- Konu Sahibi Aysemaysem2020
-
Harikasin canim ,4.5 kilo süper3 haftanın sonunda toplam kilo kaybım 4.5
Teşekkürler. Düzgün bir program oluşturmadan sadece hareketle gitmiyor kilolar. Günde 10 15 bin adım ve 8 dakikalık yağ yakıcı egzersiz yapıyorum. Yağ yakıcı detoks suyu içiyorum. 2 öğün yiyorum. Pasta börek hamur işi yok. Ben de sadece hareketle vermeyi denedim ama maalesef olmuyor.Kızlar harika gidiyorsunuz benim boyum 1,71 kilom ramazan başlangıcı 77,8 di. şuan 76,2
çok fazla kısmadım yememden sadece adım sayımı çoğaltmaya çalışıyorum. arada leslie yapıyorum
benim şuan için hızlı kilo verme kaygım yok. hareket alanını genişletince yemeğini çok değiştirmesende gidiyor kilo. zaten öyle aman aman hamur işi pasta börek yiyen biri olmadığım için şimdilik iki haftada 1,5-2 kilo iş gördü :)Teşekkürler. Düzgün bir program oluşturmadan sadece hareketle gitmiyor kilolar. Günde 10 15 bin adım ve 8 dakikalık yağ yakıcı egzersiz yapıyorum. Yağ yakıcı detoks suyu içiyorum. 2 öğün yiyorum. Pasta börek hamur işi yok. Ben de sadece hareketle vermeyi denedim ama maalesef olmuyor.
Sizin için sorun değilse öyle yapın tabi. Sadece hareketle iyi vermişsiniz. Ben o şekilde vermem zor olduğu için sıkı bir diyet ve egzersize girmeden bu kiloları atmayacağım düşündüm. Daha çok yolum var.benim şuan için hızlı kilo verme kaygım yok. hareket alanını genişletince yemeğini çok değiştirmesende gidiyor kilo. zaten öyle aman aman hamur işi pasta börek yiyen biri olmadığım için şimdilik iki haftada 1,5-2 kilo iş gördü :)
ama tabiki plan ve program yaparak daha istikrarlı ilerlenir.
Neden bugün arttı? Kaçamak mı yaptın1.gün 78,5
2.gün 76.5
3.gün 75.9
4.gün 75.9
5.gün 75.9(ramazan başlangıcı)
6.gün 75.7
7.gün 76.1
8. Gün 75.8
9.gün 75.7
10.gün 75. 9
11.gün 75.7
12.gün 75.5
13.gün 74.6
14.gün 74.5
15.gun 74.3
16.gun 75.1
17.gun 75.4
18.gun 75.0
19.gun 74.8
20.gun 74.7
21.gun 74.7
22.gun 74.1
23.gun 74.4
Oruç tutup ta diyet yapmak zor olur. Benim tatlıya çok düşkünlüğüm yok ama kilo verdikten sonra da almamak için kendimizi kontrol etmemiz lazım. Yoksa hayat boyu böyle diyetlerle uğraşır dururuz. Ayda 4 kilo ideal. Ramazandan sonra daha sıkı yaparsınBen uc gundur adet görüyorum,o yuzden biraz tatliya ve hamuru abarttim sanirimzaten amacım ayda 3_4kilo vermekdi ,fazlasida olsa iyi olur diyordum ama korkum kilo veremeyipde kas yaparsam kocaman kasli bisey olursam onunda donusu olmaz ramazan girdi dedim simdi adet oldum bu arada
Ben aynı şekilde devam ediyorum. İnşallah güzel sonuçlar alırızEvet canim benim hedefimde o sekildebu diyete ve soora baslamaya karar vermem oruc zamanina denk geldi ama oruc bittimi insallah guzel gunler bizi bekler senin nasil durumlar
Sağol canım inşallahİnsallah sen cok iyi gidiyorsun 3 haftada 4,5 bu haftada 5 i gecersin ,
Tartıldım mı canım? Regl oldum ben de bitsin öyle tartılacağım. Şu an 5 kilo gitti görünüyor. Sporla desteklemek iyi oluyor hem kilo vermeyi destekliyor hem de sıkılaşma sağlıyor.Evet bugün 26.gun ve hergun yaptigim spor vucudumda inanilmaz degisiklik yarattı,bir ay sonunda olculerimide paylasicam ,inanamiyorum artik aynaya baktigimda o 80 kiloluk halimden eser yok tamam kilo olarak 74 de takildim ama vucudum cok toparladı cok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?