8 Ağustosta düğün

Hayatımda hiç bu kadar kötü hissetmemiştim, gidip camdan atlamak istiyorum.

Ben ne hayal etmiştim ne oldu

Bu adamın ailesini ne kadar tanıyorsunuz; sorup soruşturdunuz mu? Benim bir akrabam iş yerinden tanıştığı birisiyle evlilik hazırlığı yaptı. Evine kadar her şeyi hazırdı. Kızın ailesi adamı araştırmadı. Düğün günü adam evi komple boşaltıp ortadan kayboldu. Ben bu adamın da yazdıklarınızdan takılarla kaçacağını düşündüm. İnşallah sizin sonunuz buna benzemez. İnanın çok üzüldüm. Adamın niyeti kötüyse Allah fırsat vermesin inşallah.

Yahu kendimi kötü hissediyorum diye ağlanıp sızlancağınıza harekete geçseniz ya, hiç mi sesiniz çıkmıyor. Ben nişanlınıza kızamadım bulmuş sizin gibi bir eş, seste çıkmıyor ohh. E adam dilediğince at koşturur tabi.

Bu ağırkanlılık, boşvermişlik nişanlının normal huyu mu, yoksa sana birşeyleri dayatmak için mi böyle yapıyor?

Daha ev yok ortada değil mi?

Son düzenleme:
8 agustosa kadar cadir bile kuramazsiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim anlamadığım hadi bu adam rahat boşvermiş sen neden böylesin? yahu adam bıgun once esya gelse demiş ya söylesenize olmaz öyle şey diye nişanlına karşı bu kadar sessiz kalırsan daha çook tepene çıkar

Babam hiç yardım etmiyormuş, benim yardımım babamın yardımı dedim, sürekli hakaret ediyomuşuz, artık düzelse ne olacak, ben nası kafamı toplucam bilmiyorum

İlla eşyamı olması gerekiyomuş, bi göz odaya gelmez miymişim

Gelmezsin tabi canim yaa... bu ne böyle bi insanin bunu söylemiş olmasi icin o kızı kaçırıyor falan olmasi lazim.. ha kacirsa bile ev kurmalı o ayrida.. siz bence yol yakinken kaçın kurtarın kendinizi

Her sorulana cevaplara crvap veriyorsun konu sahibi ama nikah sorularını hep es geciyorsun acaba neden ??

Beim düğün 4-6-7 eylül Bende daha ev ( tamam gibi ama gidip bakmak kaldı sadece 5 ağustosda inşallah ) eşya hiç yok ben Benim nişanlıma rahat diyorum Sizin durumu görünce biraz içim rahatladı ne yalan söyleyim

Siz neden rest cekmiyorsunuz ya. Sakat misiniz kör mü topal mı hayir yani bi sorununuz mu var zorla mi evleniyor bu adam sizle.

Gulum ev tutmaya niyeti yok bunun belli.annesiyle oturmayi planliyor.bunuda sana emrivaki yapicak.bwn olsam ayrilirdim.simdiden bunu yapan evlenince neler yapmazki.

Arkadasim adamin niyeti belli. Dugune bir gun kala alacak bir yatak odasi koayacak annesinin evine. Seni de orada yasamaya mecbur edecek. Bir goz oda yetmez mi demesinden baska anlam cikmaz. Nolur yol yakinken boyle icten pazarlikli insanlardan kurtul. Evlenirsen basini cok taslara vurursun. Davetiye basildi falan umursama. Yazik edersin kendine.

Valla canim o yüzügün insani ne kadar bağladigini huylarini değiştirdiğini bilirim tamam eski bekarligin gibi davranamiyorsun ama bu cok fazla olmus ben 19 yasindayim 6 ay once nisanlandim eylul 7 de dugunum var valla kayinvalidemler nisan oldu 1 ay sonra hazirliga hemen basladilar takilarimi taktilar beyaz esyalar mobilyalar perdeler halilar ( sadece yatak odasi halisi kaldı) herseyim alindi beni. Kaynanmlarinda durumu iyi degil nisanlimin maasida dusuk ama ona ragmen hersey ani gelismesine ragmen planlayip her ay az az biseyler alip koydular yumurta kapiya dayanana kadar beklenmezki valla suan bi yatak odasi halim mutfak masam ve supurgem kaldi onuda agustosun ilk haftasi gibi alacaklar siz cok gec kalmissiniz.yani 15 yasindaki cocuga bile bunu yapsan bi tuaflik oldugunu anlar bu son hafta halletme isi hic hosuma gitmedi sahsen hayat senin karar senin ama bence sizi annesiyle oturtacak gibi ..ki hayatta en nefret ettigim insan tipi dönek ve icten kurambazli insanlardir biseyi bastan soyle ya da sonradan doneklik yapma..basini yakarsin bi arkadas tavsiyesi.kimse istemez ki nisanim bozulsun ama evlenip hergun rezil olmaktansa.. :$

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…