- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi papatyaozu
-
canım ne yaptın nasıl gidiyor düğün hazırlıkları :)
akşam yemeğimde 1 porsiyon ıspanak ve iki kaşık sarımsaklı yoğurt yiyeceğimmm.
malesef bütünlemelere kaldığım için tekrar sınavlarıma gidicem ama bu sefer kısa sürücek. ders çalışmaktan pek spor yapamıyorum maalesef
oh oh çok sevindim prenses gibi olursun inşallah :)Gelinlik bakiom tatlım bi ugras halindeyim zauflayip INŞALLAH gelinlik alicam hersey yolunda cok şükür ☺☺☺ esyaydi ceyizdi geciyor oyle☺☺ saolsinnn
tamam canım uygun olunca yazarsın bakarım bende :)Tatlim yazarim diyeti ben sanayaparsan beraber yapalım bende yapicam yapicam diyorum.o diyeti yapamadim.bi türlü beraber yaparız
oh oh çok sevindim prenses gibi olursun inşallah :)
Canım bravo sana süper gidiyorsun ben yerimde sayıyorum halabu sabah tartıldım ve 77.700 :) 3 günde 1.900 kg gitti :) bugün sadece bulgur lapamı ve yoğurt yicem. tabii her zamanki gibi yeşil çay ve form çaylarımı içeceğim. yani kahvaltım :
1 porsiyon bulgur lapası
1.5 kaşık yoğurt
az turşu bol su :)
çok teşekkür ederim canım bu sabah 76.9 çıktım :) sanırım 77 defterini kapadım :) kendini hazır hisssettiğinde başla canım zaten yoksa eziyet olur :) durumlar nasıl sende boy yaş kilo :)Canım bravo sana süper gidiyorsun ben yerimde sayıyorum hala
ben eylülde 24 olcam yani hala 23üm :) 4 aydır evliyim :) ismimde ebru :)INŞALLAH kuzucum sen kac yasimdasin evli misin ismin ne ☺
eylülde 24 olucam ama hala 23 üm :) 4 aylık evliyim ve ismim ebru :)INŞALLAH kuzucum sen kac yasimdasin evli misin ismin ne ☺
bugün trabzon yolcusuyum cumartesi dönücem Allahın izniyle yaparsam dönünce yaparım ama 3 hafta 7 kg çok değilmi canım ya haftada 2.350kg falan oluyor? yag yerine kas kaybetmeyelim sakın? ama deneyelim ben bunu kendime göre cevirir uygularım yazılı diyeti zor uyguluyorum ben çünkü. bazen ewde birşey eksik oluyor aman bugün kalsın yarın yaparım diyorum ama listeyi kafana göre dikkatli yapınca kaçma şansın olmuyo vicdanın el vermiyoo :) ama bu tarz greyfurt / portakal agırlıklı beslenmeye calışıcam döndüğümde :) inşallah hiç almadan dönerim ordan ya 1 haftada 2 kg alıp günlerce vermek için uğraşmak istemiyorumDiyet bu tatlimküçük oldu ama buyutup okursun ebnde burdan bi konuadan ogrendim 3 hafta 7 kilo herkez memnun
ben eylülde 24 olcam yani hala 23üm :) 4 aydır evliyim :) ismimde ebru :)
pekii senn?
bugün trabzon yolcusuyum cumartesi dönücem Allahın izniyle yaparsam dönünce yaparım ama 3 hafta 7 kg çok değilmi canım ya haftada 2.350kg falan oluyor? yag yerine kas kaybetmeyelim sakın? ama deneyelim ben bunu kendime göre cevirir uygularım yazılı diyeti zor uyguluyorum ben çünkü. bazen ewde birşey eksik oluyor aman bugün kalsın yarın yaparım diyorum ama listeyi kafana göre dikkatli yapınca kaçma şansın olmuyo vicdanın el vermiyoo :) ama bu tarz greyfurt / portakal agırlıklı beslenmeye calışıcam döndüğümde :) inşallah hiç almadan dönerim ordan ya 1 haftada 2 kg alıp günlerce vermek için uğraşmak istemiyorum
bende sana mutluluklar dilerim canımmm :)Benim.adim buket tatlim 24 yasndayim.nisanliyimmemnun oldum
mutluluklar dilerim tatlim
Merhaba lar tekrar dün akşamyemeğinde bir kase çorba ve bol salata yedim yeşil çay ictim 3 kilometre yürüdüm yatmaya yakin çok acikmistim bir tane havuç yedim bebeğimi emzirme için sürekli birşeyler yeme isteğim oluyortabiiki de cok sevinirimm :) hoşgeldin canım aramıza :)
Bende boy 170 kilo 76 canımçok teşekkür ederim canım bu sabah 76.9 çıktım :) sanırım 77 defterini kapadım :) kendini hazır hisssettiğinde başla canım zaten yoksa eziyet olur :) durumlar nasıl sende boy yaş kilo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?