76 kilodan 65 kiloya yolculuk başlasın

KaçOTE="zayiflicammm, post: 39638640, member: 661921"]INŞALLAH basaricaz hep baraber benim.idela kilom 55 [/QUOTE]
Kaç kilosun şimdi ben 3 aydır diyetteyim 83 ten 70 e düştüm

Aksam yemeği:3 tane etsiz lahana sarması,1 kase yoğurt ve mercimek çorbası

Eklentiler

• IMG_20150226_161101.webp
    26 KB · Görüntüleme: 52
Sağol caE="gurbet, post: 39651için etsiz yapmış member: 378280"]afiyet olsun tatlım[/QUOTE]
Sagol canım canım annem benim icin etsiz yapmış ama az yememe kızıyo bir haftada anca bitirirsin bu gidişle diyor

Sagol canım canım annem benim icin etsiz yapmış ama az yememe kızıyo bir haftada anca bitirirsin bu gidişyetiyorsaa
sen et yemiyormusun ki[/QUOTE]
Yok canım ya senelerdir yemiyorum yiyemiyorum senede bir ızgara tavuk yerim işte köfte,balık,ton balığı,tavuk sote,tavuk göğsü yetiyorda artıyor bile

Modem buE="gurbet, post: 39651669, member: 378280"]Yok canım ya senelerdir yemiyorum yiyemiyorum senede bir ızgara tavuk yerim işte köfte,balık,ton balığı,tavuk sote,tavuk göğsü yetiyorda artıyor bile[/QUOTE]
köfte yiyorsun ama
sebebi var mı yememenin[/QUOTE]
Midem bulanıyor

Bugün cooook güzel bir gündübool bool temizlik yaptım,1 saat yürüdüm,parktaki aletlerden 10 dk yaptım,kendime bakıp yaptım,kitabımı okudum,leslie 2 mil yaptım,banyomu yaptım simdi annemle yeşil çayımızı içiyoruz çok güzel bir gündü

Bugün yediklerim:hic fena değil dimi?

Eklentiler

• 2015-02-26_19.21.03.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…