77 den 57 ye ordanda alışverişeeeeeeeee :)

Tamamm canimm benim basliyalalimm ama bana gaz ver yoksa ben bozarim biliyorsunn :):)
Dügün var zaten kilo vermeliyimm ya

Bozacak bir durum yokk canım. Bozmak yok. O zaman hiç başlama. Yalnız bir hastalığın varsa başlama doktoruna danis canım

Günaydın Günlüğüm Ve Güzel Bayanlar

Sabah 2 mil leslie akşam 3 mil yapacağım. :)

menüm

1 kuru üncir 40 kl 1 kayısı 20 kl.

3 bardak ılık su (Kahvaltıdan önce kuru incir ve kayısıyı yedikten sonra içiyorum. Birden içmiyorum spor yaparken öncesi sonrası yavaş yavaş içiyorum.)

1 dilim çavdar ekmeği 60 kl
1 miktar peynir 100 kl.
1 zeytin 10 kl. (Yemedim galiba hatırlayamadım.)
1 yumurta 80 kl.

Toplam : 310 kl.

Ara 8-10 badem 50 kl

öğle meyve yiyeceğim. Yarım muz olabilir. 50 kl.

Akşam davetteyim. 700 kl ile sınırlıyım. Bakalım seçeceğim az az :)))

gecede 45 dk spor

Hafta sonu diyeti bozmak yok. Pazartesi tam 1 ay doluyor. Kilo bildirimi yapacağım.

İyi haftasonları diliyorum. Mutlu mutlu daha mutlu olun.

Affiyettt olsunn benimm canima :)

Iyi pazarlar. Günaydın.
Sabah
Iki mil leslie spor. 2 bardak ılık su
Menü
1 dilim çavdar ekmeği 70 kl
1 yumurta 80 kl
1 zeytin 10 k
Biraz peynir 100 kl.
Çok doydum midem küçüldü galiba

Iyi pazarlar. Günaydın.
Sabah
Iki mil leslie spor. 2 bardak ılık su
Menü
1 dilim çavdar ekmeği 70 kl
1 yumurta 80 kl
1 zeytin 10 k
Biraz peynir 100 kl.
Çok doydum midem küçüldü galiba

Affiyettt olsunn canimm
yaa ben gine kilo almisimm yaa kafayi yicemmmm
Nasilll oluyorrr yaaaa

Günaydın mutluyum cunku kilo vermeye yeniden başladım. 72.1 kg çıktım..:))))))
11.01.2013. 77.2 kg.
11.02.2013. 72.1 kg.

Giden kg. 5.1 yuppiiiiii

Darısı başınıza. Nice saglikli mutlu ko vermelere kizlar

Leslie 2 mil yürüyüş 2 bardak ılık su
Sabah Menüm

1 dilim çavdar ekmeği 60 kl.
biraz peynir 75 kl.
1 yumurta 80 kl.
1 zeytin 10 kl.

ara 2 bisküvi 70 kl.

Öğle 1 elma 60 kl.

Şimdilik bu kadar yediklerim.

Çokk sevindim canım kilo vermene 1 ayda çok iyi vermişsin vala. Bende 1 ayda 4-5 kilo vermek istiyorum. İnşallah hedeflediğin kiloya hedeflediğin zamanda ulaşırsınn

Çokk sevindim canım kilo vermene 1 ayda çok iyi vermişsin vala. Bende 1 ayda 4-5 kilo vermek istiyorum. İnşallah hedeflediğin kiloya hedeflediğin zamanda ulaşırsınn

Teşekkürler Canım. Allah nazarlardan saklasın. Azmedince gerçekten isteyince oluyor. Başarılar canım

Teşekkürler Canım. Allah nazarlardan saklasın. Azmedince gerçekten isteyince oluyor. Başarılar canım

Yaparsın sen yaaa gördüğüm kadarıyla çok azimli ve kararlısın eminim Nisan sonunda başarı hikayeni okuyacağız

Günaydın mutluyum cunku kilo vermeye yeniden başladım. 72.1 kg çıktım..:))))))
11.01.2013. 77.2 kg.
11.02.2013. 72.1 kg.

Giden kg. 5.1 yuppiiiiii

Darısı başınıza. Nice saglikli mutlu ko vermelere kizlar

oo maşallah cnm 1 ayda 5 kilo gayet iyi darısı başıma inş bende yeni başladım bugün :) bakalım kaç kilo vericem ayda inş bi 5-6 kg veririm ..

Yaparsın sen yaaa gördüğüm kadarıyla çok azimli ve kararlısın eminim Nisan sonunda başarı hikayeni okuyacağız

Gerçekten çok kararlıyım. Hep yazın sahilde hayal ediyorum kendimi:))) İnceciğim. O gazla spor yapıyorum. :)) 1 aydır iştahım da dengelendi. Birilikte anlatırız inşallah başarımızı.

tatlı krizin falan gelmiyormuu hiç, aman gelmesin de gelince napıyorsun mesela?

Ben şanslıyım tatlı sevmem. Canım bazen çikolata istiyor. Nemi yapıyorum. :))) Tabi ki yiyorum. Kalori diyeti yaptığım için kalorisine bakıp o gün o kadar eksik yiyorum. Ama haftada 1 10 günde 1 onun dışında kayısı incir yiyorum. Birde mutlaka ballı bir şeyler içerim.
Süt ,sirkeli su yada tarçınlı suya bal koyarım. Tatlı krizi falan kalmadı yani. Tavsiye ederim canım benim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…