Ben şanslıyım tatlı sevmem. Canım bazen çikolata istiyor. Nemi yapıyorum. :))) Tabi ki yiyorum. Kalori diyeti yaptığım için kalorisine bakıp o gün o kadar eksik yiyorum. Ama haftada 1 10 günde 1 onun dışında kayısı incir yiyorum. Birde mutlaka ballı bir şeyler içerim.
Süt ,sirkeli su yada tarçınlı suya bal koyarım. Tatlı krizi falan kalmadı yani. Tavsiye ederim canım benim.
Ara 1 porsiyon k fleks 200 kl.Leslie 2 mil yürüyüş 2 bardak ılık su
Sabah Menüm
1 dilim çavdar ekmeği 60 kl.
biraz peynir 75 kl.
1 yumurta 80 kl.
1 zeytin 10 kl.
ara 2 bisküvi 70 kl.
Öğle 1 elma 60 kl.
Şimdilik bu kadar yediklerim.
Lahana çorbam hazır. yarın lahana diyetine başlıyorum. Yarın Sabah kilo bildirimi yapacağım. bakalım bir haftada ne kadar kilo verebileceğim. Normalde benim diyet anlayışıma uygun değil ama bir haftacık çabucak biter.
Ahh canimm yaa ben almadimm yapamicamm biliyorumm sen yap olmazsa bende sonra denerim belki kizmaa tmm özürrr :)
Selam Fıstıklarrr Merhaba Günlüğüm :)
Bugün lahana çorbası diyetine başladım. 6 tabak çorba içeceğim. 2 portakal 2 elma 1 kivi yiyeceğim. Meyvelerin kalorisi 300 Çorbanın kalorisi 400 bile yoktur tahminim. Toplam 700 kl. Çok az ama nasıl artırırım bilemedim. Belki biraz daha meyve yerim. yiyebilirsem. Bugün böyle geçecek.
Sabah kilom 72,30 kg. Düne göre 200 gr fazla nedenini bilemedim. Hergün tartılmanın zararı işte moral bozuyor.
Bakalım bir haftada kaç kilo veeceğim.
Unutmuşum yazmayı. Leslie 3 mil yürüdüm. Ve bol su içiyorum. Ilık tabii :)))
Vallaa afferimmm kiz sanaaaaa
Lahana çorbam hazır. yarın lahana diyetine başlıyorum. Yarın Sabah kilo bildirimi yapacağım. bakalım bir haftada ne kadar kilo verebileceğim. Normalde benim diyet anlayışıma uygun değil ama bir haftacık çabucak biter.
ben 1 gün zor dayandım umarım sen devam ettirebilirsin
slm kızlar..
valla lahana çorbası zormuş içenlerden duydum ama baya kilo verdiriyormuşş inş dayanırsın cnm ben hiç yapmadım
Ilk günü tamamladim. Çok şükür
Merhaba Lahana diyetim kötü gidiyor. Hiç kaçamak yapmadım ama kilo aldım. Bugün son günüm bırakıyorum. 3. günde bırakabilirsiniz diyordu.( Bir daha asla yapmam böyle bir diyet yapmam.
Bugün Menüm
1 tabak lahana çorbası 150 kl.
10 kuru kayısı (alşveriş merkezinde çok acıktım ) 250 kl.
Çok tokum.
Yarım elma yarım portakal yerim. 80 kl. toplam 480 kl.
Sebzeyle falan kaloriyi 800 e tamamlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?