- 25 Eylül 2012
- 1.180
- 184
- 163
Plan yapacak bi halim kalmadı, artık bu yüzüğü taşısam mı taşımasam mı diye düşünüyorum, maalesef.....
Kızlar, merhabalar
8 Ağustosta düğünüm var, müstakbel eşim herşeyi yapacağını söylüyor ama, endişeliyim
28 temmuz bayram, bayrama 13 gün kaldı
Nikah tarihi, davetiye, ev, eşya hiç bir şey yok ortada
Sadece salon tutuldu
Ben ısrar ettiğimde de sanki gereksiz bir telaş içindeymişim gibi davranılıyor.
Artık birilerinin beni oyaladığını düşünmeye başladım
Boş yeremi telaş yapıyorum
Çok fazla sinirleniyorum. Boşunamı acaba
Plan yapacak bi halim kalmadı, artık bu yüzüğü taşısam mı taşımasam mı diye düşünüyorum, maalesef.....
Yaptık, herşey normalmiş, böyle son anda olması da, bu işler böyleymiş falan filan.....
Kızlar, merhabalar
8 Ağustosta düğünüm var, müstakbel eşim herşeyi yapacağını söylüyor ama, endişeliyim
28 temmuz bayram, bayrama 13 gün kaldı
Nikah tarihi, davetiye, ev, eşya hiç bir şey yok ortada
Sadece salon tutuldu
Ben ısrar ettiğimde de sanki gereksiz bir telaş içindeymişim gibi davranılıyor.
Artık birilerinin beni oyaladığını düşünmeye başladım
Boş yeremi telaş yapıyorum
Çok fazla sinirleniyorum. Boşunamı acaba
Ben şu an kendimi çok değersiz hissediyorum, sanki çekip gitsem omuzlarımdan bi yük kalkıcak, bu düşünceler sevgiyi de yok ediyor. İnsan kendisine değer verilmediğini düşününce karşı tarafa da değer veremiyor. Benim gibi birine, iyi bi yede işim var, bir şeylerin bana göre planlandığını görsem yardım edicektim, ama o kadar zaman geçti, nikaha başvurmadı bile, odamı çok zordu
Kendinden bu kadar fedakarlık niye.üzgünüm ama bu işte bir yalnızlık var...
Kendimi çok kötü hissediyorum. Aileler konuştu adam dedi, düğünden bi gün önce eşyalar gelse olmaz mı
Merak ediyorum sizlerde kız tarafı neler yapıyor,
Kendi maaşım var, ben tencere tava takımımı, yorgan çarşaf aldım, gelinliğimi, nişan elbisemi aldım, kınamı da kendim yapıcaktım, yatakodasını da alırım dedim, ben daha ne yapıyım
Adam hiç masraf yaptı mı düğünle ilgili merak ettim. Gelinliği bile siz almışsınız. Sizi tanıyor olsaydım kendinize gelmeniz için üzerinize buz gibi bir kova su dökerdim. Sanki basiretiniz bağlanmış gibi farkında mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?