meyve candırİyiki meyveler varkendimi bildim bileli sevmediğim meyve yoktur ama diyette imdadıma böylesine yeticekleri hiç aklıma gelmemişti
Bence hala harikasınız canım ben be yapayım aylardır gram gram gidiyor sabret gidecek inş ama adet olmamam çok etkili haberin olsun en az 1 kilo etkiliyor kiloyu . Kıyafetlerin hayırlı olsun Gül'e Gül'e bollaşsınlarBugün mutlu olmama neden olan çok güzel bir şey oldugeçen sene mayıs ayında aldığım elbisemin önceden fermuarını bile zor kapatıyordum ve üsten acayip sıkıyordu bugün denedim ve dalgınlığıma geldi fermuarı acmadım tam elimi uzattım fermuarı kapatmak iiçin aaaaaa meğer ben fermuarı açmadan gayet rahat giyecek duruma gelmişim ayy nasıl mutluyum anlatamam bideee bana çok bol olan etegimi daralttım etegim üstüme tam oldu beni asıl mutlu eden bu etegi başka bi vitrinde falan görsem bu ne minik etek derim ay görseniz beli incecik minicik bir etek çok mutluyum çooook
Amin sağol cnmBence hala harikasınız canım ben be yapayım aylardır gram gram gidiyor sabret gidecek inş ama adet olmamam çok etkili haberin olsun en az 1 kilo etkiliyor kiloyu . Kıyafetlerin hayırlı olsun Gül'e Gül'e bollaşsınlar
Eyer bu mart ayında 2-3 kilo verirsem hem 4 ay diyet yaptığım için hem kilo verdiğim için kendime ödül olarak dondurmaaa alıcam
Daha yemedim mî canım dondurmaEyer bu mart ayında 2-3 kilo verirsem hem 4 ay diyet yaptığım için hem kilo verdiğim için kendime ödül olarak dondurmaaa alıcam
Yok canım korkuyorum yemeye ödül olarak yicem nisanda eğer martta 2-3 kilo verirsem odaDaha yemedim mî canım dondurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?