78den 55 e .. 5 ayda benimle varmisiniz

Bisiklet kesinlikle haklsn yarin spor salonuna gtcem saunali esortman aldim onu giyicem :) sagliklicaa iui beslenceksin spor spor spor cok onemli :) oneriler icin cok tesekur ederim

canım yukarıdaki arkadaş ne güzel anlatmış, spordan önce mutlaka sıkılaştıran bir krem sür ve streçle kendini sar ve kalın giysiler giyerek sporunu yap, çok terleyince kilolar akıp gidiyor vücudundan, tecrübeyle sabittir

Onerilebilcek bi krem var mi canimm

Zayifolacam isminiz neydi acaba :)

tatlım isim söylemiyorum forumda

Avokado yağının sıkılastirici ve yağ yakıcı özelliği var yanında portakal yagida kullana bilirsiniz :)
Bu arada evet spor birebir

bak avakadoyu bilmiyodum, bulursam alıcam bende

Yarin avakoda yagi alicam
cok sagolasin

bende bulunca alıcam, eğer bulamazsan, ben bir zamanlar nivea nın sıkılaştırıcı kremini kullanmıştım ve işe yaramıştı

Bugunku menum

kahvaltı
2 dilim kepek ekmegi
yumurta

ara ogun mandalina

aksam
adana dürum ayran salata
(disarida oldugum icin dürum yemek zorunda kaldim )

Turk kahvesi yaninda 2 adet lokum ; )

bukadar

Niveanin sıkılastirici kremine cok ii diyolar benimde esortmanim geldi saunali ama buyuk biraz yinede terletr dimi

Bugunku Sporum

spor salonuna gittim

20 dk hizli yürüyüş kosu bandi

10 dk bisiklet

gobek hareketi agirlik kaldirimi

basen hareketi

mekik hareketi

bel ve kol hareketi

100 adet ip atlama

bu kadar 1 bucuk saat spor yaptım gayet iyiydi cok şükür :)

Maşallah canım böyle devam inş. :)

Bugün sabah yürüyüşle başladım 1 saate yakın
ogluşumla tost yapıp yedik çoğunu o yedi -202 kalori
4 tane zeytin -25 kalori
yarım tatlı kaşığı acuka -6 kalori
1 bardak çay limonlu kupa -22 kalori

Ara öğün 2 tane muz -142 kalori
Yarım havuç

Aksam yemeği
Havuçlu Kıymalı karnabahar ( 2 tatlı kaşığı ndn bir fazla yağ ile)
-187 kalori
1 tane limonlu turp
-14 kalori
toplam 598 kalori

Ayrıca eliptik bisiklette 90 dk kademeli olarak 25 kilometre yol kat ettim elh.
Birde 1.5 bardak ayran 108 kaloride o
toplam 706 kalori oluyor

Niveanin sıkılastirici kremine cok ii diyolar benimde esortmanim geldi saunali ama buyuk biraz yinede terletr dimi

canım eşofmanı direk iç çamaşırının üzerine giy, ben onun üstünede başka bir eşofman giyerdim iyice terliyeyim diye, sonuçta en fazla 1 saat giyilecek, zararı olmaz diye düşünüyorum, nivea güzel ama biraz pahalı geldi bana 35 tl civarıydı, benim kullandığım zamanlar 500 gr.ı çok uygundu

canım gayet iyi ama hızlı yürüyüş ve koşuyu bu aralar artır ki kilo kaybın çok olsun, diğer türlü kas yapma ihtimalin olur, yani 70 e kadar bol bol terle (koş ve yürü) 70 den sonra ise hem koş hem yürü hemde sıkılaş yani pilates yap derim...

MAŞALLAH canim benimmm :) menu süper bende yemek olarak aksam karnibbahar yiyim aklima ii getrdn hemde cok saglikli :)

20 dk salonda yuruyorsam 30 45 dakikada evde yürüyüm ozmn canim ya haklsn basenden kilom var zaten yürüyüş bana en faydali teşekkür ederim canim dikkate alicam :)

kas olsun istemem yag gitsn isterim canim ya :)

35 tl olduğunu bilmiyordum pahaliymis gerçekten tamam canim esorfmani ole giyerim saolasin :) biraz buyuk geldi netten almistim ama yollamayayim bol olmasi terlememi engelemez dimi

MAŞALLAH canim benimmm :) menu süper bende yemek olarak aksam karnibbahar yiyim aklima ii getrdn hemde cok saglikli :)
Teşekkürler canım karnabahar süper gitti hem kalorisi de az kıyma koymadan hele 74 muydu 64 muydu öyle birşeydi. Doya doya yiyebilirsin

Yilbasinda 1 gun rejime ara vericem ondan sonraki 2 4gun odem atmaknicin daha hafif yemek istiyorum önerileriniz var mi o 1 gunu telafi etmek istiyorum
sizde yılbaşında rejime ara vericekmisiniz kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…