78,5 kilo ile başlangıç

Benim 1 haftada 1.3 kg gitmiş. Daha fazla olmasını bekliyordum. Gıdaların kalorisini bu kadar azaltıp, her gün 10-15 bin adım ve 8 dk lık yağ yakıcı egzersiz ile bu kadar verebilmişim. Oysaki ilk 4 günde bir kilo gitmişti.

Motivasyonunu kaybetme. Ayda 2 kilo bile sağlıklı sonuçta herhangi yan ürün kullanmadan vermeye çalışıyoruz, yani destekleyici çaylar, shakeler VS olmadan. Haftada 1 kilo gayet iyi bence

Motivasyonunu kaybetme. Ayda 2 kilo bile sağlıklı sonuçta herhangi yan ürün kullanmadan vermeye çalışıyoruz, yani destekleyici çaylar, shakeler VS olmadan. Haftada 1 kilo gayet iyi bence
1.5 kilo gösteriyor tekrar tartıldım. Ben detoks suyu da hazırladım canım. Onu da içeceğim.

Ben her gün tartılmıyorum 7 ve 10 nun katları şeklinde tartılıyorum. Tartıldıkça yazacağım. Günlük yemek rutinim de aynı.
İki öğün besleniyorum.

1. öğün: 2 adet haşlanmış küçük-orta boy yumurta, 30-40 gr az yağlı ya da lor peyniri, 45 gr ekmek, yarım ceviz, 1 kuru kayısı, domates, salatalık ve maydonoz

2. öğün: 1 porsiyon sebze yemeği, salata, et (köfte, balık ya da hindi)

Aralarda Günde 1 fincan şekersiz kahve, 3 tane kuru kayısı, 1 ceviz, 2 pötibör bisküvi ve
1 elma ya da 6-7 çilek

Gümlük hazırladığım detoks suyum var günde 1 lt de bundan içiyorum. Hem yağ yakımını hızlandırıyor hem de tok tutuyor.

Egzersiz: Günde 10-15 bin adım atıyorum ve 8 dakikalık yağ yakıcı egzersizim var.

Her gün bu şekilde devam ediyor.

Harikasın canım, menüde süper
İçtiğin detoks suyunun tarifini verebilir misin

merhaba bende bugün itibraiyle 77 kiloyum
3 kg almışım
yemek yemeyi çok seviyorum
dün gece sahurda spor yyaptım çünkü başka vaktim yok üzerine 1 muz yedim yattım şuan hiç aç değilim yemeklerde ekmek yemiyorum yada çok az bakalım nasıl gidecek

Kendinize bir program belirleyip o doğrultuda hareket etmeniz lazım. Kilo verme bir disiplin işi. Benim de yıllardır hep 5 kilo fazlam vardı o 5 kilonun üstüne aldıkça aldım. Son noktada olduğum için bir program düzenleyip başladım.

1.gün 78,5
2.gün 76.5
3.gün 75.9
4.gün 75.9
5.gün 75.9(ramazan başlangıcı)
6.gün 75.7
7.gün 76.1
8. Gün 75.8
9.gün 75.7
10.gün 75. 9
11.gün 75.7
12.gün 75.5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…