- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Ben gerekenleri gereken zamanda söyledim
adam bana yapcam dedi, en sonunda babam dayanamadı,
o konuda da kafam da soru işaretleri var aslında, beni dinlemeyip bu kadar geciken adam, yarın gene dinlemicek,
Ben zaten dicem herşeyi dedim, sabrımın son noktasındayım, ama asıl söz babamdan çıksın istiyorum, adam sadece bana değil benim aileme karşı da sorumlu olduğunun farkında değil, babam bi ton masraf yapıp nişan yaptı, ben de bi sürü çeyiz düzdüm, herhalde bunun hesabını vermeli. Keşke bunlara gerek kalmasaydı, ama oldu ne yapalım, bi kapı kapanır, bi kapı açılır
Kızlar, merhabalar
8 Ağustosta düğünüm var, müstakbel eşim herşeyi yapacağını söylüyor ama, endişeliyim
28 temmuz bayram, bayrama 13 gün kaldı
Nikah tarihi, davetiye, ev, eşya hiç bir şey yok ortada
Sadece salon tutuldu
Ben ısrar ettiğimde de sanki gereksiz bir telaş içindeymişim gibi davranılıyor.
Artık birilerinin beni oyaladığını düşünmeye başladım
Boş yeremi telaş yapıyorum
Çok fazla sinirleniyorum. Boşunamı acaba
Ben gerekenleri gereken zamanda söyledim
adam bana yapcam dedi, en sonunda babam dayanamadı,
o konuda da kafam da soru işaretleri var aslında, beni dinlemeyip bu kadar geciken adam, yarın gene dinlemicek,
Ben zaten dicem herşeyi dedim, sabrımın son noktasındayım, ama asıl söz babamdan çıksın istiyorum, adam sadece bana değil benim aileme karşı da sorumlu olduğunun farkında değil, babam bi ton masraf yapıp nişan yaptı, ben de bi sürü çeyiz düzdüm, herhalde bunun hesabını vermeli. Keşke bunlara gerek kalmasaydı, ama oldu ne yapalım, bi kapı kapanır, bi kapı açılır
Kızlar, merhabalar
8 Ağustosta düğünüm var, müstakbel eşim herşeyi yapacağını söylüyor ama, endişeliyim
28 temmuz bayram, bayrama 13 gün kaldı
Nikah tarihi, davetiye, ev, eşya hiç bir şey yok ortada
Sadece salon tutuldu
Ben ısrar ettiğimde de sanki gereksiz bir telaş içindeymişim gibi davranılıyor.
Artık birilerinin beni oyaladığını düşünmeye başladım
Boş yeremi telaş yapıyorum
Çok fazla sinirleniyorum. Boşunamı acaba
Hala bir ev ve eşya yok ortada..
Bilmiyorum ne olcak,
Sabır, sabır
Hala bir ev ve eşya yok ortada..
Bilmiyorum ne olcak,
Sabır, sabır
Eşinizle niyetin neyse açık söyle muhabbetini yaptınız mı peki?
Yaptık, herşey normalmiş, böyle son anda olması da, bu işler böyleymiş falan filan.....
Yaptık, herşey normalmiş, böyle son anda olması da, bu işler böyleymiş falan filan.....
Pekii, düğüne yaklaşık 10 gun var sanırım. Eşya işi artık yarın alınsa bile yetişmez. Bu artık garanti yani. Bayram tatili var vs arada, mobilyacılar da çalışmayacaklar filan. Yani yetişmeyeceği garanti aslında. Şimdi bu durumda ertelemeyi düşünmüyor musunuz, sizin bireysel planınız ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?