- Konu Sahibi papatyaozu
-
bende 77 ,300 kg yim ama benim boyu 155Bende boy 170 kilo 76 canım
Boyun baya uzunmus :) insallah hedefine ulasitsin canim :)Bende boy 170 kilo 76 canım
Boyle boyle gitcek iste tam gaz devamm:)Bugün kahvaltıda çeyrek ekmek beyaz peynir yumurta ve 7 tane zeytin yedim öğle patates köftesi ve bol salata yedim akşam ise annem mantı yaptı bir kaç kaşık yedim birazdan inşallah yürüyüş yapicam
geç kalktığım için bugün maleseföğle yemeğimi salatalık yiyerek geçirdim akşam yemeğinden önce greyfurt yiyeceğim ve akşam yemeğimde:
beyaz lahana havuç ve salatalık ile yapılmış yağsız bol limonlu salata (ben lahananın pişmişini yiyemiyorum)
2 kaşık yoğurt
akşam yemeğimi eşim işten 18.30 da geldiği için bu sattte yiyorum.
O beslenme o gune ozel olmustu normalde ole degil tamamina bakilirsa :) yoksa 3 ogun yiyorm zaten. Tawsiyen icin tesekkurlermerhaba :)
öncelikle umarım istediğin kiloya ulaşırsın. bu yolculuk bir süre sürecek bu nedenle dikkatli beslenmen gerek. bu şekilde beslenmen doğru değil. 3-5 kilo hızlı verdikten sonra metabolizmanın yavaşladığını ve eskisi gibi yediğini yakmadığını fark edeceksin. sağlıksız olduğu için sağlığından da olursun. sonra da kilo almaya başlarsın.
Selamlar. . Aranıza katılabilir miyim bende :)).. kilo vermekte çok kararlı ve beni motive edecek benimde motuvelerimle kilo verecek bir iki tane yol arkadaşına ihtiyacım var:)
Sağol canım kilom çok fazlaBoyun baya uzunmus :) insallah hedefine ulasitsin canim :)
azminle devam edersin inşallah canım :)Herkese iyi akşamlar bugün sabah kahvaltı beyaz peynir haşlanmış yumurta patates salatası ve zeytin öğle evde değildim dışarda yedim akşam fırında karnabahar ve bir kase çorba şuanda yeşil çay içiyorum daha sonra yürüyüş inşallah .ben bebek emzirdigim icin yediklerime çok dikkat edemiyorum ama porsiyonları azalttim ve Yürüyüş yapmaya çalışıyorum
inşallah ya bir an önce hepimiz istediğimiz kiloları veririz inşallahazminle devam edersin inşallah canım :)
hoşbuldum çok teşekkürler:)Hosgeldin tatlım☺
Hergun mutlaka bekleriz :) onemli olan telafi canim fazla olmamak kaydiyla arada olur ama iki diilim cok sanki :)selamlar arkadaşlar:)
bu sabah haşlanmış yumurta yedim..
malesef öğlen kızım babasına pasta aldırmış.. bende 2 dilim yedim(..
ama cezamıda çektim..
akşam 1 kase çorba ve salata yedim..
yeşilçayımı ihmal etmiyorum..
bir saatte yürüyüşümü yaptım koşu bandında..
şimdide pilatesime başlayacağım..
ebru şallıyla 21 günlük yağ yakan pilates videosuna başladım bugün 3. günüm..:)..( ağrım çok tahmin edersinizki)..:))
sayfanızı çok canlı buldum..
sizlerde burda olursanız ben aksilik çıkmazsa her gün muhakkak burdayım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?