8 Ağustosta düğün

Düğüne şurda ne kalmış

adamın amacı resmen seni annesiyle beraber oturtmak sana da emrivaki yapacak

Babanız son sözü söylemek için ne bekliyor siz neyi bekliyorsunuz hala anlayamadım arkadaşım

Kabul edeceksin heralde böyle bir durumu ?

dugune bi hafta kalmis ortada bi sey yok size boyle bekliyor musunuz. hadi siz bekliyosunuz ananiz babaniz da mi bi sey demiyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Plan yapacak bi halim kalmadı, artık bu yüzüğü taşısam mı taşımasam mı diye düşünüyorum, maalesef.....

Canım benim, çok zor bir karar. Empati yaparken benim içim daraldı.

Şey mi yapsanız acaba, kredi kartını ondan alıp ben her şeyi hallederim sen yorulma filan ayağına yatıp bi çırpı evi kuruverseniz? O zaman bahanesi de kalmaz.

pessssss size de yaaaa hala neyi düşünüyosunuz inanılır gibi değil.kaç yaşındasınız işiniz gücünüz var biraz kendinize saygınız olsun ya.aileniz de ne kadar sakinn..

hayır canım boşa sinirlenmiyosun resmen seni oyalıyolar. nikah tarihi icin cok bile gec kalmışsınız. bence tavrını koy kenara cekil

Madem bir tepki vermeyeceksiniz, sanki başka birini izliyormuş gibi hayatınıza öylece dışardan bakacaksınız neden burda konu açıyorsunuz? Çok kızdım demekle olmuyor ne yazıkki. Eşim diyeceğiniz adam sizi katakulliye getirmeye çalışıyor sizde hala bekliyorsunuz. Kusura bakmayın sizinkide rahatlık. Şimdiden hayırlı olaun evliliğiniz, yarın öbürgün başka dertlerle de konu açarsanız hiçte şaşırmam zira...

Plan yapacak bi halim kalmadı, artık bu yüzüğü taşısam mı taşımasam mı diye düşünüyorum, maalesef.....

Sormuyo musunuz nişanlınıza biz nerde oturucaz nerde kalıcaz çeyizimi nereye götürelim? Taş olsa çatlar yahu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaptık, herşey normalmiş, böyle son anda olması da, bu işler böyleymiş falan filan.....

iyide düğüne 13 gün var,bunun zaten 3 günü bayram geriye 10 gün kalır,hangi arada ev bulup birde eşyalarınızı yerleştireceksiniz,davetiye bastırıp birde dağıtılacak,düğün günümü?

ben bu işin sonunu cidden merak ediyorum,sizin pekte hoşunuza gitmeyecek şeyler gelişecek çünkü gerçekten normal bir durum değil.

Valla arkadasim balik bastan kokar... simdi millet ne der diye nisani atmaktan cekinirsen yarin obur nasil bosansam diye yol ararsin kendine.... yinede kendin bilirsin ama nisanlilik KOPRUDEN ONCE SON CIKIS....

2 hafta kalmış düğüne ve hiçbirşey yok ..
2 ay kala herşeyim tastamamdı ..
hangimiz garpiz diye düşündüm şimdi ..

Anneniz babaniz da mi bir sey demiyor ya? Cok ilginc gercekten....

Bende cok merak ediyorum nolucak karariniz, sonunuz? Insallah guzel bi surpriz pesindedirde size zaten ev kiralayip dosemisdir bozulmasin diye soylemiyodur demek istiyorum ama sizin evinizdeki ceyizinizide bi sekilde gizli saklida olsa caktirmadan tasirdir heralde oraya. Hakkinda hayirlisi olsun gülüm. Icguveysi olmak hic kolay degil hele bide boyle duzenbaz bi aileyle hic olamaz heralde.

Bence herkes bi'rahat.

Hadi erkek tarafinin amac belli de siz de bi'okadar rahatsiniz?

Basinizda sizi ezdirmeyecek bir aile buyugunuzde mi yok, misal baba gibi?

Bunca zaman tas olsa catlar olay cikarirdi. Siz hala gelmis bilmiyorum modundasiniz. Sanirim ikinizinde 15.evliligi falan yasanilanlardan pek ilk evlilik/ilk heyecan gibi durmuyo zira.

2 hafta kalmış düğüne ve hiçbirşey yok,, belli ki sizinde bu adamdan vazgecmeye nıyetınız yok, aksi halde parmağınız dakı yuzuk çoktan ıade edılmıştı,, esyalı ev tutmak ıstıyor ki, 1-2 ay sonrada annem yanlız yanına gıdelım dıyecek, sonuçta esyada almadıgı ıcın masrafta yapmış olmayacak,, ve belkı sız gıtmesenızde kendı gıdıp sıze emrıvakı yapacak,, ve gıtmek zorunda kalacaksınız,, sonucta, adam ıplerı elıne almış,,

ayrıca ben sizin mesleğinizi merak ettim doğrusu..
bır arkadas avukat yazmış, ama ,, öylesine yazılmış bır meslek te olabılır,,

sonradan pişman olacağınız çok açık,,
ama dilerim ki, tam tersi olur ve hersey ıstedıgınız gıbı olur,,

Kendinden bu kadar fedakarlık niye.üzgünüm ama bu işte bir yalnızlık var...

Kendimi çok kötü hissediyorum. Aileler konuştu adam dedi, düğünden bi gün önce eşyalar gelse olmaz mı

Merak ediyorum sizlerde kız tarafı neler yapıyor,

Kendi maaşım var, ben tencere tava takımımı, yorgan çarşaf aldım, gelinliğimi, nişan elbisemi aldım, kınamı da kendim yapıcaktım, yatakodasını da alırım dedim, ben daha ne yapıyım

Bu adam düğünden bir gün önce size eşyalar geldi diyecek. Sizin evi gidip görmeye zamanınız olmayacak ve adam düğün günü takıları alıp ortadan kaybolacak. Aha buraya da yazdım.

Adam hiç masraf yaptı mı düğünle ilgili merak ettim. Gelinliği bile siz almışsınız. Sizi tanıyor olsaydım kendinize gelmeniz için üzerinize buz gibi bir kova su dökerdim. Sanki basiretiniz bağlanmış gibi farkında mısınız?

bir tektaş aldı 1800 fln, nişanda kolye set aldı, bi de nişan yüzükleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…