20 dk salonda yuruyorsam 30 45 dakikada evde yürüyüm ozmn canim ya haklsn basenden kilom var zaten yürüyüş bana en faydali teşekkür ederim canim dikkate alicam :)
kas olsun istememyag gitsn isterim canim ya :)
35 tl olduğunu bilmiyordum pahaliymis gerçektentamam canim esorfmani ole giyerim saolasin :) biraz buyuk geldi netten almistim ama yollamayayim bol olmasi terlememi engelemez dimi
evet canım 70 altına düşersen sıkılaştıran egzersize başlarsın şimdi bol bol cardio yap...
canım illada sıkılaştırıcı krem alma ama spor yapmadan önce illaki bi nemlendirici sür vücuduna (ben bebişlerden kalan vücut losyonlarını kullanıyorum mesela), saunanı giy, üzerinede dar eşofman giyersen seni bayaaaa terletir,
Aksamki menum
karnibahar
2 dilim pide
salata
ayran
Yarim saat yürüyüş yaptım yarin spor salonuna gidiyorum
Sabah
simit
az peynir
meyve suyubugun boyle bitti
Menum
sabah
disarda olduğum icin doner ekmek yedim.ama yarisini yemedim az bisi ayran bide
aksam patlican yemeği
3 kasik pilav
3 4 dilim beyaz ekmek
Bravo canım3-4 dilim beyaz ekmek olmamış canım, tam tahıllı ekmek ye, onuda sadece sabah ve öğlen, akşam 3-4 kaşık pilav yemişsin zaten, hadi tatlım, biraz daha dikkat lütfennn düğününü düşün, kuğu gibi bir gelin olduğunu hayal et....
ayrıca sana söylemiş miydim ; tatlım ben evlenmeden önce 72-73 kg dım evlenince 52-53 kg oldum...tam 5 ayda.... çok istedim zayıflamayı, düzenli beslendim ve hareketli olmaya çalıştım, başaracaksın bir tanem.... buna önce kendin inan...
3-4 dilim beyaz ekmek olmamış canım, tam tahıllı ekmek ye, onuda sadece sabah ve öğlen, akşam 3-4 kaşık pilav yemişsin zaten, hadi tatlım, biraz daha dikkat lütfennn düğününü düşün, kuğu gibi bir gelin olduğunu hayal et....
ayrıca sana söylemiş miydim ; tatlım ben evlenmeden önce 72-73 kg dım evlenince 52-53 kg oldum...tam 5 ayda.... çok istedim zayıflamayı, düzenli beslendim ve hareketli olmaya çalıştım, başaracaksın bir tanem.... buna önce kendin inan...
Sizi sürekli takip ediyorum kilo bildirimi hiç yapmamışsın diyete başlayalı kaç gün oldu kaç kilo verdin
canım sende cuma günleri tartılıp, bildirim yapsana, birbirimizi takip ederiz böylelikle, her cuma sabah aç karnına çık tartıya, tartın yoksa hemen temin et, diyette çok önemli tartılmak, ben her gün tartılırım ama sadece cuma günleri kayıt altına alırım :)
Bugunki menum
kahvalti
1 adet milfoy
cay
domates salatalik
Ara ogun
çorba
aksam tavuk gogsundrn sote yapicam bol salata 2 dilim tahil ekmegi
Gecede sut içerim bukadar
bugun spor yapmicam vucudum agriyor dun abartmsiim sanirim dinleniyim dedim
hu hu buradayımmm hemen koştum yazını görünce
sabah milföyde neymiş canım yaaa. şöyle yumurtanı haşla bol yeşillikle güzelce salatanı yap içine yumurtayı kat, peynirini zeytinini kat, 2 dilim tam tahıllı ekmeğinle bir güzel karnını doyur canım yaaa...
öğlen ara olarak çorba yazmışsın yoğurtta yesen ve ayrıca gene 1 dilim tam tahıllı yesen iyi olur, birden bire çok az yersen bünyen öyle alışır ve kilo vermen yavaşlar...
akşam güzel, yanına ayran içebilirsin ya da yoğurt yiyebilirsin, öpüyorum ve çıkıyorum iyi günler canııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?