- 16 Haziran 2011
- 16.539
- 73.264
- 798
İnsanlar düşünmedikleri şeylerin cezasını çekmeliler, bi insan bi şeyi yapmak istiyosa yapar, arabasını satar bi şekilde yapar, hiç bi şeyi göze almıyorsa kaybetmeye razı olmuş demek ne yapalım, kadının parasına bakarak ev kurmaya çalışan insan problem olmaz mı, istese bi şekilde para biriktirir yapardı, adam 40 yaşında
Benim düğün ertelemek gibi bi niyetim yok, artık sormucam da napıyosun diye, zaten babam gereken cevabı verir, benim üzüldüğüm güvendiğim bi insanın bu kadar bencil olması, zaten beni tanıyan tanır, nişan atılırsa herkes adamdaki problemi arıcaktır, ama hiçbir yardım yapmıcam, taki onun cebelleştiğini göreyim belki
Merhaba inciinc ,
Profilinizde avukat olduğunuz görülüyor. Bizlerin burada size vereceği örneklerin pek çoğunu bizzat çalışma hayatınızda görme imkanınız olmuştur sanırım ki.
Nişanlınız 40 yaşında imiş. Evet akıl yaşta değil baştadır ancak belli bir yaşa ulaşınca insanların daha makul davranması ve düşünüp tartması beklenir. Öncelikle 2 yıldır tanıdığınız nişanlınız ilişkinizin başından beri böyle mi davranıyordu ? Fark etmeden kendi hisleriniz nedeni ile sorunların üsütünü örtüp geçtiniz mi ?
Bakın kendiniz de yazmışsınız "bi insan bi şeyi yapmak istiyosa yapar," diye. Alıntıladığım 2. mesajınızda en çok " zaten babam gereken cevabı verir" kısmına takıldım.
Meslek sahibi , yetişkin bir kadınsınız. İlişki 2 kişi arasında yaşanır. Tavrını koyması , söylenmesi gereken bir söz var ise söylemesi gereken sizsiniz ; babanız değil.
"Benim düğün ertelemek gibi bi niyetim yok, artık sormucam da napıyosun diye," demişsiniz. Tüm bu koşullar altında hasbelkader eşyalı bir ev tutar ise veya annesinin evine yeni bir yatak alır ise bu düğünü yapacağınız anlamına mı ulaşmalıyız ?
Forumda evli olan , evlenip ayrılan arkadaşlarımızın size yazdıklarını okuduğunuzda yaşadığınız süreç size normal , kabul edilebilir mi geliyor ?
Ozur dilerim ama..gorunen koy klavuz istemez daha neyi zorluyosunuz..evlendikten sonra buyuk bir pismanlik la ve ustune yasayacaklarinizla yine sizi baska bir konuyla okumak istemem. .tek basiniza harcama yapmissiniz bile..kusura bakmayin ama siz gereginden fazla taviz vermissiniz.nasilsa kabul edeceginizi biliyodur...nisanlinizdan ne koy olur ne kasaba.siz uzuldugunuzle kalirsiniz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben gerekenleri gereken zamanda söyledim
adam bana yapcam dedi, en sonunda babam dayanamadı,
o konuda da kafam da soru işaretleri var aslında, beni dinlemeyip bu kadar geciken adam, yarın gene dinlemicek,
Ben zaten dicem herşeyi dedim, sabrımın son noktasındayım, ama asıl söz babamdan çıksın istiyorum, adam sadece bana değil benim aileme karşı da sorumlu olduğunun farkında değil, babam bi ton masraf yapıp nişan yaptı, ben de bi sürü çeyiz düzdüm, herhalde bunun hesabını vermeli. Keşke bunlara gerek kalmasaydı, ama oldu ne yapalım, bi kapı kapanır, bi kapı açılır
Ben şu an kendimi çok değersiz hissediyorum, sanki çekip gitsem omuzlarımdan bi yük kalkıcak, bu düşünceler sevgiyi de yok ediyor. İnsan kendisine değer verilmediğini düşününce karşı tarafa da değer veremiyor. Benim gibi birine, iyi bi yede işim var, bir şeylerin bana göre planlandığını görsem yardım edicektim, ama o kadar zaman geçti, nikaha başvurmadı bile, odamı çok zordu
Kızlar, merhabalar
8 Ağustosta düğünüm var, müstakbel eşim herşeyi yapacağını söylüyor ama, endişeliyim
28 temmuz bayram, bayrama 13 gün kaldı
Nikah tarihi, davetiye, ev, eşya hiç bir şey yok ortada
Sadece salon tutuldu
Ben ısrar ettiğimde de sanki gereksiz bir telaş içindeymişim gibi davranılıyor.
Artık birilerinin beni oyaladığını düşünmeye başladım
Boş yeremi telaş yapıyorum
Çok fazla sinirleniyorum. Boşunamı acaba
Kızlar, merhabalar
8 Ağustosta düğünüm var, müstakbel eşim herşeyi yapacağını söylüyor ama, endişeliyim
28 temmuz bayram, bayrama 13 gün kaldı
Nikah tarihi, davetiye, ev, eşya hiç bir şey yok ortada
Sadece salon tutuldu
Ben ısrar ettiğimde de sanki gereksiz bir telaş içindeymişim gibi davranılıyor.
Artık birilerinin beni oyaladığını düşünmeye başladım
Boş yeremi telaş yapıyorum
Çok fazla sinirleniyorum. Boşunamı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?