- Konu Sahibi Aysemaysem2020
-
yeme arkadaşım emekler boşuna gitmesin, olmuş 12. günCanım diyeti bırakmadım ama erişte yedim çoçuğa yapmıştım yemeyince bitsin diyebirde Yufka yedim 1 tane diyete devam sporu çok yapıyorum dahada yemem zaten pişmanım
Ayyy wallahi 12.gün olmuşyeme arkadaşım emekler boşuna gitmesin, olmuş 12. gün
Ben çizdiğim yoldan devam. Arada yiyesim geliyor ama kafaya koydum, devam etmem lazım. 2 ay böyle devam edebilirsem çok güzel olacak.Ayyy wallahi 12.gün olmuşdahada yemicem inşallah sende ne durumlar
Sahur
2 yumurta, az domates, az peynir, 4 zeytin, yoğurt
İftar
5 köfte, 1 kase salata, 1 kase mercimek çorbası
1 saat spor
Hayır canım ben dediğim gibi 2 ay önce başladım ekmeği kestim o aman 80.4 ile başlamıştım, ve az yemeye çalıştım tabii tatlı felan yiyordumSahurda çok az yemiyor musun? Ekmek yemiyorsun sanırım. Halsiz düşürmüyor mu seni?
Çok iyi. 13 günde 4 kilo. Böyle giderse bayrama kadar 70 in altına düşersin.1.gün 78,5
2.gün 76.5
3.gün 75.9
4.gün 75.9
5.gün 75.9(ramazan başlangıcı)
6.gün 75.7
7.gün 76.1
8. Gün 75.8
9.gün 75.7
10.gün 75. 9
11.gün 75.7
12.gün 75.5
13.gün 74.6
Sağol canım inşallah, bende bu kadar beklemiyordum ama sporunda etkisi oluyor, sizlerde de güzel haberler bekliyorumÇok iyi. 13 günde 4 kilo. Böyle giderse bayrama kadar 70 in altına düşersin.
Ptesi tartılacağım canım. Yazarım.Sağol canım inşallah, bende bu kadar beklemiyordum ama sporunda etkisi oluyor, sizlerde de güzel haberler bekliyorum
Şaşırdığınız nokta nedir?Kızlar ben sabah tartıldım 63.8 akşam tartılayım dedim yine 63 .8 ben şok ben iptalböyle bir şey olabiliyor mu ? Tartı bozuk değil . Ilk defa oldu bu
Kilonun aynı çıkması . Illa bir iki kilo fark olurdu .Şaşırdığınız nokta nedir?
Olur tabi neden olmasınKilonun aynı çıkması . Illa bir iki kilo fark olurdu .
Çok şaşırdım gerçekten. Bide hamileyim ee ben o kadar yemek yedim nerde bunlar niye gözükmüyor diye 3 4 kez tekrar tekrar tartıldımOlur tabi neden olmasın
Harikasın canım bak ilk hafta 1.5 kilo diyordun 2 haftada 3.2 kilo gitmiş bile tebrik ederimİki haftada toplam 3.2 kg vermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?