77 den 57 ye ordanda alışverişeeeeeeeee :)

ay ne güzel yaa ben tatlıya bayıldığım için ama bende tutcam kendimi pes etmek yokk tamam cnm notumu aldım sağol

Ara 1 porsiyon k fleks 200 kl.
1 porsiyon meyve 60 kl.

akşam

sade kumpir 300 kl.

ara kuru kayısı 40 kl

4 biskuvi 140 kl

Toplam kalori 1095 kl.
Az önce leslie 3 mil yaptım. :)

Lahana çorbam hazır. yarın lahana diyetine başlıyorum. Yarın Sabah kilo bildirimi yapacağım. bakalım bir haftada ne kadar kilo verebileceğim. Normalde benim diyet anlayışıma uygun değil ama bir haftacık çabucak biter.

Ahh canimm yaa ben almadimm yapamicamm biliyorumm sen yap olmazsa bende sonra denerim belki kizmaa tmm özürrr :)

Selam Fıstıklarrr Merhaba Günlüğüm :)

Bugün lahana çorbası diyetine başladım. 6 tabak çorba içeceğim. 2 portakal 2 elma 1 kivi yiyeceğim. Meyvelerin kalorisi 300 Çorbanın kalorisi 400 bile yoktur tahminim. Toplam 700 kl. Çok az ama nasıl artırırım bilemedim. Belki biraz daha meyve yerim. yiyebilirsem. Bugün böyle geçecek.

Sabah kilom 72,30 kg. Düne göre 200 gr fazla nedenini bilemedim. Hergün tartılmanın zararı işte moral bozuyor.
Bakalım bir haftada kaç kilo veeceğim.

Unutmuşum yazmayı. Leslie 3 mil yürüdüm. Ve bol su içiyorum. Ilık tabii :)))

Vallaa afferimmm kiz sanaaaaa

Teşekkürler canım benim. Hayatıma sporu katmak müthiş güzel bir duygu. Spor yapmayınca eksiklik hissediyorum. Çok hareketsiz çok monoton bir yaşantım vardı. Keşke daha önce başlasa idim ama leslie ile tanışana kadar spor bana göre değil diyordum. Ama bu kadın sevdirdi sporu. Bence ona aferim:))))

ben 1 gün zor dayandım umarım sen devam ettirebilirsin

slm kızlar..

valla lahana çorbası zormuş içenlerden duydum ama baya kilo verdiriyormuşş inş dayanırsın cnm ben hiç yapmadım

ben 1 gün zor dayandım umarım sen devam ettirebilirsin

Neden bıraktın canım? Ben devam ederim çünkü çorbayı sevdim acılı yapıyorum ohh mis gibi:) Bu tarz diyetleri sevmiyorum.
Kendi kendime kızıyorum ne alaka bu diyet diye kısa sürede 5 kg vermekte istemiyorum. Neyse başladım bikere bırakmam Allahın izni ile. Gelişmeleri gün gün yazacağım :)

slm kızlar..

valla lahana çorbası zormuş içenlerden duydum ama baya kilo verdiriyormuşş inş dayanırsın cnm ben hiç yapmadım

Canım sağol yorumun için. Bende ilk defa yapıyorum. Şu saate kadar iyiyim. Hatta herzamankinden daha tok hissediyorum nedense. Diyete alıştım ya zorlanmıyorum. Diyete lahana çorbası ile başlamış olsam dayanamazdım bende. Ama vücüdüm 1 aydır az ve öz yemeğe alıştı. İnşallah sağlıklı tamamlarım.

Günaydın Canlarımmm
Öncelikler teşekkür ederim. Çok mutlu oldum. Ama Sabah Sabah moralim bozuldu. Çünkü Lahana diyetimi hiç kaçamaksız yaptım sonuç kilom aynı.
Puffffffffffffffffffff

Bugünkü Menüm

3 porsiyon lahana çorbası 300 kl.
haşlanmış karnıbahar 170 kl.
3 salatalık 60 kl.
1 domates 20 kl.
1 kumpir tereyağlı sade 300 kl. (yemeyebilirim acıkma durumuma bağlı)

Toplam 850 kl. (kalorilerini fazla fazla yazdım bence 700 kl ancak tutar )

4 mil leslie 2,5 -3 litre su

Aynen sabah yazdığım gibi tamamladım günü. Hiç bir değişiklik yok yarinda kilo vermemiş olacağim. Neyse yarın son günüm olacak vermezsem
Spora başlıyorum leslie 3 mil

Merhaba Lahana diyetim kötü gidiyor. Hiç kaçamak yapmadım ama kilo aldım. Bugün son günüm bırakıyorum. 3. günde bırakabilirsiniz diyordu. ( Bir daha asla yapmam böyle bir diyet yapmam.

Bugün Menüm

1 tabak lahana çorbası 150 kl.
10 kuru kayısı (alşveriş merkezinde çok acıktım ) 250 kl.
Çok tokum.

Yarım elma yarım portakal yerim. 80 kl. toplam 480 kl.

Sebzeyle falan kaloriyi 800 e tamamlarım.

Ayy iyikide yapmamisim :)
Hic mi kilo vermemissinn canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…