Ben İsveçle 6 kilo vermiştim ama devam edemedim :)
Bisikleti unutma inş. Düzenli gü de 1 saat binilirse ayda en az 3 kilo vermiş oluyorsun. Hemde bilimsel sağlıklı ve sikilasacaksin. Avokado yağı al binmeden önce sur sonra strecle kendini yada sauna eşofmaniyla yap. 10 günde 10 cm inceldigimi biliyorum 3 yıl önce :)
3 gündür yapıyorum 1. Gün 66 dk yaptım 2.gun 10 dk 3.gun yani bugün 80 dk yaptım.
Yemek konusundada şok diyete sakin girme fazlasıyla alıyorsun
Herşeyden ye ama yemek tabağı yerine tatlı tabağı kullan.
1 paket çikolata yerine 1 kitini sadece
Aksam en gec 9 DAN sonra yeme çok acikirsn tatlı krizin tutarsa 1 tane yeşil elmanın üzerine dograa ve 2 kaşık yoğurt koy üzerinde tarçın onu ye :)
Onerilebilcek bi krem var mi canimmcanım yukarıdaki arkadaş ne güzel anlatmış, spordan önce mutlaka sıkılaştıran bir krem sür ve streçle kendini sar ve kalın giysiler giyerek sporunu yap, çok terleyince kilolar akıp gidiyor vücudundan, tecrübeyle sabittir
Avokado yağının sıkılastirici ve yağ yakıcı özelliği var yanında portakal yagida kullana bilirsiniz :)Onerilebilcek bi krem var mi canimm
Avokado yağının sıkılastirici ve yağ yakıcı özelliği var yanında portakal yagida kullana bilirsiniz :)
Bu arada evet spor birebir
Zayifolacam isminiz neydi acaba :)
Avokado yağının sıkılastirici ve yağ yakıcı özelliği var yanında portakal yagida kullana bilirsiniz :)
Bu arada evet spor birebir
Yarin avakoda yagi alicam
cok sagolasin
tatlım isim söylemiyorum forumda
bak avakadoyu bilmiyodum, bulursam alıcam bende
bende bulunca alıcam, eğer bulamazsan, ben bir zamanlar nivea nın sıkılaştırıcı kremini kullanmıştım ve işe yaramıştı
Maşallah canım böyle devam inş. :)Bugunku Sporum
spor salonuna gittim
20 dk hizli yürüyüş kosu bandi
10 dk bisiklet
gobek hareketi agirlik kaldirimi
basen hareketi
mekik hareketi
bel ve kol hareketi
100 adet ip atlama
bu kadar 1 bucuk saat spor yaptım gayet iyiydi cok şükür :)
Niveanin sıkılastirici kremine cok ii diyolarbenimde esortmanim geldi saunali ama buyuk biraz yinede terletr dimi
Bugunku Sporum
spor salonuna gittim
20 dk hizli yürüyüş kosu bandi
10 dk bisiklet
gobek hareketi agirlik kaldirimi
basen hareketi
mekik hareketi
bel ve kol hareketi
100 adet ip atlama
bu kadar 1 bucuk saat spor yaptım gayet iyiydi cok şükür :)
Maşallah canım böyle devam inş. :)
Bugün sabah yürüyüşle başladım 1 saate yakın
ogluşumla tost yapıp yedik çoğunu o yedi -202 kalori
4 tane zeytin -25 kalori
yarım tatlı kaşığı acuka -6 kalori
1 bardak çay limonlu kupa -22 kalori
Ara öğün 2 tane muz -142 kalori
Yarım havuç
Aksam yemeği
Havuçlu Kıymalı karnabahar ( 2 tatlı kaşığı ndn bir fazla yağ ile)
-187 kalori
1 tane limonlu turp
-14 kalori
toplam 598 kalori
Ayrıca eliptik bisiklette 90 dk kademeli olarak 25 kilometre yol kat ettim elh.
Birde 1.5 bardak ayran 108 kaloride o
toplam 706 kalori oluyor
canım gayet iyi ama hızlı yürüyüş ve koşuyu bu aralar artır ki kilo kaybın çok olsun, diğer türlü kas yapma ihtimalin olur, yani 70 e kadar bol bol terle (koş ve yürü) 70 den sonra ise hem koş hem yürü hemde sıkılaş yani pilates yap derim...
canım eşofmanı direk iç çamaşırının üzerine giy, ben onun üstünede başka bir eşofman giyerdim iyice terliyeyim diye, sonuçta en fazla 1 saat giyilecek, zararı olmaz diye düşünüyorum, nivea güzel ama biraz pahalı geldi bana 35 tl civarıydı, benim kullandığım zamanlar 500 gr.ı çok uygundu
Teşekkürler canım karnabahar süper gitti hem kalorisi de az kıyma koymadan hele 74 muydu 64 muydu öyle birşeydi. Doya doya yiyebilirsinMAŞALLAH canim benimmm :) menu süper bende yemek olarak aksam karnibbahar yiyim aklima ii getrdn hemde cok saglikli :)
Teşekkürler canım karnabahar süper gitti hem kalorisi de az kıyma koymadan hele 74 muydu 64 muydu öyle birşeydi. Doya doya yiyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?