77kg den 60 kg ye gelen varmııııı???

Takipteyimmm kuzummm seniiiii

Tatlim yazarim diyeti ben sana yaparsan beraber yapalım bende yapicam yapicam diyorum.o diyeti yapamadim.bi türlü beraber yaparız

Canım bravo sana süper gidiyorsun ben yerimde sayıyorum hala

Canım bravo sana süper gidiyorsun ben yerimde sayıyorum hala
çok teşekkür ederim canım bu sabah 76.9 çıktım :) sanırım 77 defterini kapadım :) kendini hazır hisssettiğinde başla canım zaten yoksa eziyet olur :) durumlar nasıl sende boy yaş kilo :)

sevgili günlük 80.6 lardan bugün gelip 76.9 u görmek beni inanılmaz mutlu etti zaten bu motivasyon sayesinde devam edebiliyorum diyetime :) herkese tartıda bol eksili günler :)
kahvaltı:
light peynir
zeytin
form çayı
yarım salatalık

Diyet bu tatlim küçük oldu ama buyutup okursun ebnde burdan bi konuadan ogrendim 3 hafta 7 kilo herkez memnun
bugün trabzon yolcusuyum cumartesi dönücem Allahın izniyle yaparsam dönünce yaparım ama 3 hafta 7 kg çok değilmi canım ya haftada 2.350kg falan oluyor? yag yerine kas kaybetmeyelim sakın? ama deneyelim ben bunu kendime göre cevirir uygularım yazılı diyeti zor uyguluyorum ben çünkü. bazen ewde birşey eksik oluyor aman bugün kalsın yarın yaparım diyorum ama listeyi kafana göre dikkatli yapınca kaçma şansın olmuyo vicdanın el vermiyoo :) ama bu tarz greyfurt / portakal agırlıklı beslenmeye calışıcam döndüğümde :) inşallah hiç almadan dönerim ordan ya 1 haftada 2 kg alıp günlerce vermek için uğraşmak istemiyorum

Hayrli yolculuklar tatlm biraz tabi agir diet ama deger☺ saglik acisndan sknti olmaz sok sayilmaz canimmm tamam ozmn brn baslicam yaparsan soylerisn ; )

tabiiki de cok sevinirimm :) hoşgeldin canım aramıza :)
Merhaba lar tekrar dün akşamyemeğinde bir kase çorba ve bol salata yedim yeşil çay ictim 3 kilometre yürüdüm yatmaya yakin çok acikmistim bir tane havuç yedim bebeğimi emzirme için sürekli birşeyler yeme isteğim oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…