle güle mutlu mutlu oturun. Ancak sanırım salondaki büyük ayna biraz yüksekte :44: Daha alçakta olursa eviniz daha şık ve geniş gözükür. Ama bu haliyle de gayet güzel.
^ Valla yazarken bende tahmin etmistim, halilari kesin cocuklardan dolayi bu renk kullaniyodur simdi diye.
Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin, banada once hayirli bir es, yuva ve bir ev nasip etsiiin insallah
2 çocuk ve küçük bi eve rağmen çok zevkli...bayıldım...ellerinize sağlık becerikli bi hanımsınız belli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?