8 Ağustosta düğün

Merhaba inciinc ,

Profilinizde avukat olduğunuz görülüyor. Bizlerin burada size vereceği örneklerin pek çoğunu bizzat çalışma hayatınızda görme imkanınız olmuştur sanırım ki.

Nişanlınız 40 yaşında imiş. Evet akıl yaşta değil baştadır ancak belli bir yaşa ulaşınca insanların daha makul davranması ve düşünüp tartması beklenir. Öncelikle 2 yıldır tanıdığınız nişanlınız ilişkinizin başından beri böyle mi davranıyordu ? Fark etmeden kendi hisleriniz nedeni ile sorunların üsütünü örtüp geçtiniz mi ?

Bakın kendiniz de yazmışsınız "bi insan bi şeyi yapmak istiyosa yapar," diye. Alıntıladığım 2. mesajınızda en çok " zaten babam gereken cevabı verir" kısmına takıldım.

Meslek sahibi , yetişkin bir kadınsınız. İlişki 2 kişi arasında yaşanır. Tavrını koyması , söylenmesi gereken bir söz var ise söylemesi gereken sizsiniz ; babanız değil.

"Benim düğün ertelemek gibi bi niyetim yok, artık sormucam da napıyosun diye," demişsiniz. Tüm bu koşullar altında hasbelkader eşyalı bir ev tutar ise veya annesinin evine yeni bir yatak alır ise bu düğünü yapacağınız anlamına mı ulaşmalıyız ?

Forumda evli olan , evlenip ayrılan arkadaşlarımızın size yazdıklarını okuduğunuzda yaşadığınız süreç size normal , kabul edilebilir mi geliyor ?

Ben gerekenleri gereken zamanda söyledim

adam bana yapcam dedi, en sonunda babam dayanamadı,

o konuda da kafam da soru işaretleri var aslında, beni dinlemeyip bu kadar geciken adam, yarın gene dinlemicek,

Ben zaten dicem herşeyi dedim, sabrımın son noktasındayım, ama asıl söz babamdan çıksın istiyorum, adam sadece bana değil benim aileme karşı da sorumlu olduğunun farkında değil, babam bi ton masraf yapıp nişan yaptı, ben de bi sürü çeyiz düzdüm, herhalde bunun hesabını vermeli. Keşke bunlara gerek kalmasaydı, ama oldu ne yapalım, bi kapı kapanır, bi kapı açılır

Ozur dilerim ama..gorunen koy klavuz istemez daha neyi zorluyosunuz..evlendikten sonra buyuk bir pismanlik la ve ustune yasayacaklarinizla yine sizi baska bir konuyla okumak istemem. .tek basiniza harcama yapmissiniz bile..kusura bakmayin ama siz gereginden fazla taviz vermissiniz.nasilsa kabul edeceginizi biliyodur...nisanlinizdan ne koy olur ne kasaba.siz uzuldugunuzle kalirsiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Galiba ben herşeyi anladım da, kabullenip geri dönmek zor geliyo, doğru, görünen köy kılavuz istemez. Ben yatakodasını bile alıyodum, kız tarafı yapar diye, hoş dediğine göre beyaz eşyayı da bizim almamız gerekiyomuş, gelinliğimi de aldım ona masraf olmasın zor durumda diye, tepeme çıkacağı aklıma gelmemişti

inciinc , sorularımız sizi kırmasın. Evet , burası bir forum , evet birbirimizi tanımıyoruz. Ancak hepimiz kadınız ve birbirimiz için endişe ediyor , mutluluk diliyoruz.

İşte tam da bu nedenle size karşı bu kadar sorumsuz davranan kişi hala nişanlınız sıfatında olduğu ve forumda bunun gibi örnekler daha önce görüldüğü için göz göre göre kendinizi ateşe atmanızdan , ağustosun ortalarında evlendik ama içime sinmedi konunuzu okumaktan endişe ederek yazıyoruz.

Umarım alacağınız karar sizi mutlu eder.

bence insan hele ki bir erkek ısterse herseyı yaparr... ya sıkma canını olmuyosa bırak allaha havale et rabbım bılır hayırlısını kun fe yekun o ol derse olur sıgın dua et evlendıkten sonra farketsen ya bısılerı dusunsene ne buyuk sıkıntı yazık etme kendıne ıyı dusun ıstıhare yap ..

Yok artik.oldu olacak rolleri degisin..siz erkek tarafi olmusunuz resmen. .bedavaya getiriyolar..ve bak evlenmemissin daha..yol yakinken vazgec..hayatina keske ekleme..zamanla kabullenirsin..insanlar nelere alismiyoki..Allah kimseye kaldiramayacagi derdi vermez..ve bunu gormenizi saglamis bence..ve goz gore gore hayatinizi mahvetmeye kendi ellerinizle yapiyorsunuz..yaziktir kendinize ailenize yaziktir. .herseyde bir hayir vardir..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

olur mu canım öyle şey.1 ay bile yok çok geç kalmış.nasıl hallolacak bir sürü iş üstelik bayramda heryer kapalı o haftayı hiç sayma.benim düğünden 2 ay önce her şeyim hazırdı. :44:

Yahu millet 2-3 ay önceden başlıyor hazırlıklara herşeyi hallediyor.
Bu ne rahatlıkmış mübarek?
Garip valla allah kolaylık versin size ..

Adam ısrarla 'Benimle evlenme!' diyor, siz de ısrarla 'Banane, evleneceğim!' diyorsunuz.
Neden bu ülkede kadınlar 1 erkeğe bağlanıp gidiyor anlamıyorum. Yahu daha o ev meselesinde atacaktın yüzügü.
Daha iyisini de bulursun merak etme.
Adam sanki senden soğumuş da evlenmek için evleniyor gibi geldi bana.

Bizim de aynen öyle oldu. Erkek tarafı hiçbi şeye karışmadı, düğünden iki gün önce geldiler ertesi gün gittler bitti davetli gibi. Eşim de görevdeydi herşeyi ben hallettim tek başıma, çok zorlu bi süreçti bence eşin yanındaysa bastır yoksa erteleyelim de.. 8 ağustosa ne kaldı ki

Aaaaa ben de nikah tarihi falan alınmış sandım sizinki sözde tarih olmuş resmen.Bu gidişle 8 Ağustos'u unut sen.Başka bir tarihe al rahat rahat yaparsın her şeyini mecbur musunuz bu tarihte evlenmeye? Hem kız bu kadar uğraşmaz erkek ısrarcı olur.Bırakın o tuttursun 8 Ağustos diye

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nisanliniz 40 yasindaymis, siz kacsiniz? Ikinizin de ilk evliligi mi? Onun degilse heyecan yapmamasi anlasilabilir. Bence katakulliye gtirip sizi annesi ile birlikte oturtacak.

Aynı durum arkadaşımın başına gelmişti adam umursamıyordu bile son 15 gün kala hazırlıklar başladı nikah yaptılar zaten düğün olmadı gelinliği yalvar yakar dikecek gelinlikçi buldular az zaman kaldı yetişmez diye gelinlikçiler kabul etmemişti kınada takılmıştı alyanslar o gün damat kendi kendine alı gelmişti evinde bi koltuk takımı bi yatak odası vardı öylesine buldukları bir evi tutmuşlardı hiç bişey kızın içine sinmedi şimde konuşsanız ogünlerden daha büyük sorunları var evliliğinde ne olacağı başından belli oluyor aslında bu yüzden anlatmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…