77 den 57 ye ordanda alışverişeeeeeeeee :)

Cordelia

To be or not to be…
Pro Üye
22 Ocak 2013
41.707
210.634
798
Merhaba

Bir süredir forumdayım. Artık benimde bir gunlugum olsun istedim.
Kendimden kısaca bahsedeyim.

Boyum 170 cm.11.01.2013 tarihinde diyete başladım. 77,20 Kg. ile.
Şuanki Kilom 72,9 kg.
Hedefim 58 Kg.
Yaşım 28.

Geçen yıl 70 kg ile diyete başladım. 63 kg oldum. Ortalama iki ayda 10 kg alarak 73 kg. oldum. Sonra sigarayıda bırakınca hoppp
bir baktım 77 kg olmuşum ((
Son 10 yılım böyle geçti. Kilo al Kilo ver. Bu sefer sağlıklı yaşamı seçtim. Kilo vereceğim ve geri almayacağım. Gece yeme alışkanlığım vardı. yaklaşık bir aydır gece yemeyi çok şükür bıraktım.

Diyet yöntemim kalori diyeti diyebiliriz. Kendimi yiyecek olarak sınırlamamış oluyorum. Örneğin 1 porsiyon su böreği yiyebilirim
ama 900 kl. onu yersem günü bir meyve bir çorba ile tamamlamam gerekiyor :))) dolayısı ile börekten vazgeçiyorum. :)))

Menülerimi sizlerle paylaşacağım. Gerçekten kararlı iseniz bana eşlik etmenizden çok mutlu olacağım.

Mağazada beğendiğim bir kıyafeti incelerken, tezgahtarın; daha ben bedenimi söylemeden suratıma bakıp en büyük beden 42 size olmaz dar kalıp demesinden bıktımmmmmmmmmmmmmmmm.((

Birbirimize destek olup hep birlikte kalıcı olarak kilo verelim. Ne dersiniz?

Son düzenleme:
Sabah
1,5 dilim çavdar ekmeği 80 kl.
1 yumurta 80 kl
biraz peynir 100 kl
1 zeytin 10 kl

Ara 3 ad.bisküvi 105 kl.

öğle

1 küçük elma 50 kl. 1 porsiyon k fleks 150 kl.

Ara 4 ad. bisküvi 140 kl.

Bugün Toplam kalori : 715 kl.

Bugün karbonhidrat ağırlıklı beslendim. akşam sebze et yada balık ile dengeleyeceğim.

merhaba cnm hedeflerimiz aynı bende suan 73 kiloyum..o tezgahtarları dövmek istiyorum bazenhep beraber vericez bu kiloları merak etme

merhaba cnm hedeflerimiz aynı bende suan 73 kiloyum..o tezgahtarları dövmek istiyorum bazenhep beraber vericez bu kiloları merak etme

Hoşgeldin canım. İnşallah fıstık. İstediğimi alamıyorum. Mağazalarda aynanın karşısında çok mutsuz oluyorum. Deniz sahili söylemeye gerek yok. bıngıl bıngıl yağlar Bu yaz bu kilolar olmayacakkkkkkkkkkk

hoooyyyy kimler topik yapmışlar yeni kimler

tatlım tatlım yepizyeni başlığın ve yepizyeni sapsağlıklı ipince ve zapzarif hayata attığın ilk adımın kutlu mutlu uğurlu olsun

ÇITIR Bİ GELECEK İÇİN ELELE:13::13:

Günaydın Hayırlı Cumalar

Sabah 3 mil leslie (45 dk yürüyüş) 1 bardak sirkeli ballı su 1 büyük bardak ılık su
Menüm
1 dilim çavdar ekmeği 70 kl.
1 yumurta 80 kl.
1 miktar lıght krem peynir 50 kl.
2 ad. zeytin 20 kl.

Ara 2 bisküvi 2 çubuk kraker 100 kl.

Öğle

150 gr. haşlanmış tavuk 250 kl.
1 ad haşlanmış patates 100 kl.

Darlaa ben kiloo almisimmm
Hemde tam 1kiloooo

Üzülme tatlım sakın moralini bozma. Sayfanada yazdım. Olur bazen. Azimle iradeyle mücadele edeceğiz. Yazın pişman olmayalım
4 ay var önümüzde çok iyi değerlendirmeliyiz. 76-77 sin sen her ay 4 kg 60-63 arası olabilirsin. Buna inan kendini bu yaz o kiloda hayal et. Şıkır Şıkır giyinmişsin. Düğüne gidiyorsun. herkes şoklarda. Vayyyy süper olur. Hadi birlikte başaralım yaa sende zayıfla.

Tamamm canimmm gaz ver bana gaz:):):)

Ara 2 bisküvi 2 çubuk kraker 100 kl.

Öğle

150 gr. haşlanmış tavuk 250 kl.
1 ad haşlanmış patates 100 kl.

Ara k fleks 200 kl
Akşam bir haslanmis patates 100 kl..
1kuru incir 1 kuru sayısı 60 kl

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…