75 m2 ye sığan mutluluk :)))

cok güzel bir evin var güle güle otur...kücük olsun senin olsun....önemli olan huzur...

güle güle otur canım misler gibi tertemiz bir yuvan var.ayrıcaaaaaaaaaa nevresim takımına bayıldım çok iddialı renkmiş canım ohhhh mis gibi

canım ne güzel özetlemişsin mutluluğun dünya malına değişilmiyceğini.ayrıca evinde eşyalarında gayet güzeller .mutluluk huzur eksik olmasın bu tatlı yuvadan .diğer resimleride bekliyoruz haa

inşallah becermişimdir fotoğrafları yüklemeyi :S

acayip şirin bir ev ya :) inanılamz hoşuma gitti renkleri de güzl seçmişsiniz halının rengi salona ışıltıu getirmiş resmen . azıcık aşım kaygısız başım diye boşuna dememişler ne kdr güzl küçük ev bnde hep istyorum böyle kutu gbi mutfağınıza da merak ettim. kendi evinizdir umarım çok cici bici bir ev :)

evin çok şık cnm güle güle otur :) kaç zamandır bu forum beni fena sardı evler birbirinden güzel :)

Çok eşyanın sorumluluğu,temizlik işleri gibi,zaten fazlaca yorucudur.Siz akıllı davranmışsınız.Hem görseli hoş,hem kullanışı kolay...Üstelik te titiz bir anne olduğunuz belli.Duvardaki aynanız genişlik katmış.Herşey çok uyumlu.Mutlu olun yuvanızda...

çok beğendim...
o kadar doğru kullanmışsınız ki evinizde ki alanı harika olmuş
kullandığınız dekorasyon objeleri de çok güzel
ferah bir ev ve güzel güneş gören bir ev aydınlık

Sıcacık bi yuva..Samimi..Tertemiz..Daha ne olsun..
Huzurun,mutluluğun yaşandığı o kadar belli ki..Rabbim ağzınızın tadını bozmasın

Çok şirin. Ben böyle küçük evleri çok beğeniyorum. Eğer dekorasyonunuzda yenilik yapmayı düşünürseniz birgün country tarzında birşeyler yapabilirsiniz. Daha da sevimli olur İyi günlerde oturun ailenizle

evin çok güzel canım, önemli olan evlerin m2leri değil, içlerinde ki huzur ve mutluluktur, sizde bi ömür mutlu mutlu yaşayın inşAllah

Masa ortun halinla ayni desende oldugunu fark etim ve cok hos bir goruntu olusmus.....Evin cok guzelmis her seyi birbirine uyum halnde alm_s_n Gule Gule kullan! :112:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…